../images/Emo70.gif ביקורת רדיו - 7-9 - 99ESC...
תוכנית הבוקר של רדיו 99ESC עם אבי נוסבאום ואורי חזקיה, כל בוקר מ7 ועד 9. תוכנית בוקר הומוריסטית ודי חדשה, שמהווה אלטרנטיבה ראויה לתוכנית המתחרה של טל ואביעד ולתוכניות האקטואליה האינסופיות שרצות בשעות אלו ברדיו... לאחר כמעט שבועיים של האזנה, אני יכול לומר ש7-9 היא תוכנית מצחיקה, שעשויה היטב ואפילו המוזיקה ערוכה בצורה טובה, למרות השעה הבעייתית. התוכנית ברובה הגדול מצליחה לעלות חיוך ואבי נוסבאום עם החדשות (שאגב, כותב גם לארץ נהדרת) מוסיף עוד רובד מעניין לתוכנית ולכן לסיכומו של עניין התוכנית מקבלת מבחינתי את הציון המכובד: 8. (כן כן.. מתוך 10) כמה עניינים קטנים שבכל זאת מפריעים לי באופן אישי ואני בטוח שלא רק....
משום מה, בשום איזור לא ניתן לקלוט את 99ESC בצורה הולמת ואפילו אני שגר יחסית קרוב, נאלץ לשמוע את התוכנית באמצעות האינטרנט.
בפינת הדו-קרב שבה מנסים השניים להתחרות על "מי יותר מצחיק" נשמע שהם אף פעם לא מרוצים ממה שיצא ותמיד מתנצלים ואומרים "מקווים שלפחות העלנו חיוך... ההתנצלות (ברוב הפעמים) די מיותרת.
עוד דבר מיותר, אבל הרבה יותר: לאחרונה הצטרפה להגיש ביחד עם אבי ואורי, גם יעל בן דב (מהשגריר) ועושה רושם שאין לה ממש תפקיד מוגדר שם אבל בכל זאת היא מדי פעם זורקת איזה משפט. מאוד מפריע ומאוד הורס. תנו לשניהם לעשות את העבודה. הם לא צריכים תגבור ובטח לא מאחת שלא כל כך מוצאת את מקומה בעולם התקשורת.
עוד הפתעה שלילית היא שני ארז, שמדי פעם מגישה גם היא את התוכנית ביחד איתם ופשוט מדקלמת מונולוג לא מצחיק שכתבה בבית. פשוט רע. אם אבי או אורי שואלים משהו או מגיבים היא מגמגמת ולרוב גם לא יוצאת מבריקה במיוחד. חוץ מעניינים אלו, בהחלט מומלץ לכוון את הסקאלה על 99 ולפחות לנסות להאזין ל-7-9. עושים שם עבודה טובה.
תוכנית הבוקר של רדיו 99ESC עם אבי נוסבאום ואורי חזקיה, כל בוקר מ7 ועד 9. תוכנית בוקר הומוריסטית ודי חדשה, שמהווה אלטרנטיבה ראויה לתוכנית המתחרה של טל ואביעד ולתוכניות האקטואליה האינסופיות שרצות בשעות אלו ברדיו... לאחר כמעט שבועיים של האזנה, אני יכול לומר ש7-9 היא תוכנית מצחיקה, שעשויה היטב ואפילו המוזיקה ערוכה בצורה טובה, למרות השעה הבעייתית. התוכנית ברובה הגדול מצליחה לעלות חיוך ואבי נוסבאום עם החדשות (שאגב, כותב גם לארץ נהדרת) מוסיף עוד רובד מעניין לתוכנית ולכן לסיכומו של עניין התוכנית מקבלת מבחינתי את הציון המכובד: 8. (כן כן.. מתוך 10) כמה עניינים קטנים שבכל זאת מפריעים לי באופן אישי ואני בטוח שלא רק....