סקר

oshrib7

New member
../images/Emo70.gifסקר../images/Emo70.gif

מי אתם רוצים שיודח בהודו?
את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה?
האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו?
מי אתם רוצים שיזכה בדירה?
מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל?
איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני?
איזה זוג הכי שניתם בכל העונה?
איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו?
מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה?
מה היתה הכי מגעילה?
האם אתם בעד רצים לדירה 3?
האם לדעתכם יהיה עונה 3?
איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר?
האם הייתם עושים את משימת החרקים?

סקר

מיקי ויהודית רואי ואפרת מאד רואי ואפרת אין השנה חביב הקהל רואי ואפרת ומיקי ויהודית אגב כותבים שנאתם,ענת ורוני ואת שרון רואי ואפרת משימות הטפוס בעיקר זאת שבפרק הקודם הג'וקים כן מקווה שכן אף אחד לא

קלאווי1

New member
סקר כנסו

מיקי וגודית הביתה!
אסנת ומייקל ברור יוחזרו! 4U|-{רמי ורונן חביבים!!
שנאנו שרון ןמייה
משימת הטיפוס הטיפוס בת"א |
והגוקים בהחלט שווה!

../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

1. רמי ורונן! 2.אפרת ורואי המדהימים!!!!!!!!! 3.בטחחחחחחחחחחחחחח 4.אפרת ורואי אם לא אז אירה וגיא או מיקי ויהודית! 5.אפרת ורואי 6.מיקי ויהודית ורואי ואפרת 7.רוני וענת!!!!!!! 8.רואי ואפרת 9.הכי קשה.. מממ ... הג'וקים 10.הג'וקים 11.בטח!!!!! 12.הלוואי 13.אבי קושנירר לשלטון חחחחח סתם! 14. לא נראה לי

עונה לסקר

מי אתם רוצים שיודח בהודו? יהודית טמיקי את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה? אפרת ורואי האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו? לא עצב מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל? רואי ואפרת איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני? רוא ואפרת מה היתה הכי מגעילה? איזה זוג הכי שנאתם בכל העונה?, האם לדעתכם יהיה עונה 3? רוני וענת הג'וקים |לא כי טלעד מפסיקה לשדר בנובמבר איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר?

עונה..

מי אתם רוצים שיודח בהודו? לא אכפת לי.. רק לא מיקי ויהודית את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה? כנראה את אסנת ומיקל האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו? ממש לא! אני שמחה שמיקי ויהודית לא הודחו מי אתם רוצים שיזכה בדירה? מיקי ויהודית מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל? מיקי ויהודית איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני? מיקי ויהודית איזה זוג הכי שניתם בכל העונה? ענת והשני איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו? אסנת ומייקל מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה? ג'וקים מה היתה הכי מגעילה? כנל האם אתם בעד רצים לדירה 3? כן האם לדעתכם יהיה עונה 3? לא איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר? לא אכפת לי האם הייתם עושים את משימת החרקים? תלוי כמה ישלמו

תשובות

מי אתם רוצים שיודח בהודו? את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה? נו זה ברור. אסנת ומייקל-מי שלא מחזיר
האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו? קצת. מי אתם רוצים שיזכה בדירה? מי שאני מחזירה בגלגל כמובן מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל? או מיקי ויהודית או רואי ואפרת או רמי ורונן או אסנת ומייקל שזה גם אחלה איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני? זאת אמורה להיות השאלה איזה זוג לא התייחס הכי יפה אחד לשני. ולדעתי אלו הם שרון ומאיה ורוני וענת (אייייכס) איזה זוג הכי שניתם בכל העונה? רוני וענת איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו? אסנת ומייקל מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה? הג'וקים מה היתה הכי מגעילה? הג'וקים האם אתם בעד רצים לדירה 3? כן האם לדעתכם יהיה עונה 3? לא נראה לי כי נראה לי שרצים לדירה זה של טלעד,וטלעד מפסיקים לשדר בעוד כמה חודשים איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר? אבי קושניר האם הייתם עושים את משימת החרקים? אולי

עונההההההההה

מי אתם רוצים שיודח בהודו?קשה........רמית ורוננית את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה?בינתיים אוסנת ומייקל האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו?כן, אבל אם זוג אחר היה מודח הייתי עצובה באותה מידה. (חוץ מאם מיקי ויהודית היו מודחים,כי אז הייתי עצובה פי אלף יותר
) מי אתם רוצים שיזכה בדירה?מיקי ויהודית מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל?בינתיים-אוסנת ומייקל (לא שאלת את זה כבר??) איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני?מיקי ויהודית איזה זוג הכי שניתם בכל העונה?רוני וענת איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו?הכי הרבה אוסנת ומייקל מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה?עם הג'וקים מה היתה הכי מגעילה?כנ"ל האם אתם בעד רצים לדירה 3?כןןןןןןןןןן!!!!! האם לדעתכם יהיה עונה 3?מקווה מאוד!! *מחזיקה אצבעות* איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר? ברור שאבי קושניר!! קושניר הוא מלך!! מ-ל-ך!!! האם הייתם עושים את משימת החרקים?אם הייתי באותה סיטואציה של התחרות אז כן

uroren

New member
עונה (דרך אגב חדשה כאן)

מי אתם רוצים שיודח בהודו? רמי ורונן את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה? רואי ואפרת!!! האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו? כל כך עצוב!!!!!!!!!!!!!!! מי אתם רוצים שיזכה בדירה? רואי ואפרת מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל? רואי ואפרת (הם כבר חביבי הקהל) איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני? רואי ואפרת איזה זוג הכי שניתם בכל העונה? שרון ומאיה איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו? רואי ואפרת! מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה? הג'וקים ללא ספק מה היתה הכי מגעילה? הג'וקים ללא ספק X2 האם אתם בעד רצים לדירה 3? מאוד! האם לדעתכם יהיה עונה 3? אולי... איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר? מזה משנה? האם הייתם עושים את משימת החרקים? תלוי כמה המטרה הייתה חשובה לי..

שירנווש

New member
עונה !!!!

מי אתם רוצים שיודח בהודו?אני יודעת שרמי ורונן או מיקי ויהודית אין מצב שאירה עפה .. את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה?רואי ואפרת האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו?כן ממש התאכזבתי מהתוכנית הם אנשים כ"כ טובים מי אתם רוצים שיזכה בדירה?רואי ואפרת מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל?רואי ואפרת או אירה וגיא או רמי ורונן איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני?רואי ואפרת וגם רמי ורונן ומיקי ויהודית איזה זוג הכי שניתם בכל העונה?שרון ומאי ענבל ודוב ... איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו?רואי ואפרת מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה?המשימה עם הג'וקים מה היתה הכי מגעילה?גם עם הג'וקים האם אתם בעד רצים לדירה 3?כן . האם לדעתכם יהיה עונה 3?כן. איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר? אבי קושניר האם הייתם עושים את משימת החרקים?לא לא ולא אני מאוד רוצה שרואי ואפרת יחזרו ויקחו את הדירה כי הם היחידים שבאמת מגיע להם רואי נתן כבוד לאפרת לכל אורך הדרך ,הם לא רבים ,הם מצחיקים וטובי לב,למשל ראיתי אתמול איך רואי עזר למיקי לקחת את הקוד במקום לרוץ ...הוא ואפרת יותר מידי תמימים וזה מה שהרס להם והם לא תחרותיים כמו אירה אבל בהחלט מגיע להם לזכות בדירה ! ביי

michelle2113

New member
רצית תשובות- קבלללל

מי אתם רוצים שיודח בהודו? את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה? האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו?- הם היו חמודים ביחד ומצחיקים אבל אני רוצה שמיהו אחר ינצח מי אתם רוצים שיזכה בדירה? מיקי ויהודית מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל? מיקי ויהודית איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני? מיקי ויהודית, זוג הגברים (לא יודעת איך קוראים להם) ורואי ואישתו (לא זוכרת את שמה) איזה זוג הכי שניתם בכל העונה? שנאנו קודם כל ואף אחד...אני שונאת את הקטעים שהזוגות איבדו כל כבוד אחד לשני וזה עצוב. איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו? בינתיים אף אחד מהם מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה? הכי קשה? יש בעיני את המשימה הכי קשה מנטלית וזה עם החרקים שהייתה אתמול מה היתה הכי מגעילה? עם החרקים האם אתם בעד רצים לדירה 3? ברור וגם בעד 4 ו-5 ו-6 ו-7 ו-8 ו-9 ו-10 והבנתם את הכוונה... האם לדעתכם יהיה עונה 3? לא יודעת. מקווה. איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר? עומר מידן!!!! האם הייתם עושים את משימת החרקים? רק אם אני הייתי בקופסא, אני לא מתכוונת להכניס את הראש לצחנה של השני...בלעעעעע

flori1

New member
הנה שלייי

מי אתם רוצים שיודח בהודו?רמי ורונן את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה? אוסנת ומייקל האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו?כןןןן מי אתם רוצים שיזכה בדירה?מיקי ויהודית מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל?רואי ואפרת איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני?רואי ואפרת איזה זוג הכי שניתם בכל העונה?רוני וענת שילכו קיבינימט חח איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו?אסנת ומייקל ורואי ואפרת מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה?החרקים מה היתה הכי מגעילה?החרקים חח האם אתם בעד רצים לדירה 3?כן אבל בתנאי שיעשו את המשימותיותר קשות האם לדעתכם יהיה עונה 3?לא נראה לי בגלל טלעד איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר?נראה לי שאבי קושניר האם הייתם עושים את משימת החרקים?הייתי נגעלת בהתחלה אבל בסופו של דבר הייתי עושה

אני../images/Emo70.gif

מי אתם רוצים שיודח בהודו?=מיקי ויהודית. את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה?=רואי ואפרת אבל אם אירה וגיא/רמי ורונן יודחו אז אותם. האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו?=כן. מי אתם רוצים שיזכה בדירה?=אירה וגיא. מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל?=אירה וגיא. איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני?=מיקי ויהודית + רמי ורונן. איזה זוג הכי שנאתם בכל העונה?=רוני וענת. איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו?=בכולם צבט לי הלב חוץ מרוני וענת. מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה?=כל החידות המוזרות שאין בהן אפילו קצה חוט. מה היתה הכי מגעילה?=עם החרקים והאיברים פנימיים, איווווו. האם אתם בעד רצים לדירה 3?= בהחלט. האם לדעתכם יהיה עונה 3?=מקווה. איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר?=לא ראיתי את העונה הראשונה. האם הייתם עושים את משימת החרקים?=לא.

עונהה..סקר נחמדד..

מי אתם רוצים שיודח בהודו?אירה וגיאא..
את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה?רואי ואפרתת..
האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו?כמובןן..הם היו הפייבוריטים שלי..
מי אתם רוצים שיזכה בדירה?רואי ואפרתת..[אם יחזירו אותם..אם לא אז רמי ורונן..
מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל?או רמי ורונן או רואי ואפרת או מיקי ויהודית..
איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני?רמי ורונן..
איזה זוג הכי שניתם בכל העונה?רוני וענת..ודובי וענבלל..
איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו?רואי ואפרת..
מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה?עים הגו'קים..
מה היתה הכי מגעילה?כנ''ל..
האם אתם בעד רצים לדירה 3?כמובןןן..
האם לדעתכם יהיה עונה 3?לא נראה לי..
איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר? שניהםם..
האם הייתם עושים את משימת החרקים?לא יודעתת..צריך להיות שם כדי להביןן... אוהבתת
מאיושש..

limli

New member
../images/Emo23.gif תשובות ../images/Emo23.gif

מי אתם רוצים שיודח בהודו? אירה וגיא!! חח יאלה הביתה! את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה? את רואי ואפרת המדהימים!!! האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו? כן =( מי אתם רוצים שיזכה בדירה? רואי+אפרת או- יהודית+מיקי מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל? רואי ואפרת! איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני? רואי ואפרת!! איזה זוג הכי שניתם בכל העונה? שרון וזאתי איך קוראים לה..מאיה! מגעילים! איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו? הדוגמן וחברה שלו... מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה? לטפס בזוגות על החבל מה היתה הכי מגעילה? הג'וקים!!!! האם אתם בעד רצים לדירה 3? כן, מאד!!!! האם לדעתכם יהיה עונה 3? יש מצב איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר? למי אכפת?! האם הייתם עושים את משימת החרקים? בחיים לא! אלה אם מדוברת פה על מיליון שקל...

אני חדשה פה ומכרה לתוכנית אז הנה

התשובות שלי... מי אתם רוצים שיודח בהודו?->רמי ורונן את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה?למרבה הפלא את אורן וקרן האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו?קצת מי אתם רוצים שיזכה בדירה?יהודית ומיקי שולטיםםםםםם! מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל?מייקל ואסנת איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני? מיקי ויהודיתתתת איזה זוג הכי שניתם בכל העונה?רוני וענת בעעעעע איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו?אורן וקרן מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה?העונה עדיין לא נגמרה אבל במשימה של הגוקים אטני לא הייתי עומדת מה היתה הכי מגעילה?כנ''ל האם אתם בעד רצים לדירה 3?ברורררררררררר! האם לדעתכם יהיה עונה 3?אמן! איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר? עומר עם הש' הסקסית שלו חחחחח האם הייתם עושים את משימת החרקים?אם לא היה הצילו אז כןובלקיחת סיכון שמהמשימה אני באיכלוב נלחמת על חיי חחחח

סיבוש

New member
../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo36.gif

אירה וגיא רואי ואפרת כן מאוד! רמי ורונן!!!!! (כי מגיע להם) רואי ואפרת רמי ורונן רמי וענת!!!!!!!!! רואי ואפרת אני חושבת שהמשימה שהראו שבוע שעבר עים אירה וגיא שהיא התחילה לבכות לו.. עים הגוקים זה כול כך ברור! כככככןןןןןןןןן לא ניראה לי..... אבי קושניר..... השני ממש יבש!!!! אולי ואולי לא... צריך להיות שם באותו רגע ואז להחליט! ביוש בנתיים....

עונה../images/Emo9.gif

מי אתם רוצים שיודח בהודו?רמי ורונן את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה?רואי ואפרת/אסנת ומייקל האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו?זה היה עצוב.. הם היו אחלה זוג מי אתם רוצים שיזכה בדירה?מיקי ויהודית מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל?מיקי ויהודית{הם כבר חביבים לא?} איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני?מיקי ויהודית איזה זוג הכי שניתם בכל העונה?רוני וענת ומאיה ושרון איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו?תלוי מי יעוף בפרק הבא מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה? ג'וקים מה היתה הכי מגעילה?ג'וקים האם אתם בעד רצים לדירה 3?בעעדדדד האם לדעתכם יהיה עונה 3? אולי איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר? עומר האם הייתם עושים את משימת החרקים? בהתחלה לא הייתי עושה אבל הייתי מתגברת

shir an

New member
עונה

מי אתם רוצים שיודח בהודו? אירה וגיא את מי אתם רוצים להחזיר בגלגל ההצלה? האם אתם עצובים שרואי ואפרת הודחו? לא מי אתם רוצים שיזכה בדירה? רמי ורונן או יהודית ומיקי מי אתם רוצים שיהיה חביב הקהל? רמי ורונן איזה זוג לדעתכם הכי התייחס יפה אחד לשני? יהודית ומיקי איזה זוג הכי שניתם בכל העונה? ענת ורוני איזה מהמתמודדים שהודחו, הייתם עצובים שהם הודחו? שרון ומאיה מה לדעתכם הייתה המשימה הכי קשה בכל העונה? לעבור בין ה2 בנינים בגובה 150 מטר מה היתה הכי מגעילה? הקטע של העכברים וכו... האם אתם בעד רצים לדירה 3?לא האם לדעתכם יהיה עונה 3? יש מצב איזה מנחה היה יותר מקצועי? עומר מידן או אבי קושניר? עומר מידן האם הייתם עושים את משימת החרקים? בשביל דירה ברור

למעלה