תזכורת

ThE RhythM

New member
../images/Emo70.gifתזכורת../images/Emo70.gif

(פוו..אני בעצמי כמעט שכחתי
) היום בשעה 19:00 יערך לו חידון ג'ת'רו, הוא יצא אפילו די גדול, אז אתם מוזמנים להשתתף בהמוניכם. (והחידון הזה אפילו ינוקד! אני מבטיח!)

ThePiper

New member
בקשר לניקוד...

אני פשוט מממש ממממששש עסוקה בזמן האחרון ולא יצא לי לנקד, שמתם לב גם שאני פחות ופחות בפורום אך אל דאגה! אני אחזור.

ThE RhythM

New member
../images/Emo41.gifחידון רוק 52# - חידון ג'ת'רו../images/Emo41.gif

1. באיזה סיבוב הופעות זרק מעריץ ורד לבמה, שפגע בעינו של איאן? שתי שאלות תודות לליידי: 2. מי מחברי הלהקה עזב אותה לאחר האלבום This Was ואיזו להקה הקים? 3. איזה שיר שהיה אמור להכלל באלבום אקוולאנג לא נכלל בו והופיע מאוחר יותר באוספים או כבונוס? 4. מדוע עזב המתופף הראשון של הלהקה, קלייב באנקר? 5. בזמן ההקלטות של אקוולאנג בIsland Studios בלונדון, הקליטה להקה אחרת אלבום משלה באולפן ליד, מי הלהקה? 6. איזה סוג חתולים מגדל איאן וכמה כאלה יש לו? 7. למי נתן איאן את גיטרת האפיפון האקוסטית בה השתמש באלבומים הראשונים? 8. מי ניגן בגיטרה יחד עם ג'ת'רו ב"קרקס הרוק אנד רול" של הרולינג סטונס? 9. באיזה שיר ביצע מרטין בארה את ההקלטה הראשונה שלו עם הלהקה? 10. איזה מהשמות הבאים לא היה אחד מהשמות הנסיוניים שגת'רו אימצו לעצמם בתחילת הדרך? Candy Colored Rain Pshycedelic Skies Navy Blue Bag of Blues 11. לפני שהצטרף לג'תרו, ג'ון גלאסקוק ניגן באס באיזו להקה? 12. מי הוא המספר בקטע "The Hare Who Lost His Spectacles"? 13. מה הוא השם האמצעי של מרטין בארה? 14. מה חברי הלהקה היו נוהגים לעשות עם הציפורניים של ג'ון אוונס? (התשובה אף יותר מוזרה מהשאלה) 15. "בוא והער את המתים עם צרחת החיים", מאיזה שיר לקוחה השורה? 16. דייוויד פאלמר ואיאן אנדרסון הלחינו יצירה ללהקת הבלט של סקוטלנד (יש כזה דבר?
) איך הוא נקרא? 17. באלבום של איזו להקה קנדית התארח איאן בשנת 86? ועוד 5 שאלות שתרמה לנו הליידי (מלכה!): 18. בשנת 2001 השתמשה חברה מפורסמת ב- Thick as a Brick לפרסומת. מי החברה? 19. איזה אלבום של ג´ת'רו הגיע למקום הגבוה ביותר בטבלה האנגלית ולאיזה מקום? 20.גיבור השיר Too Old for Rockn´roll משתמש בכלי תחבורה. איזה? 21. מהי תרומתו של אנדרסון לאלבום The Shadow of the Moon - Blackmore´s Night ובאיזה קטע? 22. אילו שירים הופיעו בסינגל הראשון של הלהקה? המון בהצלחה וגמר חתימה טובה לכולם!

VideoStar

New member
מכל השאלות הללו

יכולתי למצוא את שמו האמצעי של מרטין אך מישהו כבר הקדים אותי. שאר השאלות ממש קשות, חבל שאין גם שאלות קלילות יותר וקלות לפיצוח.

האירי

New member
1-מדיסון סקוויר גארדן 12 אוקטובר 79

לא זוכר באיזו שעה אבל שתי הופעות שנותרו עד לסיום הסיבוב בוטלו.

Sith Master

New member
5- אני יודע אני יודע../images/Emo19.gif

סוף סוף שאלה אי פעם שאני בטוח בתשובה! (קניתי את אקוהלאנג עם הבונוסים וקיבלתי ראיון עם גילאן- נהנתי מהראיון, אבל הוא לא התאים לי בתוך אלבום) לד זפלין הלהקה, איאן אנדרסון מניח שהם הקליטו אז את האלבום השלישי.... הם נרשמו מאוחר יותר להקלטות, וככה ל"ז קיבלו את האולפן הקטן יותר שדווקא הוא היותר רצוי, אנדרסון אמר שהוא מעדיף את הקטן, והם נאלצו אבל להקליט בגדול...

למעלה