רק שיש אנשים

שמקבלים בפסיכו' ציון שמתאים לקבלה אוטומטית להכל חוץ מרפואה, ככה שהבגרות לא משנה במקרה שלהם

Cobe Anan

New member
ואז הם עוזבים את הפורום בעצבים

כי אי אפשר לחסום את כולם

y e t i

New member
מכללה מצוינת .

המעונות מחורבנים בנתיים , אבל כל העסק שם של המעונות בשלבי בנייה ופיתוח , בנתיים גרים בקארוונים. מעבר לזה עדיין לא הכרתי בן אדם שאמר משהו רע על המקום הזה . לי זה גם קרה , שהייתי צעיר ויפה נאלצתי לעשות מבחן חוזר בגלל כמה נקודות שהיו מתחת לסף , בסוף התגברנו . חפיף , זה עובר .

pardoi

New member
כן שמעתי על המעונות

ושקפוא שם..זה בקטנה.... נקווה שיהייה בסדר

Cobe Anan

New member
קר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני מסתובב שם עם קצר גם בחורף...

אל תאמין לו! הוא לא דוגמא לאדם

ממוצע
קר, אבל לא ברמה כזאת שצריכה להוות שיקול אם ללמוד שם או לא

PrInCeS LiAh

New member
סליחה מראש אבל לא את החתימה את

צריכה לשנות אלא את התפיסה... לא מבינה מה רע במכללה, אם את כל כך רוצה ללמוד באוניברסיטה אז תעשי כמה פסיכומטרי שצריך אם לא תשני את הגישה ותבואי בגישה חיובית.

pardoi

New member
אני אגיד לך מה הבעייה

אין לי בעיה עם מכללה אבל מה לעשות (ואני עובדת במחלקת גיוס) מבחינת יוקרה אוניברסיטה הרבה יותר יוקרתית ממכללה . אז נכון שזה מאוד תלוי במקצוע אבל ככה זה בגדול. חוצמזה שהעדפתי את בן גוריון בגלל עוד הרבה דברים ולאו דווקא בגלל שהיא אוניברסיטה

pardoi

New member
ועשיתי כבר

3 פסיכומטרי..אם הייתי יכולה לעשות גם את אפריל יש מצב שהייתי עושה...(במחשבה שנייה....אולי לא) אולי זה טימטום שלי אבל אני מעדיפה אוניברסיטה על מכללה....למרות שתכלס אין לי ברירה ואני אלמד במכללה.. כנראה שאני לא עד כדי כך אנטי אה?

danielo18

New member
ילדה, תקשיבי טוב!

אני מכיר מישהו שעשה 7 פעמים רק כדי להתקבל למה שהוא רצה, ובסוף הוא הצליח להתקבל ככה שהכל הוא בר השגה. וגם אם תלמדי במכללה - שום דבר לא יקרה (יש אפילו מכללות שנותנות תואר של אוניברסיה מוכרת (ב"א/ב"ג - תבררי!). בסופו של דבר אם הממוצע של התואר שלך יהיה גבוה יותר ממי שיתחרה איתך על מקום העבודה- אותך ישכרו במקומו. דבר שלישי ואחרון - אל תתבאסי!

pardoi

New member
יש כמה דברים שמנחמים אותי

א-אני הולכת ללמוד מה שאני רוצה ב-זה תואר שבסופו של דבר יקבלו אותי אם אני טובה או לא-ע"פ סטאז'ים וכאלה..לא משנה איפה אני אלמד את הבסיס..את השאר אני אצטרך ללמוד לבד...

למעלה