שבוע סוף

hofri10

New member
חח ענק

"תיזהר ממנה" אבל מה נסגר עם גוטליב-לא הורידו את "תעשו לי טובה?" זה הדבר הכי לא מצחיק בעולם... האח הגדול-הכי טוב שהיה עד עכשיו. לוגסי-הכי חלש. מיקי גבע בתור שליין היה מעולה וגם יצפאן טוב.

טווול

New member
היהה חזקקקקק

הקטע עם האח הגדולללללללללל קרע אותי!!!!!!!1 זה שיוסי אמר לשיפרה אני רואה שנשארת עם אותה תסרוקת והיא אומרת זאת לא תסרוקת זה קסדה!!!!! חעחעחעחחעחעעחחע "תזהר ממנה..........."

0OמומיןO0

New member
חחח היה יפה

לא ראיתי הכל אבל ממה שראיתי:
פעם ראשונה שהמדריך כושר הזה הצחיק אותי
היה מצחיק
האח הגדול ראיתי מהאמצע היה מצחיק כמובן
ביבי יצפאן גם היה מצחיק ביבליל נתניהו חחח
התחזית והאלה עם הראסטות לא מצחיק

שירי116

New member
לדעתי היה חלש הפעם!

הרוב לא ממש הצחיק אותי וזה לא כי לא הבנתי דבריחם פוליטיים זה כי זה לא היה מקצועי והם צחקו הרבה ולא היו הרבה בדיחות וגם כל פעם הם אומרים "אתה מתכוון ל...." ואז השני אומר "לא, התכוונתי ל..." וזה כבר כל הבדיחות מבוססות על זה. כבר הוציאו את רוב המערכונים המצחיקים ): וגם דב נבון עשה יותר טוב את רפי איתן ואני בכוונה משווה לארץ נהדרת כי הם עשו חיקוי שלו לפניהם. חח אבל שני כהן הייתה דומה לארונה בנאי במראה וזה מצחיק שהיא מחקה קומיקאית ועוד מהתוכנית המתחרה שהיא חקיינית בעצמה
אני מניחה ששבוע הבא אוהב יותר :))

שירי116

New member
אוי, כמובן ששכחתי

היה כמה דברים שממש הצחיקו אותי. הנעלי בית של עינב בובליל והקטע שבו היא הראתה אותן ככה והפרצוף שדוד קילגר דופק זה קורע. וגם "אזור ללא ללא עישון"

Brombit

New member
הערות ../images/Emo115.gif

* הבדיחות בקטע של עודד מנשה היו נחמדות אבל ממש צפויות * הכי אהבתי את "תעשו לי טובה" אה, ולא ראיתי את הקטע על 'האח הגדול' כי פרשתי למחשב

למעלה