טופיק

../images/Emo70.gifטופיק../images/Emo70.gif

מי לדעתכם הדמות שהכי דומה לכם באופי. פרטו נמקו והסבירו. אני חושב שגוהאן הכי דומה לי, בגלל שכמוהו, גם אני פעם הייתי לומד כל הזמן ומביא ציונים טובים ומכיתה ה' אז כבר לא כל-כך (גם גוהאן למד המון כשהיה קטן בגלל צ'יצ'י ואחר-כך עשה הפסקה ארוכה עד התיכון) ועוד משהו, כמו גוהאן, אני מתעצבן לאט. לפעמים כשמרגיזים אותי אני מתפרץ וזה, אבל זה סתם צעקה קטנה או משהו. מצד שני, אני יכול לתת למישהו לרמוס אותי, להציק לי, לעצבן אותי שנה שלמה, אבל בסוף תיגמר לי הסבלנות, וכשהיא נגמרת, זה לא טוב. מה איתכם?

Brolly

New member
אממממ...

כמה שזה יכול להישמע עצוב אני הכי דומה למר פופו, או למר בוו בג'י טי אני די אדיש ולא נרגש רגשית לדברים וקשה מאוד לעצבן אותי, ואם מעצבנים אותי אז לא כדאי להישאר לידי כי לא בטוח מה הולך לקרות חחח

Evil Beast

New member
אני----בוו השמנמן(הטוב)

אני בערך כמו בוו בגלל כמה סיבות אני דומה לו חיצונית אני דומה לו פנימית- גם אני כל הזמן שמח ומחפש דברים כיפיים(אבל אין לי קול צפצפני כמו שלו בגירסה האמריקאית) וגם ברגע שיש לי חבר טוב מאוד אני דואג לו ומתי שפוגים בו אני ממש מתעצבן.

humi

New member
מילי ...

פשוט לא יכולתי לתאר אותך טוב יותר כל הכבוד תאור מושלם ואכשיו... אני דומה לדעתי לגוקו בגלל שלפעמים אני עושה דברים מוזרים וקקצת מפגרים.

אני.זה..תלוי מאוד..

אני יכולה להיות כמה..בעיקרון אני " סון מאיה..סאיינית בפני עצמה..בלי תוספות....טוב.התוספת שלי.." מאיה סופא סאיינית".....ורוב החחברים והידידים הכי טובים שלי.מכירים אותי בכינוי..." הסאיינית"....וטוב לי ככה! אני מפורסמת:))))) אני סאיינית גיטריסטית:) ואני יכולה להיוצ לפעמים גוקו...: לאט שפויה ומטורפת.אבל עם טקט..משהו! ואני יכולה להיות גם ווג´יטה..:לפעמים לא מבינים אותי ואצ הרצונות שלי ולמה אני רוצה דברים או למה אני צריכה כל מיני דברים..גם אני כמוהו..דמות מורכבת ומעניינת......ובגלל שאני גם." צנועה".ץאני גם חלק מבולמה.....שאיך נגיד.." חולה על עצמה?!" אבל אני לא חולה על עצמי.....רק לפעמים....משבחת את הטוב שבי:) סון מאיה

Light woman

New member
אני חושבת שאני דומה לוג'יטה...

כי אני צינית ולא חברותית (מודה באשמה
) אבל אני מצחיקה שצריך לרדת על אנשים (נשמה רעה אני, נכון?) אבל בפנים מסתתר לו מלאך כזה שפשוט לא רוצה לצאת. חות מזה, שוב, מודה באשמה, אני גם דיי מופנמת... אבל לפי סקר שהתפרסם פה דווקא.... באישיות שלי יצא לי ש.... אני טראנקס!!!!

גם אני בדיוק כמוך!

אבל לפעמים אני חברותי, ככה שוג'יטה לא ממש מתאים לי כי אני גם לא גאוותן כזה. כמובן שיש לי גם תכונות אחרות שאפשר לשייך לגיבורי הסדרה כמו זה שלפעמים אני טיפש כמו גוקו או דאגן ולחוץ כמו צ'יצ'י, אבל רוב הזמן זה גוהאן, ועומר יודע על מה אני מדבר.

Light woman

New member
אני לא גאוותנית... וגם וג'יטה לא...

הוא פשוט בעל ביטחון עצמי מופרז... וגאווה מופרזת... אבל הוא לא מתגאה כל הזמן... והוא גם חברותי, שמתחשק לו...

ash 1

New member
<< >> << >>

ואיך את מפרשת את המשפט הידוע "אני נסיך כל הסאיינים!" אם לא כגאוותנות?!? והוא אף פעם לא חברותי

Light woman

New member
בתור העובדה שהוא באמת נסיך כל

הסאייאנים... אז בא לו קצת להשוויץ... תן לו! ולא משנה שהוא לא חברותי. הוא בנאדם טוב ויש לו אישיות אחלה... אם בא לו... לכולם הוא לא חברותי חוץ מלמשפחה שלו. ובאמת... למה לו להיות חברותי? הוא אוהב את בולמה, והיא יודעת את זה, הוא אוהב את טראנקס, והוא יודע את זה, הוא אוהב ודואג לברה, ואבוי למי שיתקרב עליה וכל אחד יודע את זה, וגם היא, אז אין בעיה! ^^

THE real CoWBoY

New member
בג'יטה לא גאוותן?

ואוו...חשבתי שכל המגלומניות וה show off שלו נובעים מזה..מסתבר שזה מפינוק יתר..

trunks ssj1

New member
מילי אתה כמו גוהן חוץ מדבר אחד...

גם שאתה מתעצבן ממש (ואני עוד לא זכיתי לראות זאת) אתה לא מסוכן מצטער לדכאה אותך
אבל אתה ילד נחמד

ועוד משהו, מר עומר:

היום לא היית בבית-ספר, אז אל תדבר. מרוב שהתעצבנתי בטעות בעטתי שלוש פעמים בבטן של...אלון. וגם נהיה לו אדום מזה.

trunks ssj1

New member
וכמה סימנים כחולים הוא עשה לך??????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? או שהוא וויתר לך מה שלא קורה בדרך כלל

humi

New member
איזה אלון, אלון מה ???

לא שמעתי כלום מילי נמק פרט והסבר או בטלפון או בהודעה אישית בבקשה.

רמאי אחד, אלון אמר לי

שביקשת ממנו להיות שק אגרוף שלך, ביקשת שהוא יעשה שריר בבטן והבאת לו אגרופים וכאבו לך הידיים

trunks ssj1

New member
ידעתי ידעתי שאתה לא יכול להרביץ....

לאלון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה יותר מידי מילי בשביל זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prophet

New member
קזבובו../images/Emo26.gif../images/Emo129.gif

מותר הודעות צ'אטיות בפורום ?
הודעות שבכלל לא קשורות לשאר חברי הפורום ??

trunks ssj1

New member
אממממממ........

אני לא יודע בדיוק איזה דמות, אבל אני יגיד את האופי שלי ואתם תגידו לי למי אני דומה. אני אוהב לצחוק ולעשות צחוק כמעת בכל דבר, אני רציני שצריך, אני לא מתעצבן מהר אבל שאני מתעבן אז אני נרגע מהר
. זה בערך אני, בבקשה תגידו לי איזה דמות אני מזכיר אם בכלל

למעלה