חדשות

Building freak

New member
../images/Emo70.gifחדשות../images/Emo70.gif

מחלבת תנובה שנמצאת בדרך מנחם בגין תעבור בעוד שנה אל מחוץ לתל אביב וזה סופי, כל מה שצריך עכשיו זה שקופת חולים כללית תעבור ויתחילו לבנות את פרויקט ככרות שאול המלך. הכתבה מעיתון "תל אביב".

יש עוד כמה בניינים שצריך לפנות

יש עוד כמה מיבנים בדרך מנחם בגין שצריך לפנות ולהרוס בשביל לבנות עליהם מגדלים של 40 - 50 קומות . צריך להרוס את " בית רסיטל " ואת " בית המיזרונאים " בשביל להתחיל לבנות עליהם גורדי שחקים של 40 קומות .

reshef

New member
ל- Building freak

אתה מכיר את המשחק Transport Tycoon Deluxe? הורדתי אותו לפני כמה ימים, אל תשאל איזו הנאה, איזה ניכור...

reshef

New member
../images/Emo18.gif זהירות זה ממכר בטירוף...

אני אשלח לך גם.

חזוקה

New member
אני מת על המוסיקה של המישחק הזה

ד"א הייתי אלוף במשחק הזה. ניו לי מחלפים של רכבות ושדות תעופה איזה 4 בואינג 747 היו מקיפים אותם כדי לאסוף נוסעים. הבאתי עיר אחת לגודל של 24,000 כשעיר רגילה מגיעה בקושי ל 5,000 כשקרס לי המחשב ליפמי איזה 5 שנים הכי צבט אותי היה שאיבדתי את הסייב הזה! בקיצור אם יש לך שאלות אני פה.. :)

reshef

New member
כן, יש לי שאלות...

מה השיטה הטובה ביותר לגרום לעיר לגדול? הדבר שהכי מעצבן אותי, שאני בונה נמל תעופה בצד העיר (כי הרי העיריה לא מאשרת לי להרוס מבנים במרכז העיר בשבילו) ואז בתחנת האוטובוס שמקמתי במרכז העיר יש אלפי אנשים, ובנמל תעופה רק עשרות.. אז איך פותרים את זה, בקיצור?

חזוקה

New member
אז ככה:

כמובן אחרי שאתה בונה מס רכבות ואתה מתייצב פיננסית רצוי לחבר ערים בקווי אוטובוס בתחילת המישחק וכמובן לעקוב ולהוסיף אוטובוסים כשצריך. גם אם אתה מפסיד מזה. בשלב מאוחר יותר (רק כאשר מופיעים שדות התעופה הגדולים) צריך להתחיל לפנות בתים ככה שהפינה של שדה התעופה תכוון למרכז העיר (לא לאורך הרחובות המרכזיים). אם העיר לא מאפשרת נגיד לאיזה שלושה בתים שחוסמים לך את הדרך לשדה תעופה שסוגר את רוב העיר.. אז תחכה וכל כמה זמן תנסה שוב (העיר מוותרת) אל תמקם את שדה התעופה בסמוך לכביש אלא רק בסמוך למבנים. את השטח שהצלחת לפנות אתה קונה ואז יש על המשבצת שלט. לא לקרב את השדה יותר מידי למרכז העיר (השם שלה). עכשיו לכלל הכי חשוב התחבורה: על תבנה תחנות שמתחרות על האוכלוסיה!! אני מתכוון לכך ששטח הכיסוי שלהן חופף. הסוד למילוי האנשים בשדה התעופה הוא פשוט: לפני שאתה מניח את השדה אתה מוחק את תחנת האוטובוס\רכבת וממקם אותה מחדש ככה שהיא צמודה לשטח שבו יהיה השדה. מרגע שהתחנת אוטובוס מוקמה מחדש השם של התחנה הישנה עובר אוטומטית למיקום החדש (יחד עם כל הנוסעים) ואז כשאתה מניח את השדה, השדה תעופה מתמזג לשם של תחנת האוטובוס ומיד יש לך איזה אלף איש בשדה. זה רק על מנת לקבל עיר נורמלית כדי לפתח עיר למימדים מיפלצתיים קודם כל צריך לזהות את העיר בעלת הפוטנציאל לגדילה רצינית (ערים סמוכות גדולות, גדולה בנקודת הפתיחה, התפתחות אחידה לכל הכיוונים) לאחר מכן יש צורך בכמה מוקדים של תחנת אוטובוס שיכסו את כל שטח העיר ולפעמים ככה שיגרמו לעיר להגיע עד אליהן. בשום פנים ואופן לא לדחוף תחנות רכבת גדולות עד למרכז העיר! זה חונק אותן. יש לך אופציה (דאבל קליק על שם העיר) לבזבז כסף על קמפיין שיווק ופרסומות (רצוי כאשר אתה בונה תחנה חדשה זה מגדיל את האחוזים-נצילות של שטח הכיסוי) אם יש אגם שמפריע לעיר לגדול אתה יכו לנסות ליבש אותו (אבל בזהירות זה עולה הון תועפות) ע"י סגירת שטחים. כנ"ל לגבי גבעות. בתחילת המישחק תגביר את כלי התחבורה (במצב full load ) ככה שלא יקרא מצב של אלף איש בתחנת אוטובוס (רק בתחילת המישחק) הפיתוח בעיר עובד לפי תשתית התחבורה שלה התדירות והמרכזיות שלה. זהו בינתיים מקווה שזה יעזור.

Sephiroth

Member
אין דרישה למשרדים / מלונות

גם כאשר יפנו את כל המתחם, אין סיכוי שיתחילו להרים את הפרוייקט. רק אם תהיה התאוששות יוצאת דופן בשנים הקרובות, אולי נראה את תחילת בנייה באיזור.

למעלה