עדכונים

flymy

New member
העונה הרביעית - 10/9 בשעה 17:30

כפי שדווח לראשונה ובבלעדיות באתר הלא רשמי של ערוץ 10, ב-10 בספטמבר תעלה רצועת רכש לנוער בימי שבת, החל משעות אחר-הצהריים. את הרצועה תפתח העונה הרביעית של "בנות גילמור" בשעה 17:30. בין היתר ישודרו העונה הראשונה של "The OC" בשעה 18:30 ומייד-אחריה העונה הראשונה של "One Tree Hill" (מגרש ביתי) בשעה 19:30. חבל שלא שמו את בנות גילמור בשעה 19:30

a a a a a a a

New member
סדרה חדשה עם דין

ב-1 לספטמבר 2005 תעלה בארצות הברית סדרה חדשה בה ישתתף ג'ראד השחקן שמשחק את דין בבנות גילמור לסדרה קוראים Supernatural לדמות אותה הוא משחק בסדרה קוראים סאם. זו סדרת מדע בדיוני, בה שתי דמויות ראשיות - שני אחים כאשר ג'ראד ישחק את האח הצעיר. לפרטים נוספים: http://www.tv.com/supernatural/show/30144/summary.html&full_summary=1

flymy

New member
הרבה מקורות ואנשים טובים

אבל מה זה משנה .. העיקר שהיא כבר תשודר. השידור החוזר של העונה השלישית עשה לי טעם לעוד. אני מקווה שישדרו את העונה החמישית מייד אחרי זה ... ככה יפצו אותנו.

a a a a a a a

New member
הודעה רשמית על השידורים

אני לא יודעת איך האתר הלא רשמי של ערוץ 10 ידע עד עכשיו אבל היום פורסמה הודעה רשמית באתר הרשמי של ערוץ 10 וזו ההודעה: בקרוב: שלוש תוכניות רכש מובילות בשבת! "בנות גילמור" העונה הרביעית, שבת, 17:30 "The O.C", שבת, 18:30 "מגרש ביתי", שבת 19:30 החל מ-10 בספטמבר! שלוש מהסדרות המובילות והפופולריות בארצות הברית מגיעות לישראל 10: הסדרה "O.C" שהוכתרה ל"בוורלי הילס" של שנות האלפיים, "מגרש ביתי" ("One Tree Hill") שהצליחה בקרב צעירים ו"בנות גילמור" בעונה רביעית וחדשה, ישודרו ברצף מדי שבת ויצרו את רצועת השידור הכי מהנה שקיימת על מסך הטלוויזיה. "בנות גילמור"- עונה רביעית העונה הרביעית של הסדרה השנונה מפגישה את הצופים שוב עם לורליי גילמור התזזיתית המגדלת את בתה רורי בת העשרה בעיירה הקטנה "סטארס הולו" ומוודאת שבתה לא תלך בעקבותיה....האם והבת, חברות הכי טובות, חולקות את אותם תחומי העניין והרבה פנאי. בעונה הרביעית והחדשה, מתמודדות השתיים עם נטישתה של רורי ללימודים גבוהים באוניברסיטה היוקרתית "ייל" ועם העובדה שכעת היא זוכה לחיזורים נלהבים מצד בני המין הגברי. The O.C "הסדרה" של השנה. הסדרה המצליחה ביותר לעונת 2003-2004, אשר תוארה כ"בוורלי הילס של שנות ה-2000". The OC (ראשי תיבות של אורנג'' קאונטי) היא סדרת דרמה קלילה המתרחשת באורנג'' קאונטי שבקליפורניה, ועוסקת בחייהם הדינאמיים והמעניינים של ההיפים והעשירים בני האזור ובכניסתם של גורמים שליליים לחייהם המאורגנים והמסודרים. סוחף, עכשווי, קליל וכייפי. מגרש ביתי (One Tree Hill) סדרת נעורים מצליחה של רשת WB. העלילה מתרחשת סביב לוקאס וניית''ן, שני נערים בעלי חיים שונים בתכלית בעיירה "טרי היל", אשר קשורים זה לזה בסוד אפל, שנחשף עם תחילת הסדרה. ניית''ן הוא כוכב נבחרת הכדורסל של בית הספר, שחצן, יהיר ובן למשפחה עשירה. לעומתו, לוקאס השקט והמופנם מגיע מהצד העני של העיירה ומתגורר עם אמו, אשר בהיעדר אב נושאת לבד ובקושי רב בנטל פרנסת המשפחה. כתובת ערוץ 10 למי שרוצה לראות את ההודעה עם תמונות היא: www.10.tv כמו כן פורסמה היום כתבה על זה בוואלה: http://news.walla.co.il/?w=/201/763752

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifאני חייבת..

"ועם העובדה שכעת היא זוכה לחיזורים נלהבים מצד בני המין הגברי."
בלה.
זה ממש הצחיק אותי!
אה, ותודה על המידע, שוב..אבל הפעם באופן רישמי.XD

o0Invisible0o

New member
תודה על כל הפרטים!../images/Emo9.gif

באמת חבל שהיא בתחילת הרצועה ולא איפשהו באמצע.
טוב לפחות סופסוף תשודר העונה הרביעית וברצועת נוער, במקומה המיועד!

ירוקה18

New member
הנה עוד כתבה בנושא

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3128295,00.html ואיזה כיף עשה לי את היום למרות שאני לא כותבת פה אני אוהבת את הסדרה מאוד

נ ט ע ש ה

New member
איזה כיף! ../images/Emo9.gif

בנות
האו.סי
(ככה גם אני אוכל להשלים את השידורים החוזרים שפיפסתי
)

d a p h i

New member
i saw the previews!!

and i found which channel is WB from the 9000 that we have. its 7384. do u know when Gilmore girls start?

a a a a a a a

New member
לא ידוע................

הסדרות עדיין לא שודרו אפילו בארצות הברית

Sweet Misery

New member
../images/Emo70.gif עדכונים ../images/Emo70.gif

חדשות על העונה הרביעית בערוץ 10, על העונה השישית בארה"ב ועל סדרות חדשות עם חברי קאסט ישנים, הכל לכאן.

a a a a a a a

New member
תמונת הפרומו לסדרה + תקציר

The Bedford Diaries New Series Hour Drama Midseason The Bedford Diaries explores contemporary New York City-based college life through the unique prism of a provocative Human Behavior and Sexuality class. Controversial and charismatic Professor Macklin, Matthew Modine (Any Given Sunday, Married to the Mob), will challenge and inspire the show's youthful ensemble of students as they explore their identities, relationships and sexuality in the most exciting city in the world. Among our students is the smart and attractive Sara (Tiffany Dupont, Cheaper by the Dozen). She has everything going for her until her brother Owen (Penn Badgely) walks into class. It's one thing to share in class, but she hadn't planned on sharing her private life with her sibling. Owen's new class partner is Natalie "the jumper" (Corri English, 3: The Dale Earnhardt Story). Two years ago she had a change of heart mid-dive off the Student Union building. Now physically recovered, she has to face the rumor mill and her ex, Richard (Milo Ventimiglia, Gilmore Girls). He was the quintessential Park Avenue bad boy up until the moment his girlfriend jumped. Now a semi-changed man, he's majoring in Journalism, attending class and editing 'The Bedford Clarion.' In stark contrast is working-class Lee (Ernest Waddell, As the World Turns), who has a noble heart, an artistic soul, a girlfriend and a fascination with Zoe (Victoria Cartagena, Baby Fat). Zoe talks a fast, flirty and kinky game, but despite her brash veneer, she's got a secret. From HBO Independent Productions, Warner Bros. Television Production Inc., and The Levinson/Fontana Co. With writers/executive producers Tom Fontana (Oz, Homicide: Life On The Street), and Julie Martin (Homicide: Life on the Street), along with executive producer Barry Levinson (Rain Man, Diner).

למעלה