אוף

anat113

New member
../images/Emo70.gif אוף../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

נמעס לי מהערבים האלה
אני ואמא שלי יצאנו לרדת לכפר סבא כדי לקנות לי נעליים חדשות, הגענו למחסום של היישוב ואמרו לנו שהכביש חסום כי יורים
אאאאאאאאאאאווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מתי הם כבר יפסיקו לבעס אותנו חיכיתי לזה, נמעס כבר
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בלי להרביץ למישהו
נ.ב אל תשימו
זה קורה לי כשאני כועסת... ענת

chocolat

New member
אל תכעסי אבל אין מה לעשות הם תמיד

יגרמו לנו לסבול אבל בכל אני מקווה שתקני נעליים בדיוק כמו שרצית.

אל תתעצבני בגלל הערבים האלה

אנחנו נצטרך בסוף להתרגל לזה, פעם הבאה תקני נעלים, ואל תתבאסי ב-
- תמר שרוני

אצלי אין ממש ערבים.......

יש בדואים !!!. יש אחד כזה אצלי בכיתה איזה מסריח הוא !!!!!!! והוא מזה מופרע !!!!!! נ.ב או לא משש טוב בערבית !! כי אנחנו לומדים ערבית סיפרותית ( אני לא מאמין שערבים יודעים לכתוב ספרים ) והוא מדבר ערבית מדוברתת לא נראה לי שכתבתי משהו קשור לנעליים ול
אבל לא משנה .

anat113

New member
אתם לא מבינים

ממש אבל ממש לא איכפת מהנעליים איכפת לי מזה שאנחנו לא עשים שום דבר בנידון וכל פעם חוזר אותו סיפור.

ילדי שמנת מפונקים!!!!!!!!!!

שלום, זו הפעם הראשונה שאני קוראת את הפורום הזה, אני כבר לא בדיוק בקבוצת הגיל שלכם-ופשוט מנדודי שינה בשעת לילה מאוחרת נכנסתי לראות מה מעסיק אנשים בגיל הזה....ובשביל הנוסטלגיה להיזכר איך זה.... אבל לצערי אני ממש בהלם ממספר שורות שנכתבו כאן!!!!! אני לא יודעת באיזו מן בועה של בי´´ס ומשחקי מחשב אתם חיים, או מי לעזאזל הרעיל את המוחות שלכם(לא שזה יוצא דופן במדינה הזאת-אבל איכשהו חשבתי שאנשים צעירים יותר מסוגלים ליותר פתיחות והסתכלות רחבה על העולם...) מי לימד אתכם להסתכל בצורה כזאת על ´´ערבים´´???!!! מה שמטריד אתכם בעולם הוא שמחסומים בדרכים מעכבים את היציאות שלכם לקניון?????!!!!!| אתם מועים לכך שאמנסטי הגדיר את ישראל כאחת המדינות שמקיימות הפרת זכויות אדם מהחמורות בעולם? שאנשים בגילכם , שנמצאים מעבר לקווים ומשפחותיהם סובלים כבר מחרפת רעב? אתם באמת חושבים ומאמינים שחבית הנפץ שמתפוצצת עכשיו בישראל נבנתה מעצמה????? מעניין איך הייתם רואים את העולם אם הייתם נולדים בצד השני- אם היו הורסים לכם את הבית? אם ישראל היחידה שהייתם מכירים הייתה חיילים עם רובים-ובדיקות משפילות בין מחסום למחסום(זהו- שלכם נותנים לעבור במחסום) אני באמת תוהה מי לימד אתכם שהמציאות היא שחור ולבן,ושאתם ה´´טובים´´ ו´´הקורבנות´´ זהו שכולנו הקורבנות של הדורות הקודמים,כולנו יכולים למות במרחץ דמים המטופש הזה שנולנדו לתוכו..... ואם אתם אוכלים כל מה שגזענים אכולי שנאה נותנים לכם, וממשיכים לראות בצד השני ´´אחר´´ אתם תנציחו ותקיימו את המציאות החולנית הזאת דורות קדימה. וכדי לקבל תמונה פחות אטומה וחד צדדית של המציאות אני מציעה לכם לפנות לאחד הארגונים: בצלם,תאיוש,אינדי מדייה ישראל,רעות סדקה, לקבלת מידע מה מתרחש מספר קילומטרים מהבית שלכם....

anat113

New member
את לא מכירה

את הפורום - אז בבקשה לא להעביר ביקורת. זו ההודעה הראשונה שנרשמה בנושא. חוץ מזה הפורום נועד כדי שילדים בני גילנו יוכלו לשתף אחד את השני בבעיות שלהם. זו היתה בעיה הייתי עצבנית אז באתי לספר? חוץ מזה את שמאלנית ורוצה להביע את דעתך - לא פה לכי לפורום שמתעסק בנושא...

קיציס

New member
ילדי שמנת? למה מי את בכלל ! ! !

מי את שתקראי לנו ככה? זה שאדם רוצה ללכת למקום כל שהוא במדינה שלו בלי שירו עליו או בלי שיהרגו אותו זה אומר שהוא מפונק??? אני לא יודע אם את באמת מפגרת או שזה בגלל הנידודי שינה שלך או שאת פשוט סתם עיוורת! ולא רואה מה קורה פה!!! הערבים מתקיפים אותנו ואנחנו בתור הגנה והגנה בלבד! אנחנו נאלצים (כן נאלצים אף אחד לא נהנה מזה) לכתר את הערים שלהם ולעשות עליהם סגר וזה כדי שאנחנו נוכל לחיות בקצת שקט פה כדי שנוכל להסתובב חופשיים במדינה שלנו!!! תראי מה את עושה את מאשימה את המדינה שלך בזה שהיא מגינה על עצמה!!! ומי שלימד אותנו להסתכל בצורה כזאת על הערבים הם הערבים עצמם! הם גרמו לזה! ולמה נראה לך שאין לאנשים האלו כסף ושהם רעבים? בגלל עצמם ולא בגללנו! כי הם ואך ורק הם גרמו לזה בכך שהם פתחו באינתיפדה, ועכשיו שמאלנית קטנה ומפגרת שלי את בטח תגידי שזאת זכותם כי הם היו פה קודם נכון? אז תחשבי טוב טוב מי לא הסכים להסכם 47 (החלטת האו"ם) ופתח במלחמה ! ! !

באמת שלא ניסיתי להיות פוליטית

ולא התכוונתי להתערב בפורום שהוא שלכם, ולא הבעתי דיעות ´´שמאלניות´´פשוט צירפתי להודעה שליפרטים מהמציאות כדי לתת פרספקטיבה לאיך שאתם רואים את העולם.... ואני לא הולכת להתווכח כאן על 47,ו48,או 67 דיברתי על אנושיות בסיסית, ועל שנאה עיוורת שלא מובילה באמת לשום מקום אלא לעוד הרג. לא דיברתי על ה´´מדינה´´ מול´´ הרשות הפלשתינית´´ דיברתי על בני האדם...ועל מה שנגרם להם כתוצאה משנים של מצור ומלחמה.(ודרך אגב-ישראל אחראית להמון הפרות של זכויות אדם והתעללות אז כדאי שתהייה לכם יותר פרספקטיבה על ה´´טובים´´ וה´´רעים´´ אבל כמו שאמרתי-המטרה שלי היא לא להיכנס לוויכוח פוליטי) וכל עוד אתם רואים ערבים ובדווים כ´´מסריחים´´ ומפלצות שכל מה שהן רוצות הוא לרצוח אתכם (ונשמעו כאן הערות גזעניות בצורה מזעזעת) אתם לא מתקדמים לשום מקום,ואתם אוכלים את המציאות העגומה שהורישו לכם ואני לא מתכוונת להישאר בפורום הזה(אני כבר בת 21)ולהתווכח איתכם, פשוט רציתי להראות לכם עוד צד של המציאות.... ואם תתבגרו עם אורך החשיבה שלכם(ואני לא מדברת על ימין/ שמאל- אלא באמת על סובלנות בסיסת ורצון להתקדם ולשנות) אז מחכה לכם עתיד מאוד עצוב ועשורים רבים של מלחמות. (וכמובן שזה לגיטימי להתגונן מפני טרור,ואיום ונורא שאתם צריכים לפחד לנסוע באוטובוס, אבל צריך לחשוב ולהסתכל מאין צומחים ועולים דברים-ומה בדיוק מזין אותם.) וצריך לחשוב קצת-שכל בני האנוש עשויים מאותם חמרים וכולם רוצים לחיות את החיים שלהם בשלווה(חוץ מכמה שמתעוותים בדרך....אבל אני גולשת....) טוב, זה כל מה שרציתי להגיד לכולכם, ואני מקווה שלא סתם תתקפו אותי -אלא באמת תחשבו על מה שאני אומרת..... כי באמת היה לי עצוב מאוד לקרוא את הדברים שנכתבו כאן כ´´כ בקלילות....

לא תקפנו...../images/Emo70.gif

לא ניסינו לתקוף אותך... חלקנו (רובנו) פשוט לא אוהבים כשבאים ל"שטח" שלהם ומלכלכים ואומרים דברים נגדם.... כאמור לעיתים גם אנחנו מגזימים בחשיבה ובשינאה כלפי הערבים.. אך שוב כמו שאמרתי מצב זה נוצר בגלל האלימות הקיצונית של פלגים מסויימים שלהם.. ותאמיני אנחנו רואים את כל התמונה והמצב ומבינים אותו טוב מאוד.. כי בכל זאת אנחנו חלק מההתרחשות ומהסיפור...

אנחנו ???../images/Emo52.gif

קראתי את ההודעה שלך, ורציתי להגיב בקשר למה שאמרת עלינו.... ילדי שמנת? לנו כל כך קל כשילדים בני גילנו נהרגים? למזלי ברוך השם אני מדימונה ובאיזור הזה הפיגועים והמחבלים לא נוגעים.... אבל בכל זאת זה כואב לראות ילדים בגילאים שלי שנהרגים בעת הבילוי שלהם.. כאמור אני מבין כי קשה לצד השני... אבל אנחנו עושים פיגועים והורגים חפים מפשע..? כמובן יש מיקרים שצה"ל טועה, אבל במלחמה כמו במלחמה (ואנחנו במלחמה מסויימת נגד הטרור) יש גם חפים מפשע שנהרגים... רק להזכיר לך בשביל מה המחסומים: הם נועדו למנוע ממחבלים למיניהם להיכנס לשיטחנו ולמנוע צרות אחרות, אני כמובן מסכים שאיו זה נכון לבכות בגלל שלא הצלחנו לקנות נעליים.. אבל יש לנו הרבה דברים אחרים לבכות עליהם... ורק להזכיר שאנחנו הורגים מחבלים, אנשי כוחות של עראפת, ולפעמים שוטרים פלשתינאים או כאלו שנותנים יד לטרור.. אבל לעומת זאת כל הפת"ח והג´האד למיניהם הורגים חפים משפע ללא כל הבחנה... הנקודה שלי שלולא האלימות הקיצונית שנוקטים גורמי טרור בתוך הרשות, חייהם של האנשים החפים מפשע בצד השני היו קלים יותר...

למעלה