שאלות

תשובה:

לא. עיצומים הם סוג של שביתות. שביתה היא פעולה קיבוצית של עובדים, ובכל מקרה עליך להודיע על כך על הממונה הראשי על יחסי עבודה. במידה ואתה לא עושה כן - זו שביתה שאינה כדין. מובן שמי יכול לפנות לממונה הוא רק ארגון עובדים.

המתוק26

New member
האם חוקי להקים ארגון גג של עובדים בישראל

האם זה חוקי להקים ארגון גג של עובדים,והאם ארגון כזה יוכל להודיע לממונה הראשי על יחסי עבודה על עיצומים מצידו ? תודה ובברכה

המתוק26

New member
ארגון גג שמטרתו

ארגון גג שמטרתו גם לדאוג לזכויות העובדים,וגם לדאוג לזכויות האזרח, כמו זכויות השבויים ,ושאלה נוספת ,האם חוקי לארגן חרם על חברה גדולה בשוק או מספר חברות אם לא תתגייס למטרה הומניטארית, באמצעות שיבושים בהספקת הסחורה שלהם נניח למען שיחרור גילעד שליט ,תודה ובברכה

תשובה:

המטרות שלך לא יכולות לשמש עילה להקמת ארגון עובדים, וזאת עפ"י המבחנים שנקבעו בפסיקה. ושוב- מציע שתפנה לפורום לדיני עבודה.

MontBlanc

New member
תשובה

המדינה אכן מעודדת מכירת 2 דירות לצורך רכישת דירה אחרת לפי מגבלות הסכום, עליך לבדוק עם עו"ד שמייצג אותך לעניין הוראות מס שבח בעניין (יום שבת ואני לא הכי זוכר בשעות האלו) לעניין תשלום מס שבח בגדול זה 20% מהרווח אבל תלוי בהרבה משתנים כגון פחת, הוצאות שהיו לכם וכד', גם בזה אני ממליץ לשבת עם עו"ד שמבין בענייני מיסוי ואני מקווה שמייצג אותכם על מנת שיכין חישוב מס שבח מדוייק וכמובן כמה שפחות משה עו"ד

MontBlanc

New member
תשובה

לא קראתי את כל הכתוב, קצת ארוך אבל אני ממליץ לך להגיש תביעה בתביעות קטנות

למעלה