תזכורת!|!

ThE RhythM

New member
../images/Emo70.gifתזכורת!|!

היום בשעה 19:00 יעלה על גבי הפורום חידון ג'ניס. אבל! מכיוון שגם אני וגם שותפתי פייפר לא נהיה נוכחים פה בערב...ככל הנראה מנהלתנו האהובה נושי תעלה אותו באופן חד פעמי. אז...זהו זה. היום ב19:00 חג שמח לכולם

slowhand1

New member
זה לא פייר../images/Emo10.gif

כל הסקרים נופלים על ערבי שבת וחג
חברי הפורום הדתיים נדפקים

noosh

New member
../images/Emo41.gifחידון רוק מס' 50 ומשהו!../images/Emo41.gif

(תסלחו לי, אני אל זוכרת את מספר החידון) והפעם - הוא מוקדש לג'ניס ג'ופלין אני מצפה לראות השתתפות מכובדת, כיאה למעמד! אני מצטערת שאינ מעלךה את החידון מספר דקות יותר מוקדם, התחייבויות משפחתיות... והרי השאלות: 1. על ראשו של איזו אגדת רוק ניפצה ג'ניס בקבוק וויסקי? 2. ג'ניס וחבריה היו מנגנים הרבה בבר כלשהו באוסטין, איך נקרא הבר? 3. ג'ניס אמרה שאם היא לא היתה זמרת, היא היתה..? 4. איזה שיר ביצעה ג'ניס יחד עם טום ג'ונס בתוכנית "המופע של טום ג'ונס"? 5. ואיזה שיר היא ביצעה בתוכנית של אד סאליבן במרץ 69? 6. בפברואר 68, בתאטרון אנדרסון בניו יורק, את מי חיממו הביג ברות'ר & דה הולדינג קומפני? 7. איך נקראה הלהקה של ג'ניס בטקסס, עוד לפני ימי התהילה שלה? 8. איך נקרא המוטל שבו ג'ניס נפטרה? 9. באיזה רכב נהגה ג'ניס? 10. ובאיזו עיר נמצא המוזיאון שבו מוצג כיום הרכב? 11. איזה שיר של ג'ניס הגיע למקום ראשון במצעדים לאחר מותה?

VideoStar

New member
3. אם ג'ניס לא היתה זמרת אז

בטח היתה בעלת בית בושת או יצאנית.

VideoStar

New member
9. הרכב של ג'ניס

היה שרבולט אימפלה עם גגון מתקפל שנת 1967

VideoStar

New member
11. השיר שהיה #1 לאחר מות ג'ניס

בארה"ב זה היה סמארטיים בבריטניה זה היה פרל

ThE RhythM

New member
:-| מה?!

אממ..VideoStar יקר... אני חייב לשאול, המצאת את כל התשובות מהראש?? כי לצערי...אפילו לא אחת מהן נכונה

VideoStar

New member
נו לפחות ניסית ../images/Emo5.gif מה לעשות שב73

ההיתי ביצה בשחלות של אימי, הג'נשרין שלך קצת גדול מהג'נרשיין שלי....

לא זוכר על מה לא ענו

אבל אחד הוא כוכב הספיישל השבועי הנוכחי: ג'ים מוריסון (למרות שלדעתי מדובר אגדה אורבנית)

ThePiper

New member
או, זה יותר טוב ../images/Emo13.gif

וסליחה שאני לא מלווה את החידון, פשוט גם לא שלחו לי תשובות ואין לי מושג קלוש בג'ניס. וחבר'ה תענו יותר!!! אתם לא מתאמצים מספיק!!!

LadyG

New member
4

נדמה לי שזה היה raise your hand אבל לא הייתי נשבעת על זה.

למעלה