טופיק

אמממממממ...

אני חושבת שאני משהו בין גוהאן לבין צ'יצ'י או משהו כזה.. ובכן אני יכולה להיות נודניקית ענקית!!כשזה קשור למשהו שאני רוצה וכו'.. אני גם לומדת ומביאה ציונים טובים..אבל בלי הפסקה כמו גוהאן.. כשממש מעצבנים אותי אז אני מתפרצת בדרך כלל אני סבלנית ולא לוקחת ללב או לא נפגעת בקלות אבל כשזה מגיע למשהו שאכפת לי ממנו או שזה כבר עובר כל גבול אני ממש מתעצבנת.. ואנשים דווקא המומים מזה כי הם לא רגילים לראות אותי מעוצבנת. אני גם בן-אדם מאוד דאגן כמו צ'יצ'י..

שחור2

New member
אני דומא או לגוקו

כי אני לומד אומניות לחימה(קראטה) ומתאמן המון. וגם אכשיו אני רוצה "רופא אני צריך לאמן את הגוף" ( אני חולה ובגלל זה אני לא מתאמן כבר שלושה ימים) אני מאמן גם אנשים אחרים. ונ.ב אני חדש

אני חושב שאני פיקולו

אני תמיד שקט ומתבודד כזה, לא מחייך הרבה , אני אוהב להיות לבד ולחשוב עם עצמי. אני חושב טוב לפני שאני עושה שטויות וכשאני מתרגז אז לא כדאי להיות ליידי

Light woman

New member
אתה יודע מה? עם טענותיך יכול להיות

שגם אני פיקולו... אני ופיקי בטח נשמות תאומות!
פיקולו: אל תתחילי אפילו...

Prophet

New member
אני פיקורו...../images/Emo129.gif

אני אוהב להיות לבד, למרות שיש לי הרבה חברים אני מעדיף להיות לבד הרבה פעמים, יש לי חשיבה טובה, ואני שם פס על כל העולם, לדעתי אלה התכונות הכי בולטות אצלו ואצלי.

Light woman

New member
ממ... צודקים... אני שילוב בין

וג´י לפיקי! וג´יקולו! הדמות הצינית והמתבודדת ששמה פס על כולם! והיא גם חכמה, חטובה שרירית... וצנועה..

answerme

New member
מאג'ין וג'יטה כי אני יותר טוב מכולם

ורשע ואני שונא להפסיד ואני לעולם לעולם לא מוותר במיוחד ללוזרים

Hwoarang

New member
אוףףףףףףףףף גנבתם לי!

אני חושב שהייתי יכול להיות פיקורו מצויין רציני (לפעמים יותר מדי), שקט (מתי שצריך), מוכן לוותר על עצמי בשביל האנשים שחשובים לי, ובעל כוח סבל עצום

למעלה