H E L P

sweet jane

New member
../images/Emo70.gifH E L P../images/Emo70.gif

שלום לכולם!
שמי אפרת ואני חדשה בפורום הזה.
אני מאזינה למוסיקת הגראנג' מאז ומתמיד! ומכורה לגראנג' שנוצר בעיקר בשנות ה-90 כגון: אליס אין צ'יינס, נירוונה, סאונדגארדן.. ( וכל ההרכבים של כריס קורנל), פארל ג'אם, טמפל אוף א דוג... ועוד רבייים!! בכל מקרה.. מה שאני צריכה מכם, זה שתאמרו לי אם אתם מכירים להקות גראנג' של התקופה הזאת... אבל להקות איכותיות
ובכלל אתם מוזמנים להמליץ על שירים , להקות וכד'... בתור אחת שנושמת מוסיקה אני מאוד אודה לכם!
תודות רבות , אפרת!

call me a dog

New member
בורכה הבאה תבורכי.

אממ... קודם כל, נעים מאוד. עכשיו, יצרת לי פה בעיה- כתבת "להקות איכותיות!", מה אני אמור להבין מזה? איזה להקה היא איכותית בעינייך? כי אני יכול לשפוך לך כאן המון להקות "איכותיות". טוב, להקה שעוד לא קם הבנאדם שעירער על איכויותיה היא כמובן mother love bone אני ממליץ להתחיל עם- stargazer gentle groove bone china this is shangrila מבטיח לך הנאה. אלא אם כן אין לך אוזן מוזיקלית :) אבל הגעת לכאן, אז אני מניח ששם אין לך בעיה. אז תהני בשהותך בפורום, את מוזמנת לקרוא הודעות ולהשכיל, כי יש פה חבר'ה עם ידע רב. יום טוב ניר.

sweet jane

New member
תודות רבות! ../images/Emo20.gif

אני בהחלט בודקת ת'המלצות.. ובכוונה שלי בלהקות "איכותיות" זה להקות ששווה להעביר איתן ת'זמן! ונכון שאצל כל אדם זה משתנה.. אבל אני מניחה שהגעתי לאנשים הנכונים ושהטעם פה לא שונה בהרבה אם כי אפילו מאוד דומה!
אז שוב, תודות רבות ! ואם יש עוד המלצות אתם מוזמנים! אפרת.

prophet1

New member
סטון טמפל פיילוטס

תשמעי את כל CORE כל הדיסקק !!! אם את רוצה גם פרפל (השני) והשלישי נחמד.. אל תקני את הרביעי שלהם !!!!!!!!!!!!!! (NO' 4 ) משו קרה להם בדיסק הזה
רק השיר הראשון והשני טובים בו..... וסתם משו קטן
טמפל אוף דה דוג זה כריס קורנל ומאדר לאב בון אז זה הרכב
תהני
תודיעי פה אם אהבת :)

למעלה