../images/Emo70.gif a,b,c...X
אהלן אנשים, שוב דילמות ושוב בנושאי זוגיות - ובשביל זה אנחנו כאן
לפני כמה שבועות התקשר בן הזוג לשעבר. אנחנו בקשר די רופף מאז שנפרדנו, אם כי קצת התחזק לאחרונה. אחרי שיחה קצרה הוא הודיע 'יש חתונה לאחי בברזיל, אתה מוזמן להגיע, אמא תמיד רצתה לראות אותך וככה גם המשפחה'. מייד זה נשמע רעיון טוב. את אמא שלו אף פעם לא פגשתי אלא רק כל הזמן שמעתי עליה סיפורים, מכשפה מהסוג החיובי, שמתעופפת בלילות על מטאטא ובימים רוקחת שיקויים
מפרחי באך
ומקבלת החלטות על סמך מסרים ומגידי עתידות וגם הכוכבים
. זאת גם הזדמנות מצויינת לראות את המשפחה, את האח הדוגמן החתיך
וכמובן לבקר בברזיל בפעם הראשונה עם כל הדברים הטובים. דיברתי עם הבן זוג ואמרתי לו על מה שהציע החבר הקודם. 'בטח
לך על זה, אני אחכה לך ואשמח לשמוע סיפורים'. הוא היה זה שהציע לנסוע והתעקש על כך. הלכתי על זה ובעוד 48++ שעות, אני אעשה את דרכי לשם. אחרי שסיפרתי את הסיפור לחברים, שמעתי כמה תגובות חוזרות על עצמן: 'קיבלת אישור מ-פ' (הבן זוג) לנסוע
' 'איך פ' הסכים שתסע ותישן אצל האקס
' 'אני במקומך לא הייתי נוסעת...בטח שלא לבד אלא רק עם בן הזוג'. חבל לשמוע שצריך לקבל אישורים בזוגיות ואם שני בני הזוג הגיעו למסקנה שזה טוב - אז למה לא
אם האקס היה חלק מחיי לתקופה של למעלה משנתיים ובחרתי לחלק איתו את מיטב זמני בחיים - אז הוא כנראה ראוי לביקור שלי ולהמשך הקשר. ניסיתי להסביר את זה לכמה אנשים, לא בהצלחה יתרה. ממה נובע הצורך של אנשים 'לקבל אישורים' מבני הזוג לצעדים והחלטות שכאלה ? למה כשמעורב ה-X, העניינים נעשים רגישים כל כך ? הרי אני מספיק בוגר להחליט שמה שהיה היה, ומה שעכשיו הוא מערכת חדשה לגמרי.