שירשור שאלות/בקשות

מירית46

New member
מי יודע איפה נמצא האתר הרשמי של הגיים בויז ?

מי יודע איפה נמצא האתר הרשמי והמעודכן של הגיים בויז ? מיריתוש ...... & ^ _ ^

יואו מהזה בא לי לבוא לצילומי הקליפ

אבל אני לא יודעת איך אני יגיע לפארק הירקון יש אולי הסעות אני מנתניה

../images/Emo110.gifכנסיייי!

קודםםם כול לא הייתת צכהה לפתוח הודעה פעם הבאה אל תפתחיי! וגםםםם זה האתר הזהה הוא מעודכן שללל הגיים בויזז אבל הרישמיי יש לך פה בצד שמאללללללל כתוב בכחול לאתר הרישמי של הגיים בויז תלחצי על זה! =]

../images/Emo210.gifכנסי..

בדקתי עכשיו.. את לוקחת רכבת מנתניה עד לתל אביב וזה עולה לך 27 שקל הלוך וחזור.

Reut Arbiv

New member
אני מנתניה אז בואי אני אסביר לך../images/Emo70.gif

רכבת אל תקחי כי לא מגיע עד לפארק הירקון ואת תסתבכי בתוך ת"א עם אוטובוסים ומוניות וחבל. יש לך קו באוטובוס 605 או 601 שיוצא מתחנה מרזית בנתניה ומגיע עד לפארק הירקון או מונית שירות לתל-אביב מנתניה גם עוצרת בפארק הירקון תבקשי מנהג והוא יעזור לך. יום-מקסים רעות

../images/Emo110.gifיופייייי

עם היא כתבה פה תאמיני לי שהיא תדעע=\\\\\\\\ מה אכפת ליייי אל תדאגי לה הם כן יודעיםםם=\ טוב לא משנהההה רק אמרתייייי! =\

../images/Emo110.gifחחח יא כפרעליךךך../images/Emo99.gif

איך עשית את זה??? זה לא במאת את ציררת נכון??? חחח איזה יאפהה כפרעליךך אני חולה עליךךך3>.....

כנסי מירית

אם לא הבנת את ספיר אבל היית אמורה להבין את החיימשלי .... האתר הזה גם מעודכן !!!!! כמו שספיר אמרה האתר הרישמי זה..... WWW.5GAMEBOYS.COM/FORUM

באינטרנט

חח סתם נתנו לך כבר את הכתובת אבל האתר הרשמי האמיתי זה מה שכתוב בצד בכחול כי אותו הקימו כל היחצנים של הגיים בויז: ראש 1 & סוכנות רוברטו & סלקום למרות שהוא לא מתעדכן הרבה
אה ורק שתדעעו כל השאר על פי האתר הזה אנחנו הפורום הרשמי כתוב בלינקים שאהבנו (!) הפורום הרשמי בתפוז ויש שם גם קישור לפורום שאנחנו מגדירות כביכול "הרשמי" ועוד.... ==================================================================== ספירוש?? אני צריכה שתחתחברי כבר לאיסי כל היום אני מחכה שתתחברי=[ אולי היית מחוברת כשהייתה לנו הפסקת חשמל =[ ... --------------------------------------------------------------------- שני- אוהבתותך!! ורציתי לומר לך גם במסנ לפני שכבה לי המחשב שאל תצפי לשיחה שלי אם אושרי כי יכול להיות שחברה שלי עובדת עליי אני הזהרתי אותך כבר..אנלא יודעת למה שהיא תעבוד עליי אבל היא כבר עשתה את זה .. בקיץ אני אוהבתותך מלא ושמרתי תפלא שלך ללמקרה שהוא יענה לי ואני ידבר איתתוו ושיננתי את כל מה שקבענו שאני יגיד לו חחח XD

למעלה