שרשרת טיפים

../images/Emo70.gif שרשרת טיפים ../images/Emo70.gif

רציתי להציע טיפ בנושא גסטון ואז חשבתי שכדי לא לבזבז שרשראות בפורום אז אתחיל בכך שרשרת לטיפים קטנים נועם בטח תרשה בדיעבד

חימום גסטון

גסטון , כידוע , ניתן כתמיכה ברירית לאחר החזרת עוברים בייחוד למי שרמת הפרוגסטרון שלה נמוכה ואטרוגסטן (הנרות הואגינליים שמכונים גם פנינים) לא מספיק עבורה הגסטון בא באמפולות והוא חומר מאוד שומני ולכן מאוד קשה ללחוץ על בוכנת המרק השיטה להקל על ההזרקה היא על ידי חימום האמפולה אסור לחמם את האמפולה על ידי מקור חום חיצוני (תנור, מיקרוגל וכולי) אז השיטה המעייפת היא לחכך את האמפולה בין הידיים במשך איזה רבע שעה אז מה הטיפ ? אין כמו חורף כדי לגלות את נפלאות שמיכת הצמר יושבים על כסא ומכסים את הרגליים בשמיכה מחזיקים את האמפולה בין היד לירך מעל השמיכה ומשפשפים זה עובד יופי גם עם שתי אמפולות ... נבדק אתמול הגסטון נהיה מימי וקל לשאיבה וקל להזרקה ב-ה-צ-ל-ח-ה

r o m i 1

New member
אבל מה עם הכאבים מהזריקה הארורה הזא

אם למישהי יש טיפ לגבי הכאבים שנמשכים שבועיים אחרי ההזרקה, אשמח לשמוע.

עמית@

New member
רק לעסות- אין ברירה אחרת

המון המון עיסויים וכמובן אמפולה דלילה, עוזר לפזר את החומר- הכאבים בדרך כלל נגרמים מהתגבשות החומר מתחת לעור (אאוץ', שונאת גסטון!)

DDNL

New member
עלי כרוב

אצלי המצב היה ממש בלתי נסבל-אודם נפיחות גירוד ואפילו נשלחתי למיון. אחת האחיות הציעה לי להניח עלי כרוב-זה די הרגיע.

debby12

New member
מנהל
שיטת החימום האולטימטיבית לדעתי

לכל סוג של אמפולה להזרקה (כולל אלה עם אבקה שתתחמם הזכוכית) היא לדחוף את האמפולות לחזיה איזה 10 דקות לפני שרוצים להזריק. (כלומר דומה מאוד לשיטה של ליאור - בוריאציה אחרת) לשיטה יתרונות מופלאים: 1. ככה זה לא מתחמם יותר מדי או פחות מדי אלא בול לטמפ' הגוף. 2. אפשר לסדר ת'אמפולה בחזיה (או אחת בכל צד) עם השפיץ בולט כלפי חוץ וכך ליצור אשליה אופטית של סרט כחול לשמחת הבעלול... 3. כשמארגנים את כל הבלגן של ערכת ההזרקה, צמר גפן, מחטים, מזרק, אלכוהול ומשחת אלחוש -- זה חוסך דבר אחד לאבד בבלגן הכללי כי האמפולה שוכנת לבטח במקום מוגדר בחזיה [שאר הרכיבים תמיד נעלמים איפשהו בין השמיכות...] שתהיה שבת שלום

צוקה1

New member
דבי אהבתי (ומה זה צחקתי)מסעיף 2 שלך

בשיטת החימום האולטימטיבית שלך -איזה כיף זה לצחוק ובעיקר מהנושאים האלה המעצבנים והמחרפנים-צוקה

לי מ ו ר

New member
כרית כוסמת

מחממים אותה 30 שניות במיקרו, היא נהיית בחום נעים (אבל לא חם מאוד), חצי דקה בתוך הכרית המקופלת והאמפולה מוכנה לשימוש. אפשר גם לחמם את המזרק שניה לפני ההזרקה. אחרי ההזרקה אפשר פשוט לשבת על הכרית, והפלא ופלא הג'סטון הופך לידידותי ביותר.

Yosepha

New member
תוספת לליאור

חוץ מזה, מנסיון שלי, מסתבר שיש נקודה הרבה יותר גבוהה ממה שחלק מהאחיות הראו לנו (זה ממש בגב) - שהרבה פחות כואבת בהזרקה, ויעילה באותה מדה (עשיתי בדיקת דם, ורמת הפרוגסטרון ממש טובה). החלוקה של הישבן לארבעה חלקים צריכה להיות עד לגובה המותניים, ואז מקבלים את הנקודה הזאת (סליחה על התיאור הגרפי, אבל עד היום אני סובלת מזריקות שניתנו לי בישבן לפני חצי שנה, ולעומת זאת באיזור החדש כלום לא כואב יותר). בהצלחה!

טיפ לאחר הזרקת הגסטון

בימים שעוד הייתי מזריקה גסטון (היום אסור לי בגלל אלרגיה) האחות זויה המליצה על הפטנט הבא: שמים בקערה קטנה חצי כמות אלכוהול וחצי כמות מים, טובלים בפנים מטלית ומניחים אותה על הגוש שהגסטון יצר. לי זה אכן עזר קצת. תאמינו לי, אני מעדיפה את הגסטון על הפנינים... שבת שלום!

עמית@

New member
בפעם שעברה קיבלתי גם וגם..

וגם אסטרופם וגם מדבקת אסטרוגן

טיפטיפ29

New member
אני אחרי הזרקת גסטון...

פשוט יושבת על כרית חמה, ואגב, לפני ההזרקה באמת חשוב להחזיק את האמפולה כמה דקות, ולחמם אותה, עכשיו בחורף, זה במיוחד חשוב...

אולה *

New member
אין כמו גסטון ../images/Emo3.gif

כדי לקבל טוסיק אדום וכואב ל-3 חודשים הקרובים. אבל יש משחה שמצילה חיים (=את הטוסיק) - טראומיל. משחה הומאופטית נגד מכות וסימנים כחולים שנמכרת בכל בתי המרקחת. יש למרוח מספר פעמים ביום ואפשר לשבת בשקט!!! בנוסף - חימום האמפולות, הזרקה איטית מאוד, עיסוי חזק של המקום וכרית חימום מיד אחרי העיסוי. בהצלחה!

vif

New member
גסטון../images/Emo41.gif

השיטה שלנו היא לחמם את האמפולות בתוך כוס מיים חמים לא רותחים לעסות קצת לפני ההזרקה להזריק קצת למעלה לעסות הרבה בשמן ארניקה של חברה בשם וולדה אני בזמן שכל זה קורה שוכבת ומתעמקת בלאישה או חוברת אחרת ושוכחת שכל זה קורה סביבי..נרגעת כמעט נרדמת..

למעלה