a,b,c...X

על זה כתבו ושרו

when you love someone, set them free כשמגיעים למצבםי כאלה, רואים עד כמה מילות השיר נכונות. ההצעה לבקר את החבר לשעבר הגיע מבן הזוג ובאמת - אתה צודק ונילוס, הקשר ואופי האנשים יכול להביא להרגשת ביטחון שכזאת. תודה.

../images/Emo70.gif a,b,c...X

אהלן אנשים, שוב דילמות ושוב בנושאי זוגיות - ובשביל זה אנחנו כאן
לפני כמה שבועות התקשר בן הזוג לשעבר. אנחנו בקשר די רופף מאז שנפרדנו, אם כי קצת התחזק לאחרונה. אחרי שיחה קצרה הוא הודיע 'יש חתונה לאחי בברזיל, אתה מוזמן להגיע, אמא תמיד רצתה לראות אותך וככה גם המשפחה'. מייד זה נשמע רעיון טוב. את אמא שלו אף פעם לא פגשתי אלא רק כל הזמן שמעתי עליה סיפורים, מכשפה מהסוג החיובי, שמתעופפת בלילות על מטאטא ובימים רוקחת שיקויים
מפרחי באך
ומקבלת החלטות על סמך מסרים ומגידי עתידות וגם הכוכבים
. זאת גם הזדמנות מצויינת לראות את המשפחה, את האח הדוגמן החתיך
וכמובן לבקר בברזיל בפעם הראשונה עם כל הדברים הטובים. דיברתי עם הבן זוג ואמרתי לו על מה שהציע החבר הקודם. 'בטח
לך על זה, אני אחכה לך ואשמח לשמוע סיפורים'. הוא היה זה שהציע לנסוע והתעקש על כך. הלכתי על זה ובעוד 48++ שעות, אני אעשה את דרכי לשם. אחרי שסיפרתי את הסיפור לחברים, שמעתי כמה תגובות חוזרות על עצמן: 'קיבלת אישור מ-פ' (הבן זוג) לנסוע
' 'איך פ' הסכים שתסע ותישן אצל האקס
' 'אני במקומך לא הייתי נוסעת...בטח שלא לבד אלא רק עם בן הזוג'. חבל לשמוע שצריך לקבל אישורים בזוגיות ואם שני בני הזוג הגיעו למסקנה שזה טוב - אז למה לא
אם האקס היה חלק מחיי לתקופה של למעלה משנתיים ובחרתי לחלק איתו את מיטב זמני בחיים - אז הוא כנראה ראוי לביקור שלי ולהמשך הקשר. ניסיתי להסביר את זה לכמה אנשים, לא בהצלחה יתרה. ממה נובע הצורך של אנשים 'לקבל אישורים' מבני הזוג לצעדים והחלטות שכאלה ? למה כשמעורב ה-X, העניינים נעשים רגישים כל כך ? הרי אני מספיק בוגר להחליט שמה שהיה היה, ומה שעכשיו הוא מערכת חדשה לגמרי.

סורנטו

New member
מנקוד מבט שלי בלבד אבל אני אישה שנחשבת

לרכושנית ואולי דעותיי קצת קדומות, אולי. בכל זאת אנסה- אולי לבין זוגך מהעבר יש עדיין רגש אליך? אולי הוא רוצה לחדש את הקשר הרומנטי? (אולי אמא שלו רוצה לרקוח לך שיקוי ?-:)) סת...ם. אני הייתי הולכת בגלל האח החתיך
. וכעת באמת, ההזדמנות לבקר בברזיל פעם ראשונה יכול להיות מדהים! החוויה מהארוע שם, לפגוש את כל המשפחה ואם אתה והחבר הנוכחי (האיטלקי החמוד שלך) מספיק קרובים ובוטחים זה בזה, אני אומרת לך על זה אבל הייתי לוקחת בחשבון שהקשר עם האקס עלול להתחדש או לעמוד במבחן הנסיון מצידו. אני מעריכה את הפתיחות של החבר למרות שלי אישית קשה לשחרר למקום בו היה משהו שאהב/רצה אתות הבחור אותו אני אוהבת. השאלות והתגובות די לגיטימיות כי צריך המון בטחון בזוגיות כדי לשחרר ואם יש את זה, אולי זה טוב לעשות גם מבחן רגשות עבור שניכם לא? אנשים אוהבים לקבל אישורים כדי להרגיש אולי בסדר עם עצמם, לכבד, לפעמים זו מניפולציה קטנה לקבל אוקיי? סתם עלה לי.. אולי לתת לבן הזוג להרגיש טוב עם עצמו כי בכך שאתה שואל זה סוג של לכבד... כשמעורב ה-X עלולים להיות רגשות חבויים, יש סיטואציות שאנו כבני אדם עלולים להגרר אליהם בלי להרגיש אפילו. מה שיוחלט בהצלחה!

yosef 30

New member
בוקר אור משוטט ייקר

אכן אנחנו כאן בשביל דילמות בזוגיות - ותמיד תמיד למצוא את האיזון
. אני מאמין שגם אני הייתי אומר לך "לך על זה
ברזיל לא קוראת לנו כל יום - אז למה לא לחוות חוויות
אך מה באמת היה קורה אילולא הבן זוג שלך היה אומר לך, אני לא רוצה שתיסע
מה היית בוחר לעשות
מה אם הבן זוג היה מציב אולטימטום לזוגיות שלכם
אני כן מאמין שיש מקום לשתף את הבן זוג, ולראות כיצד הוא מרגיש עם ההחלטה הזאת. בכולנו קיים פחד הנטישה, ואני מאמין שמשם מגיעות התגובות המגוונות שקיבלת. זה לא שאנו זקוקים לאישור מבן הזוג כאילו הוא הסוהר שלנו המשחרר אותנו לחופשי. יש לנו את כל החופש בעולם לבחור מה אנו עושים. אך כשאנחנו נמצאים במערכת זוגית, אנחנו אמורים להתחשב ברגשותיו ובדעותיו של בן זוגנו. אנחנו יכולים לכבד אותם, לא חייבים לקבל אותם. ואני מאמין שכאן נמצא ההבדל הכלכך עדיין בתוך זוגיות. נשמע יותר שחיפשת אישור מהחברים שזה בסדר ולאוו דווקא מבן הזוג
. כשמעורב ה - X לרוב זה יעורר שאלות אצל האחר. האם אתה נוסע כי אתה מתגעגע אליו ורוצה אותו
האם יהיה סקס עם האקס
ועוד הרבה פחדים שמתעוררים - שוב מתוך מקום של פחד לאבד, פחד להיפגע, חוסר בטחון עצמי וכו'. אני מאוד שמח בשבילך שלא התעוררו "בעיות" עם הבן זוג. והוא מבחינתו יכול להיות שליו ושקט. מאחל לך חוויה רצופת אירועים מרגשים ומרטטים, שמור על עצמך ותחזור ושתף אותנו בחוויות מדהימות. חביוק גדול
יוסף.

שאלות נכונות

היי יוסף |חיבוק, הדילמות הם נכונות וחשובת. שאלת - מה הייתי עושה אם בן הזוג היה מטיל וטו על הנסיעה לברזיל
ללא ספק הייתי מבטל את הנסיעה, בלי לחשוב פעמיים. ובכל זאת - הייתי מאוד עצוב - בגלל שני דברים - 1. בגלל ביטול הנסיעה שיכולה להיות חוויה אחת גדולה, 2. בגלל שהגענו למצב של חוסר ביטחון גדול של אחד בשני, שיש צורך להטיל וטו חריג שכזה. נכון שיכולים להתעורר פחדים כמו שציינת - כמו קשר שחוזר עם האקס וסקס עם האקס, וצריך להבין מאיפה הפחדים הללו מגיעים. כי אם בוטחים אחד בשני, אז לא מרגישים ככה, ואם בכל זאת מרגישים ככה - צריך להבין מהיכן זה נובע. הרי אפשר לבגוד ולעשות סקס גם בחיי היום יום, פה, בישראל. אין צורך לנסוע לצד השני של העולם בשביל זה. במצבים שכאלה - מאיפה מגיעים הפחדים הללו
מאיזה מקום זה מגיע
אני אשמח לנסוע (היום) ולחזור ולספר איך היה, עם כל החוויות והסיפורים

blaor

New member
לפעמים גם יש יתרונות

"הפרידה" הזמנית לפעמים גורמת לנו לחזק רגשות שהיו חבויים ושלא יחסנו להם חשיבות וזאת הזדמנות לתת להם לצאת זה יכול להיות בהקשר חיובי של המון געגועים לבן זוג שמחכה בבית ואולי גם ההפך זה רק אתה יודע לפחות הרווחת טיול מדהים
חיים רק פעם אחת.... הצעתי היא כמובן לך על זה

ממש היום

אני יכול רק להסכים איתך, הפרידות הזמניות הללו, גם הן פלוס נחמד בכל העניין הזה, ותמיד אחרי שנפרדים מתרגשים לראות אחד את השני. כמוך - גם אני הולך על זה, בקרוב - קרוב מאוד.

למעלה