תזכורת

ThE RhythM

New member
../images/Emo70.gifתזכורת../images/Emo70.gif

היום ב19:00 חידון רוק מספר 49. למקרה שאתם תוהים למה אני אומר לכם את זה אז זה כי אני חבר חדיש בהנהלה. אז תעשו טובה ותשתתפו! יומטוב.

ThePiper

New member
כן! תשתתפו!

וקבלו במחיאות כפיים את מלך המשחקונים רית'מו!! ברוך הבא!! ונפרסם גם את תוצאות החידון הקודם, אל דאגה.

ThE RhythM

New member
חידון רוק#49

חידון רוק מספר 49 יוצא לדרך (שבוע הבא יובל!) אז קדימה! עשו טובה ותענו על השאלות, כי כשאני לא עונה עליהן, החידון נשאר יתום למחצה
וניגש לשאלות: 1. מי מנגן בפסנתר השירם של ההוליס "הוא לא כבד, הוא אחי"? 2. מי הוא מנהיג להקה שהרכיב מסביב לפסנתרו ארגז חול ענקי בטענה שמגע החול בכפות רגליו מספק לו השראה לכתיבת שירים? 3. מי מנגן בתופים בשיריהם של הביטלס "בחזרה לUSSR" ו-"הבלדה על ג´ון ויוקו"? (וזה לא רינגו
) 4. אותו אחד מן השאלה הקודמת, ניגן בכלי מאוד יוצא דופן בשיר "youre sixteen" מקריירת הסולו של רינגו, מהו הכלי? קצת שאלות בירדז להנאתכם: 5.מהו שמו האמיתי של גרהאם פרסונס? 6. מהו המקור למילות השיר "turn! turn! turn!" ומי חיבר את לחנו? 7. ג´ים מקגווין הפך איזה פריט לפופולארי (לאחר שחבש אותו על ראשו)? 8. בעטיפת האלבום המימד החמישי, מי הוא חבר הלהקה היחיד שעומד? ואפילו שתי שאלות דד לסיום: 9.מאיפה הגיע השם גרייטפול דד לראשו של ג´רי גרסיה? 10. בשנות השישים חיו חברי הדד בבית מפורסם בהייט אשבורי, מה הייתה כתובתו? בהצלחה לכם!

John LennonS

New member
7

ניחוש, מעיין כובע עגול ושחור שדומה טיפלה לכובע הרוסי שאת שמו שכחתי

Miss CB

New member
6 חלקי...

אפילו לא חצי תשובה; המילים לקוחות מקוהלת נדמה לי (אתם רוצים פסוקים ממש או...?)

John LennonS

New member
9

אני נותן שתי אפשרויות שאני יודע עליהן: 1. לפי אגדת עם אנגלית מטייל מגיע לכפר ורואה את התושבים של הכפר מתעללים או מסרבים לקבור אדם מת, וזאת בשל חובות שהיה חייב ולא שילם בטרם מותו. אותו מטייל משלם את חובותיו של המת ורואה אותו מובא לקבורה הולמת. בהמשך דרכו המטייל ניצל מאירוע מסתורי. הצלתו של אותו אדם מיוחסת לרוחו המתה ואסירת התודה של מת שנקבר בזכות המטייל. ג'רי גרסיה בחר את השם הזה בשל הסיפור הזה כי השם The Warlocks היה כבר תפוס. 2. אפשרות שנייה היא שג'רי גרסיה פתח את המילון והחליט שהמילה שעליה יצביע היא תיהיה שם הלהקה. וההיסטוריה מספרת שאצבעו נחתה על הצירוף Grateful Dead.

ThePiper

New member
אהמ.. אני רוצה לנצל מאורע זה...

כדי להודיע על פרישתו של מנהלנו האהוב לשעבר, הלס בלס... אחרי שניהל נאנמנות את החידון עם הליידי ואיתי פרש לעולם שכולו טוב (חדר הכושר). להתראות לך הלסי בלסי, מקווה שתשוב לפתור את החידון.

TheFly

New member
1+10 נשאיר עוד קצת לאחרים

1. אלטון ג'ון 10. Ashbury Street 710

למעלה