תזכורת

ThE RhythM

New member
../images/Emo70.gifתזכורת../images/Emo70.gif

היום ב19:00 חידון מודי בלוז, הביאו חברים וקרובי משפחה.

ThE RhythM

New member
../images/Emo41.gifחידון רוק 57#- המודי בלוז../images/Emo41.gif

אני חייב לפני השאלות להגיד המון תודה לליידי שעזרה לי ועשתה פה חצי מהחידון, אז תודה רבה וגוד סייב דה קווין. 1. מהו השיר הראשון של המודי בלוז שהלחין ג'סטין הייוורד? 2. באיזו שנה הפך השיר "לילות בסאטן לבן" להיות להיט? 3. איך נקראה הלהקה הראשונה של ג'סטין הייוורד? 4. איזה שיר של הסטונס כיסו המודיז? 5. מה היה הלהיט הראשון של הלהקה בארה"ב? 6. איך נקרא הצמד שהקימו ג'סטין הייוורד וג'ון לודג'? 7. עם איזו להקה הופיעו המודיז בשנת 65? 8. המודי בלוז הקימו לייבל משלהם אחרי תקופתם בחברת Decca, איך נקרא הלייבל החדש? עד כאן השאלות שלי, מפה: חידון מודי בלוז מאת הליידי: 9. המודי בלוז התגלו בתכנית טלויזיה בריטית. מהי התכנית? 10. איזה אגדת רוק "שידכה" את ג´אסטין היווארד למודי בלוז? 11. האלבום Days Of Future Passed מלווה בתזמורת סימפונית. מה מוזר בה? 12. חברת Decca ביקשה שחברי המודי בלוז יקליטו גרסה ליצירה קלאסית כלשהי. החברים נכנסו לאולפן ויצאו עם days of future. לאיזה יצירה קלאסית התכוונה חברת Decca? 13. חגיגות ה- 25 ללהקה נחגגו בקונצרט ענק עם תזמורת פילהרמונית. מתי נערך הקונצרט והיכן? 14. ריי תומס וג´ון לודג´ ניגנו יחדיו לפני המודי בלוז. באיזו להקה? 15. מה היה הסינגל הראשון בלייבל שהקימו חברי הלהקה? בהצלחה רבה לכולם...

pure alice

New member
תשובות?!

14-אל ריוט והמורדים 10-אריק בורדן החיה 3-the wilde cats 5-go now

ThE RhythM

New member
היי היי

לאן כולם נעלמו?? החידון לא עד כדי כך קשה... נו, בשבילי? תראו איזה חמוד אני:

ThE RhythM

New member
Last Chance

טוב, החידון ננטש בבושת פנים אז החלטתי לתת צ'אנס אחרון לענות עליו ואז אעלה ניקוד ותוצאות... השאלות שנשארו פתוחות: 1,2,4,9,11,13 ו15-

11. אין תזמורת כזו

ה"תזמורת" המלווה את האלבום היא תזמורת קיימת כי אם הרכב של נגנים שקיבל שם במיוחד עבור האלבום

למעלה