שרשור החטאים

EyeSeeYou

New member
../images/Emo70.gifשרשור החטאים../images/Emo70.gif

לקראת בואו של יום כיפור, שרשרו נא את חטאיכם לאל, ואולי אולי תזכו לכפרה ומחילה

EyeSeeYou

New member
ואני אתחיל..

קיימתי יחסי מין בציבור ביום כיפור
קיימתי יחסי מין בחצר מסגד (אבו חסן? זה שמול הדולפינריום)
קיימתי יחסי מין בחצר כנסייה בחיפה ובאופן כללי...המממ נראה לי שאני מוחרם מכל דת מרכזית שקיימת

EyeSeeYou

New member
מה יותר חטא לאלוהים מאשר זה?

קדימה עוגי תן לי משלך...בוא נראה למה אתה קורא חטאים.

.m

New member
אמנם לא חטאים

אבל הזדמנות נהדרת לבקש
אז לכל האנשים הנפלאים שאני אוהבת ומעריכה יותר שניתן לתאר במילים סליחה אם נזקקתם לי, ולא הייתי שם. סליחה אם שכחתי או הזנחתי, סליחה אם פגעתי בלי לשים לב. וסליחה אם לא אמרתי מספיק פעמים איך אני מרגישה, וכמה שאני אוהבת.
mai

Liroy25

New member
אחרי שזכיתי ב-5 נקודות

להוסיף חטאים יהיה עוד יותר פאטתי. מה שכן זה הזמן והמקום לבקש סליחה מכל מי שנפגע מדברים שאמרתי ועשיתי. ממי שלא תמיד היה לי סבלנות אליו. ממי שספג טלפונים מוזרים בשעות לא קונבנציונליות. (קסאנדו) ממי שלא תמיד ידעתי קיבל אולי מספיק קרדיט. (מאי) ממי שלא תמיד הקשבתי לו או שהייתי שם בשבילו. וזהו..יאללה, חוזרים לעצמי! גמר חתימה טובה חברים!

.m

New member
סליחה שניה,

מה קרה? מזמן לא שברו קריסטלים בפורום הזה, אז החלטת להעליל עלי עלילות ולומר שאני מאכזבת? |הואזה של דודה שולה מתנפצת על הרצפה| אין לך בושה?! לא, לא, שאני אבין - אני מאכזבת? אני? |יוצאת בטריקת דלת| mai

EyeSeeYou

New member
עלי לא מאיימים בטריקת דלת גברת

וחוץ מזה, כמאמר דנה ("אני בהריון אבל אל תספרו"-כאילו לא רואים) ברגר: "אם את הולכת ממני, את נשארת לבדדדדדדדדדדדדדדדדדד" את מאכזבת נקודה. אני פותח שרשור חטאים ואתם מבקשים סליחות? ואיפה השאר??? לא שומעיםםםםם אתתתתתתככככככככםםםםםםםםםםםם

xanadu

New member
כל הזמן היא טורקת דלתות זאת

לא הגיע הזמן להתקין אצלה דלת מסתובבת?

xanadu

New member
סליחה סליחה סליחה

רק התנצלויות בעלמא אני שומע ממנו. מתי אני אקבל פיצוי של ממש?

יש לי חטא נורא

עשיתי ביד בזמן מול תמונת פורנו בזמן שדיברתי עם בן זוגי בטלפון ואמרתי לו שמשעמם לי ואני לא עושה כלום. חמודי, תסלח לי, אני מת עליך!!!

.m

New member
ואחרי שEyeSeeYou סופר לי אכזבות

הנה משהו ש(אולי) יעזור לי לתקן... הצטלמתי לעיתון עטופה בטלית. רק בטלית.
mai

למעלה