שבוע סוף

../images/Emo70.gifשבוע סוף

בשל המצב הביטחוני, התכנית תתחיל ב-21:20. הקטעים באתר רשת. הפעם-תענו ברצינות-מה יותר שווה
"שבוע סוף"
"ארץ נהדרת",
, "משחק מכור". נמקו והסבירו.

0OמומיןO0

New member
../images/Emo47.gifהייתה תוכנית מצויינת../images/Emo70.gif

אין ספק שהתוכנית משתפרת מאוד מאז שיצפאן ומיקי גבע הצטרפו.
אהבתי מאוד את:לונדון וקירשנבאום[
],ליאור שליין,הבורר,אהוד ברק ועוד.. המכורים למשחקי מחשב קורעים מצחוק במיוחד כשעידן אלתרמן בא
דבר אחד שלדעתי מיותר הם השאנטי האלה-בפעם הראשונה זה כבר לא היה מצחיק אז בטח שזה לא צריך להיות קבוע
בקשר לשאלה ששאלת- אין לי מושג קשה מאוד להשוות שלושתן תוכניות מצוינות. אבל מה שכן משחק מכור זה דבר אחר לגמרי-זה בכלל לא חיקויים. בין ארץ נהדרת לשבוע סוף-אי אפשר להשוות כי ארץ נהדרת זה כבר העונה השישית אם אני לא טועה,ושבוע סוף זוהי רק העונה הראשונה אז נראה לי שבגדול ארץ נהדרת יותר שווה כי זה יותר זמן ויש שם את הקומיקאים הכי מוכשרים בארצינו. אבל אני יכולה להגיד שרק אם משווים בין הפרק האחרון של ארץ נהדרת לפרק האחרון של שבוע סוף-אני נהניתי יותר משבוע סוף

Jen74

New member
לא יודעת, לא מצליחה להתחבר

לארץ נהדרת. יש שם כמה דמויות שאני פשוט לא סובלת. לפעמים אני רואה כי הבנות שלי רוצות אבל ממש בשמחה מוותרת על התוכנית הזאת. כמו שכתבו לפניי, אין מה להשוות בין שבוע סוף וארץ נהדרת לבין משחק מכור. במשחק מכור הם בכלל לא מנסים לעשות חיקויים. זה גם סוג של סטירה אבל מתחכמת יותר.

למעלה