למנהלים

DVD10

New member
../images/Emo70.gif למנהלים

אני חושב שאחת לשבוע/לדף צריך לפתוח שרשור של מכירות/החלפות, כי כרגע גם אם משהו מוסיף הודעה לשרשור שפתוח בנושא השרשור נשאר בעמודים מאחור וזה לא פרקטי למי שמחפר ויודע או לא יודע על השרשור הנ"ל ללכת אחורה, ולמצוא אותו ולהסתכל אם משהו הוסיף משהו. תודה.

yaniv79

New member
אני לגמרי נגד השירשורים הללו

בשביל מה יש לוחות? אנחנו פורום מכירות החלפות או דיונים בנושא action figures ו-props? אני נגד

DVD10

New member
../images/Emo70.gif תשובתי על תגובתך

אם כל הכבוד לפורום יש שלוש הודעות בממוצע בשבוע אז לא יזיק לפתח צדדים נוספים וכמו שאמרו בעבר אעדיף לרכז את המכירות בשרשור אחד. מציידי אני ואחרים שרוצים למכור/להחליף יפתח שרשורים בשמחה, אבל היה דיון בעבר בנושא והייתה הבנה שעדיף בעד שרשור אחיד בנושא. רק אמרתי שעדיף לפתוח שרשור קבוע בנושא ואחד המנהלים תמך בנושא. I WILL GO EATHER WAY. תודה.

מכיוון שזהו פורום אוספים,

אני חושב שיש מקום גם לפרסום של פריטים למכירה או החלפה כי זה חלק ממהות האספנות... שוב, כל עוד לא מגזימים. לכן, שרשור שבועי נראה לי כמו פשרה טובה. מצד אחד, מי שרוצה יוכל לפרסם או להתעניין, מצד שני זה יהיה רק שרשור אחר מרוכז ולא ימלא את כל עמוד הפורום....

bellyboy

New member
כאילו משהו באמת קורה כאן!

הפורום הזה מסתבר חצי מת,אז למה שלא יהיו בו שירשיורים על מכירות והחלפות. ישנן 5-6 הודעות שבועיות וגם הן לא ממש עיניניות ..... אז כנראה שהכול מתאים. וסליחה על הסקפטיות(עוד ברוסיה הייתי סקפטי!!)

למעלה