believe it or not תאמינו או לא... אבל היום קלטתי את המנקה שלי מזמזמת לה להנאתה את another day!!!!
M majesty New member 17/10/02 #1 ../images/Emo70.gifbelieve it or not תאמינו או לא... אבל היום קלטתי את המנקה שלי מזמזמת לה להנאתה את another day!!!!
../images/Emo70.gifbelieve it or not תאמינו או לא... אבל היום קלטתי את המנקה שלי מזמזמת לה להנאתה את another day!!!!
C cha ching New member 19/10/02 #4 do you have any? אני סתם צוחקת.. זה היה כל כך דורש.. עם ההערות המתחכמות כמו "זין" במקום "תחת"... או משו בסגנון..... never mind.......... ____________________________________________
do you have any? אני סתם צוחקת.. זה היה כל כך דורש.. עם ההערות המתחכמות כמו "זין" במקום "תחת"... או משו בסגנון..... never mind.......... ____________________________________________
N NiGa New member 19/10/02 #5 תחשוב על זה בצורה יותר גלובלית: מנקים מתחילים לשיר דרים, יותר ויותר אנשים שמכירים את המנקים מתחילים לשמוע דרים גם כן, קהל מעריצי דרים גדל פי 18.3: דרים באים להופיע בארץ!
תחשוב על זה בצורה יותר גלובלית: מנקים מתחילים לשיר דרים, יותר ויותר אנשים שמכירים את המנקים מתחילים לשמוע דרים גם כן, קהל מעריצי דרים גדל פי 18.3: דרים באים להופיע בארץ!