HELPPPPP

../images/Emo70.gifHELPPPPP../images/Emo122.gif

אני צריכה עזרה דחוף...!! היה לי חבר ונפרדנו לפני כמה ימים, והחלטנו להישאר ידידים. כשאנחנו מדברים תמיד אנחנו מנסים לגרום אחד לשני לקנאות בכך שאני אומרת שאני עם חברים, הוא עם ידידות... אז דיברנו בטלפון אחרי הרבה זמן שלא שמעתי את קולו נזכרתי בכל מה שהיה, השיחה הייתה ממש נעימה והיה לי ממש כיף והקול שלו נגע לליבי. ומאותו רגע אני לא מפסיקה לחשוב עליו ואני נורא נורא נורא מתגעגעת אליו!! אני לא יודעת מה לעשות, לשכוח אותו? לא לשכוח אותו? לדבר איתו-שנחזור? לא יודעת, פשוט לא יודעת!!! מה לעשות?

s h i r k u s h

New member
אלוש חמודה ../images/Emo24.gif

אולי כדאי לוותר על הידידות איתו, ולהתרחק ממנו במקום לשחק משחקים של להתגרות אחד בשני שתקנאו וכו'?

חשבתי על זה...

אבל אנחנו גרים רחוק (בנסיעה-30 דקות)... גם בגלל זה נפרדנו.. ואני יודעת שאם לא נשמור על קשר ולא נהיה ידידים ננתק קשר לגמרי ואני לא אשמע ממנו יותר ואני לא רוצה שזה יקרה כי בכל זאת היה בינינו משו, ולא סתם משו...

HyPeR SoNiC

New member
תשמעי.....

קודם כל, לדעתי 30 דקות נסיעה זה ממש חפיף, ואם זאת הסיבה שנפרדתם, אז תחזרו ומהר!!!!! דבר שני..... באופן כללי, אם לא היו לפרידה עוד סיבות, לא הייתי ממליץ לכם לחזור... ואם את באמת רוצה אותו בתור ידיד, אז את צריכה לצפות לזה... אבל תיהי חזקה! זה יעבור לאט לאט!!! כמו שאמרתי למישהי אחרת פה... הזמן הוא רופא נאמן
בהצלחה!!!

זה באמת חפיף...

30 דקות נסיעה אבל הוא עובד כל יום (גם בסופ"ש) מ-2 עד 8...! אני יודעת שהזמן יעשה את שלו.. אבל בינתיים, זה קשה... ותודה

HyPeR SoNiC

New member
אז הוא עובד.....

סו פאקינג וואט? אני גם עובד..... והמשמרות שלי הם או מ-10 עד 16, או מ-16 עד 22 אז במשמרות בוקר נפגשים אחרי המשמרת, או שהיא באה לחנות ב-16 ומשם ממשיכים לאנשהו, ובמשמרות ערב חוזרים הביתה, אוכלים, מחליפים בגדים, נפגשים ומבלים עד הבוקר ביחד
זה באמת זניח. אפשר להתמודד...... בכל מקרה, הכל שאלה של כמה זה מתאים לכם וכמה זה מסתדר לכם.....

דילת

New member
אני חושבת

ששניכם לא יודעים לרדת מעץ ניסתם אחד בלעדי השני אבל זה לא הולך אתם אוהבים ומואהבים אז בפעם הבאה שאת מדברת איתו תני לא יזדמנות לחזור אליך כמובן רק עם את רוצה את זה

למעלה