אנשים!

Sweet Misery

New member
../images/Emo70.gif אנשים! ../images/Emo70.gif

תראו, אני מאושרת עד הגג שהפורום הזה התחיל לפעול קצת יותר מבדרך כלל, וטוב לנו ושמח לנו ואנחנו מוחאים כף. אבל לכל החדשים/מצטרפים/פה ממזמן אבל לא שמים... איבר כלשהוא - לא מספיק סתם להיות פה. תקראו את תקנון הפורום. תשרשרו! יש לכם שורה מאוד יפה בראש הפורום, ירוקה ובולטת. אם ממש קשה לכם לאתר אותה וללחוץ על הקישור, ולשבת כמה דקות ולעיין בה, הנה, אקל עליכם. הוא תקנון יפה וחביב, קל להבנה, ואולי הוא לא כל כך מעודכן בכמה נושאים יבשים אבל כל החוקים בו עדיין רלוונטיים. אני יודעת שאתם סך הכל רוצים לגלוש בפורום ולשאול שאלות לתועלתכם, אבל כן רוצים שאר הגולשים שכן משרשרים ושומרים על הסדר, ואתם רק מפריעים להם להגיע לתכנים שהם רוצים להגיע להם ולנהל דיונים שהם קצת יותר חשובים מ"דחוף!!!!!!!!!!!!!111111111 איך קוראים ללורליי????". גם אני וגם שרון (להלן: מנהלותיכם) ילדות עסוקות שיש להן קצת יותר מניהול פורום על הראש, ויהיה נחמד אם תקלו עלינו. ואם אתם אוהבים את זה בסגנון tough love, הנה: אני אחזור לדרכיי מימי קדם ואמחק כל שאלה שלא תשורשר לשרשור השאלות. תהיו ילדים טובים. תודה.

בקשר לחוקי הפורום

אני ממש מצטער אני לא יותר מ5 חודשים חולש ומתכתב בתפוז ולכן לא ידעתי בדיוק מה זה לשרשר אני ממש מצטער למרות שלדעתי קצת התנהגת אלינו באגרסבית וחוסר כבוד אבל שטויותxd ביי

למעלה