../images/Emo70.gifBy Popular Demand - סיבוב 8../images/Emo70.gif
עוד 3 סיבובים לסוף, לפני ההגדות לשבוע הקרוב, הנה תזכורת קצרה על החוקים: המשחק נקרא By Popular Demand (החלטתי להשאר בשם המקור שלו ולא לתרגם את זה)... והוא יתנהל ככה... כל שבוע אני אפרסם 5 הגדרות, (קשורות כמובן למוסיקה) מה שאתם צריכים לעשות זה בהודעה פרטית בלבד! (אם זה יהיה בפורום עצמו זה יהרוס את המשחק) לשלוח לי תשובות להגדרות האלה. הניקוד יהיה ככה: כל אחד מקבל נקודה על כל משתתף שענה תשובה זהה לשלו... ואני אסביר... נגיד ההגדרה היתה "חבר בלהקת הביטלס": אם לדוגמא 6 משתתפים ענו "רינגו סטאר" אז כל אחד מהם יקבל 6 נקודות. בנוסף, לכל הגדרה אני בוחר 2 תשובות (לפני שאני מציג אותן לכם), כאשר לתשובות הספציפיות האלה, הניקוד מוכפל... בסוף כל שבוע אני אפרסם טבלת ניקוד עדכנית... המשחק פתוח לכל חברי הפורום ואני מקווה שהוא יתפוס ושתהנו. אני מזכיר, אין דבר כזה במשחק "תשובה לא נכונה" על כל תשובה מקבלים נקודות. שוב אני מבקש, לא לענות בפורום, כל הרעיון זה שאף אחד לא יודע מה אחרים ענו, ובנוסף, היות שהמשחק הוא בשביל הכיף, לא להתחיל לתאם תשובות אחד עם השני... פשוט לשלוח את התשובות אלי בהודעה פרטית וזהו. ולהגדרות השבוע: 1. שיר שאגדת רוק אחת כתבה על אגדת רוק אחרת. 2. אלבום פרוג - לא של פינק פלויד. (מוקדש באהבה להלסי בלסי, חובב צפרדעים מושבע) 3. שיר של הוולבט אנדרגראונד. 4. שיר שהיה שיר הנושא של אחד מסרטי ג'יימס בונד. 5. שיר של רמי פורטיס.