איפה אתם!?

lital1993

New member
../images/Emo70.gifאיפה אתם!? ../images/Emo70.gif

מה נסגר עם הפורום !? אני יודעת יכול להיות שאני מזניחה! אבל זה שאני לא מגיבה זה לא אומר שאני לא נמצאת פה! עדיין לא היה יום שלא נכנסתי פשוט כל כך ייבש שאין חשק לכתוב תגובה! בואנה אנשים מה נסגר!? לפני שנה עוד היה לנו מפגש פורום היה הכי ליגה בארץ! תתנערו ותתחילו להציף את הפורום כמו פעם!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1348&msgid=87251695 אולי זה יזכיר לכם קצת על מה אני מדברת! אתם רואים?! שרשור אחד עם מלא הודעות! היום השרשור הכי מלא זה 20 הודעות במצב הבאמת טוב! יום הולדת 23!!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1348&msgid=87779592 עעעוד מעט יום הולדת 24 וכלום אין לנו! תתחילו להתעורר אנשים בואו נחזור להיות מה שהיינו פעם~! איפה ההצפות של להב? איפה האייקונים של מיכאל? שלא נדבר על כמות ההודעות של גבי וספיר.. מסכימים איתי?! צריך להתעורר ולהעיר פה את כולם!! נ.ב מעינו'ש שלי המון מזל טוב עוד מעט אני אצרף גם ברכה בשרשור שלך בובה =]

l a h a v100

New member
את את מדברת יא נבלה!

שנה לא רואים אותך פה
XD באמת בואו נחזור להציף
הצפות שלי יחזרו חכו

lital1993

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

אני אוהבתת אותך אתה יודע?! ה-צ-פ-ו-ת-! חחח
זה מה שאני אוהבת! זוכרים שאחרי כל תכנית שנינט השתתפה היינו מציפים פה?! חחח היה כיףףף

l a h a v100

New member
חחחחחחחח צודקת עכשיו אפחד לא שם על כלום../images/Emo4.gif

יאלה בואו נעיר ת'פורום
וכפרעליךXD

lital1993

New member
טוב! בו בו בו בוקר טוב!!! ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

חחחחחחחחחחחח
תתחבר כבר :|

l a h a v100

New member
זה עבודה ענקית :-\

אני אסים אותה ואני אתחבר מבטיח
אני בהפסקהXD

lital1993

New member
עכשיו אתה בהפסקה?! ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

אז תתחבררררררררררררררררררררר

lital1993

New member
נכון ספיר לא יפה לשכוח אותו! ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

עכשיו הוא יהיה עצובב

lital1993

New member
הוא יבכה!../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

<-- אני מבטיחה לך שהיא לא תשכח אותך שוב

ג ב ש ו ש

New member
צודקת צודקת צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

כל כך בא לי שהפורום יחזור להיות מה שהיה.. אני בכל אופן נמצא פה המון שעות בכל יום ותמיד מוכן להשקיע ולתרום מעצמי,אבל אם כל אחד יחזור להיות כמו שהיה בעבר אני בטוח שהפורום יחזור לקדמותו... לא סתם זכינו מקום ראשון בטקס תפוח הזהב של כל הפורומים ולא סתם הפורום הזה הוא אחד הפעילים שהיו בעבר... אז קדימה אנשים...בואו קודם כל בתור התחלה,נדאג לחפש את החבר'ה שהיו כותבים פה בעבר ולהחזיר אותם..עידן,אייל,מיכאל,ליטל חוזרת לאט לאט
יאללה..הכל תלוי רק בנו

למעלה