../images/Emo70.gifדיון../images/Emo119.gif../images/Emo58.gif
אוקיי, במסגרת המרתון ב"ג שלי, בו אני אוכלת כמויות אדירות של ג'אנק פוד (כמיטב המסורת
) וצופה בעונות 4 ו-5 הגעתי למצב שבו עצרתי את הפרק (5.15 אם בא לכם לדעת) ופשוט אמרתי לעצמי: מה לעזאזל קורה עם רורי?! היא פשוט נפנפה את מרטי! הוא אמר לה שהוא אוהב אותה והיא: אני אוהבת את לוגן.
יופי לך! סתומה!
כל בחורה נורמאלית יכולה לראות שמרטי הוא הבחור הטוב מבין שניהם! איפה השכל שלך?! אלוהים! אבל לא זה העניין, העניין הוא שבעונה הרביעית עד לתקרית הבגידה עם דין
, היא הייתה לגמרי בסדר. אוקיי, אז השיער היה קצת מוזר, אבל היי, היא הייתה באירופה, לאירופאים יש נטייה להסתפר מוזר.
אבל מאז הסיפור עם דין ולכל אורך העונה החמישית עם לוגן היא נהייתה... זונה. אין מילה אחרת.
בעונה הרביעית, עד כמה שהיא הייתה אובססיבית לכביסה היא הייתה בסדר, היא למדה, היא הייתה קצת לבד. קצת לבד יכול להיות טוב לפעמים! אוקיי, אז לחננה של המעונות יש חבר ופריס יוצאת עם הפרופסור (ז"ל) אבל בכל זאת, זה לא אומר שאת צריכה ישר להיכנס לטירוף נוסטלגי ולשכב עם דין! היא יותר חכמה מזה... אני ממש מאוכזבת.
אז חשבתי וחשבתי מה היה הגורם לזה? מה היה הטריגר? ואז הגעתי למסקנה שעד שהיא נתנה לדין את "הפרח" שלה
(כמו שאומרים בחברים) היא הייתה בסדר. מה שגרם לי להגיע למסקנה שהיא צריכה להיות נזירה! וזהו!
פווווווו, זה ממש ישב לי על הלב.
אוקיי, במסגרת המרתון ב"ג שלי, בו אני אוכלת כמויות אדירות של ג'אנק פוד (כמיטב המסורת