ביקורת רדיו - 7-9 - 99ESC...

99eyal

New member
../images/Emo70.gif ביקורת רדיו - 7-9 - 99ESC...

תוכנית הבוקר של רדיו 99ESC עם אבי נוסבאום ואורי חזקיה, כל בוקר מ7 ועד 9. תוכנית בוקר הומוריסטית ודי חדשה, שמהווה אלטרנטיבה ראויה לתוכנית המתחרה של טל ואביעד ולתוכניות האקטואליה האינסופיות שרצות בשעות אלו ברדיו... לאחר כמעט שבועיים של האזנה, אני יכול לומר ש7-9 היא תוכנית מצחיקה, שעשויה היטב ואפילו המוזיקה ערוכה בצורה טובה, למרות השעה הבעייתית. התוכנית ברובה הגדול מצליחה לעלות חיוך ואבי נוסבאום עם החדשות (שאגב, כותב גם לארץ נהדרת) מוסיף עוד רובד מעניין לתוכנית ולכן לסיכומו של עניין התוכנית מקבלת מבחינתי את הציון המכובד: 8. (כן כן.. מתוך 10) כמה עניינים קטנים שבכל זאת מפריעים לי באופן אישי ואני בטוח שלא רק....
משום מה, בשום איזור לא ניתן לקלוט את 99ESC בצורה הולמת ואפילו אני שגר יחסית קרוב, נאלץ לשמוע את התוכנית באמצעות האינטרנט.
בפינת הדו-קרב שבה מנסים השניים להתחרות על "מי יותר מצחיק" נשמע שהם אף פעם לא מרוצים ממה שיצא ותמיד מתנצלים ואומרים "מקווים שלפחות העלנו חיוך... ההתנצלות (ברוב הפעמים) די מיותרת.
עוד דבר מיותר, אבל הרבה יותר: לאחרונה הצטרפה להגיש ביחד עם אבי ואורי, גם יעל בן דב (מהשגריר) ועושה רושם שאין לה ממש תפקיד מוגדר שם אבל בכל זאת היא מדי פעם זורקת איזה משפט. מאוד מפריע ומאוד הורס. תנו לשניהם לעשות את העבודה. הם לא צריכים תגבור ובטח לא מאחת שלא כל כך מוצאת את מקומה בעולם התקשורת.
עוד הפתעה שלילית היא שני ארז, שמדי פעם מגישה גם היא את התוכנית ביחד איתם ופשוט מדקלמת מונולוג לא מצחיק שכתבה בבית. פשוט רע. אם אבי או אורי שואלים משהו או מגיבים היא מגמגמת ולרוב גם לא יוצאת מבריקה במיוחד. חוץ מעניינים אלו, בהחלט מומלץ לכוון את הסקאלה על 99 ולפחות לנסות להאזין ל-7-9. עושים שם עבודה טובה.

חוץ מהג'ינגל

התוכנית על הפנים זה כל יום מופע של שעתיים סטאנדאפ שהם מצליחים להצחיק רק עצמם גרוע ביותר ומשעמם עד מוות עדיף כבר תוכנית שכונה כמו "כל בוקר" בערוץ 10

ludin102

New member
אייל אתה מחליף אותי??

בביצוע ביקורות רדיו??? פשוט בגלל עומס בעבודה אין לי זמן לעצמי!!! אבל כל הכבוד, ביקורת יפה, הייתי מגיב עליה אך עדיין לא יצא לי להאזין לתכנית.

Joe the wolf

New member
שאלה למבקר

אינני מאזין לתחנה לכן מבקש לשמוע את את הציון שלך לאורי חזקיה גם לפי מדד ה"תפוח". או במילים אחרות עד כמה התפוח קרוב\רחוק מן העץ...והעץ למי שלא יודע הוא מלאכי חזקיה האגדי. (ומקווה שלא תגיע תגובה גם ממלאכי שגם כאן נפל איזה אי דיוק קל..) ג'ו

99eyal

New member
התפוח

נפל די קרוב לעץ. אבל בוא לא נשכח שאורי עושה דבר שונה לחלוטין (ואפילו הפוך) מאביו, מלאכי חזקיה. בכל מקרה אורי חזקיה אדם מצחיק, בעל פוטנציאל לעשות אפילו רדיו טוב. כמובן שיש עוד מקום להשתפר מבחינת העברת שידור וזרימה. בציון שנתתי התחשבתי גם בעובדה שהתוכנית באוויר בערך חודש.

טוב, יצא לי להאזין לתוכנית הזו

תוכנית הבוקר של אבי נוסבאום ואורי חזקיה היא חמודה והיא מגניבה והיא קומית, אבל היא עדיין לא הגיעה אל המקום אליו היא מתיימרת להגיע. אורי חזקיה חמוד, אבל לא מצחיק. הוא קומי, אבל הוא לא מצחיק. תשאלו מה ההבדל בין קומי ובין מצחיק? אז, זה בערך כמו ההבדל בין נאור ציון למיקי קם, או בין שלום אסייג לציפי שביט. נאור ציון ושלום אסייג מצחיקים, ציפי שביט ומיקי קם קומיות. לאורי חזקיה יש חומר טוב, והוא מעביר אותו נכון, אבל הוא לעולם לא יהיה סטנדאפיסט גדול. יש לו הומור, והוא נחמד, ומתישהו הוא יצליח להתברג אי שם על סקאלה של המצחיקים בין דודו דותן לטוביה צפיר. שם מקומו. לגבי אבי נוסבאום, שותפו לעשייה הרדיופונית, הרי שכוכבו של אבי נוסבאום החל להאיר בתקופת האקדמיה לצחוק, וטוב עשו אותם אלה המחזיקים במושכות הרלוונטיים, שלקחו אותו לכתוב בארץ נהדרת (ד"א, הוא משתתף בכתיבה של הכותרות אותן מקריא אייל קיציס, ולא בכתיבה של המערכונים). אולם, אבי נוסבאום, שכותב ממש נפלא ומכין חומר מעולה, יותר מזכיר את הסטנדאפ בתחילת דרכו, שבו המצחיקן היה מגיע להופעה ואומר לעצמו - אני אצחק על הקהל, נזרום... אבי נוסבאום כותב אחלה. תן לו כותרות כל היום, והוא ידע לאלתר מצויין, אבל בתור סטנדאפיסט - הדרך שלו עדיין ארוכה. לסיכום, 99ESC יצרו לעצמם תוכנית בוקר שמצליחה לשלב בין הסאטירה של אבי נוסבאום ובין החמודיות של אורי חזקיה, ובסך הכל יוצרת תוכנית בוקר קלילה ומגניבה. אם המטרה של 99ESC הייתה לפתוח את הבוקר בצורה נחמדה והומוריסטית, הרי שהתוכנית הזו עושה זאת מצויין. אם המטרה שלהם הייתה לתת לנו קצת סטנד אפ על הבוקר, אזי מתוך מסע ניווטים של 100 קילומטר, הם עברו כבר 3 מטר והכיוון הכללי די בסדר. מצד שני, יכול להיות שסטנד אפ וצחוקים מיועדים בכלל לאנשים ששבעו מצרות היום שלהם, ורוצים בשעות הערב לקנח בקצת הומור, והומור של הבוקר שונה מההומור של הערב, בעיקר אם הוא מגיע משניים שהרגע התעוררו. אם בזאת עסקינן, הרי שהציון של תוכנית הבוקר מבחינה זו הוא 9, אבל להערכתי לא כך הוא הדבר, ו99 רצו לתת סטנד אפ על הבוקר, והציון שלי הוא 6 עובר, אבל יש עוד הרבה מה ללמוד, לשפר ולהכין שיעורי בית.

efroch99

New member
נמוך, נמוך, נמוך

כמה אתה אוביקטיבי, אייל99? התוכנית נמוכה ומשעממת. לא שנון ולא בטיח, החברה מריצים קטעים ברמה של גנון, פשוט בלתי ניתן להאזנה. אני "מזפזפת" לשם מדי פעם בבוקר, וכל פעם מצטערת. חבל מאוד, דווקא לשמוע את המוזיקה הלרוב מצוינת של 99FM על הבוקר היה הרבה יותר נעים. מזל שחזרה תוכנית הבוקר(102), אז אני צריכה לזפזפ משם רק בזמן שהם יוצאים לפרסומות.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
גילוי נאות קטנטן...

בתור 99eyal לשעבר אני יכול להגיד שמעולם לא עבדתי, אני לא עובד וכנראה שלעולם גם לא אעבוד ב99ESC. אם אכן הייתי עובד שם הייתי מביא להם גם 10 מצידי.... אולי אפילו 15. כדאי שתפנימי, שיש קהלים שמתחברים יותר לתוכנית של שני סטנדאפיסטים מאשר לתוכנית השנונה והמרתקת של טל ואביעד שבידור אינו עיסוקם העיקרי.(ואני באופן אישי, גם לא יכול לסבול את שאר עיסוקיהם) אני מניח שאת כבר חצית את גיל ה20, ואז עוד יותר מובן למה את מעדיפה את התוכנית של 102. ובכל מקרה קחי בחשבון שיש כאלה שחושבים הפוך לגמרי ממך, ולא מאינטרסים מסויימים. אייל וולקוביץ'.

efroch99

New member
משום מה

הייתי חושבת שרצועת שידור של שבע עד תשע בבוקר מכוונת לאנשים אחרי תיכון - אנשים בדרך לעבודה. ואת קהל היעד הזה הם מפספסים בגדול לדעתי. אה, כן, ושמעתי בערך חמש דקות גם הבוקר, ואני לא מבינה איך בכל כך מעט זמן שיצא לי לשמוע אותם הם כבר מצליחים למחזר את עצמם? כאילו הקטע שאחד מהם היה בתוכנית ריאלטי כושלת, כמה פעמים כבר ירדו עליו על זה? וכן, אני בת 29, כתוב בכרטיס האישי.

למעלה