פרויקט הגלריות ~

../images/Emo70.gif פרויקט הגלריות ~ ../images/Emo126.gif../images/Emo115.gif

בעוד מספר ימים אני אעשה סדר בגלריות, וכל קטגוריה שאין בה מספיק תמונות - או לחילופין, ריקה לחלוטין - אני אסיר. לכן, אשמח אם כל אחד מכם יקדיש כמה דקות לקטגוריה אחת או יותר באלבום, ויעלה כמה תמונות שהוא רק יכול, בכדי לשמר אותה. בנוסף, אם יש לכם בקשות לגלריות נוספות שאתם חושקים בהן וקשורות לנושא הפורום, אתם מוזמנים לבקש ממני ואוסיף אותן (במדה ואינן עוברות על חוקי הפורום). בין היתר, זה כולל גלריה לציורים שלכם על יוגי-הו (כמה מכם בכלל מציירים כאן?), ואפילו - גלריה אישית. אנא ידעו אותי, כתגובה לשרשור הזה, איזו גלריה (או גלריות) החלטתם לאמץ ולהעלות בה תמונות. תודה מראש על שיתוף הפעולה,

טוצית

New member
הו רעיון טוב!

בדיוק דברתי על זה! הייתי מאמצת את שונן אבל אין לי תמונות של שונן יוגי הו.... שמישו יאמץ אותה!!! בבקשההה!!!

impale

New member
יפי

הוספתי כמה תמונות של קלפים @@ סורי אבל תמונות מהסדרה אין לי ^^

פשוט תכנסו לשם..

ותראו את התמונות החדשות שפרסמתי שם כבר..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה.. **בקול שליו..**

גם צריך להודיע שנכנסתי?@.@

אני מתארת לעצמי שכל מי שראה את ההודעה שלך נכנס לשם,אבל צריך גם לכתוב ''נכנסתי וראיתי,יפה מאוד''?

טוצית

New member
הצעות-

חידשתי קצת את הגלריות {תפוזונע מוסיף לי תמונות פע! יי!!!} אז חסר לכם שתורידו את ג'ואי... תורידו את מאי!!! יש פה לפי דעתי קטגוריות מיותרות- דיוק דבלין- עם כל הכבוד לו {ויש כבוד XP} הוא לא דמות כזאת מרכזית... סטרייט+שונן איי- פשוט אפשר לאחד את שניהם לקטגוריית "זוגות" מפלצות- תאחדי עם קלפים כל השאר- לא משו... לפחות לשנות את השם של זה חוצמזה- אפשר לשים ועוד כמה- אפשר לחלק לפי עונות צריך לעשות קטגוריה של חבורת כלא האוריקלקוס {נו... איפה אני אציף אתכם בתמונות של ווארון?! ב"כל השאר"?!" מה אתם אומרים?!

אז ככה, תשובה מורחבת:

התחלתי בפרויקט של הגלריות בייחוד מהסיבה שראיתי שיש דמויות שאין צורך לפתוח להם גלריה. אך הייתי צריכה לוודא שבאמת זה-כך, ושלא מדובר במשהו אחר. כפי שציינתי, הגלריות יעברו שיפוץ בתום מספר הימים שהקצתי להעלאת תמונות. סטרייט ושונן איי לא יאוחדו לגלריה אחת, בעיקר משום שאני מעוניינת להתחשב בגולשים שלא מעוניינים להתקל בתמונות שלא נוחות להם. כיוון שיש בפורום גולשים שמשחקים במשחק המפלצות ואף משתתפים בטורנירים, מצאתי לנכון לאפשר קיום גלריה נפרדת של קלפים. הדבר היה חיוני מהסיבה שזו צורה יותר נוחה לאתר קלפים לצורך הסבר, במקום 'לדוג' אותם בקטגוריה מעורבבת של מפלצות. הגלריה של "כל השאר" נועדה יותר לי, מאשר לכם; בצורה הזו בדקתי מהן התמונות שהעלתם לשם מחוסר ברירה, ובמדה והכמות היתה מכובדת - הייתי פותחת גלריה חדשה על הנושא (אע"פ שאתם תמיד יכולים לבקש ממני ולפנות אלי, גם לאחר סיום 'הפרויקט'). תקני אותי אם אני טועה, אך אם לא הייתי מוציאה את הפרויקט לפועל, לא היית טורחת לשתף אותי בהצעות שלך. ולכן, המטרה האמיתית שלי מאחורי הפרויקט היא (גם) סוג של דרבון. אז, בבקשה, צייני את השם המדויק של הגלריה (או גלריות) שבה את מעוניינת - והיא תפתח (בתנאי שהיא לא מספיילרת עונות שלא שודרו). עברתי גלריה-גלריה, ובדקתי מי העלה מה (אני יכולה לבדוק מי העלה איזו תמונה, גם מבלי שתציינו זאת בתיאורהּ, אגב).
|ח"ח| תודו שרוב הגלריות נראות עכשיו יותר מפתות, מה שלא אומר שאתם צריכים להפסיק להשקיע בהן.

טוצית

New member
../images/Emo45.gif

למען האמת, כן הצעתי את זה אבל לא היו לי תגובות אז... לא חשבתי שלמישו היה אכפת^^ |בורחת| ובקשר לתגובות... אמ... טוב. הבנתי... פשוט קטגוריית מפלצות נראתה לי קצת מיותרת.... נראה לי חשוב לפתוח גלריה של "כלא האוריקלקוס" {לא של הסמל... של החבורה ^^} איפה אני לשים את ווארון?!?!?! עכשיו הגלריות נראות הרבה יותר טוב ^^

../images/Emo127.gif בוצע. ושוב, ח"ח לכולכם~! ../images/Emo45.gif

אני מקווה שנגיע למצב שבו תפנו אלי לבד, מבלי שאדרבן אתכם לכך. ^^~

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| הומ. =]

קודם כל, אני חושבת שצריך לשים את דיוק-טריסטן-טיאה וכל אלו בקטגוריה נפרדת של 'החבורה' או משהו כזה, כי גם ככה אין שם הרבה תמונות. =/ הוספתי כמה תמונות לשונן איי, לסטו קאיבה [
] ואולי לעוד משהו, מחר אני אמשיך כי אני צריכה ללכת. =/ ושכחתי מה עוד רציתי להגיד. Oo

magicalgirl

New member
../images/Emo45.gif

אמאמאמ...אני אנסה לעלות לכל הגלריות,אבל לא מבטיחה המחשב שלי ממש התפגר

למעלה