טל קארי

New member
../images/Emo7.gif

אוף...בא לי לצאת למסיבה-דחוף. אני לא יודעת למה [בעצם אני כן], אבל בא ליי...הרבה זמן לא הייתי.. מישהו יודע על מסיבה בקרוב? והיה לנו אתמול סיור בירושלים לקראת קבלת תעודות הזהות! אני רשמית גדולה [או לפחות מרגישה ככה..
]

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif שמעי, אנחנו כבר שלוש

נואשות ללכת למסיבות. אז יאללה רינת וטל, באות לסילבר? P:

חח יאללה מסיבה!../images/Emo108.gif

וואי אני מרגישה כאילו לא כתבתי פה בפורום כבר איזה שנה!
אממ תקשיבו בנות אני אומרת צריך להתארגן ולקבוע משהו.. מחר שביתה =]]] ותחזיקו לי אצבעות שגם בשלישי.. וככה יתבטל המבחן במתמטיקה! כל היום אני יושבת פה על מתמטיקה.. אני עומדת להתחרפן!! עשיתי כמה תר' לבד. ואז הלכתי לחברה.. ואז הלכתי למורה פרטית... וקיצר.. אין! נמאס!! ועוד יש לי מרץ והכל.. נראה לי נעשה ת'עבודה בספרות...חח אממ אני בעד ללכת מחר לים... אבל שמעתי יש אולי גשם או משהו... מקווה שתהיה שמש.. ואז אני אתקשר להעיר את כל החברות D: בקשר לת.ז שלך.. מזל טוב!!
אני היום שואלת ת'מחנכת: דרורית, מתי הטקס של התעודות זהות? והיא כזה: אחרי פסח.. וכולם כזה מה?? רק אחרי פסח.. =[ רק לימודים חשוב.. אה?. אבל כשהתלמידים רוצים קצת להנות וזה לא מתחשבים בנו בכלל! נמאס! יאללה חפרתי.. מרוב שאני במתמטיקה פתאום יצאו לי אנרגיות חבל על הזמן.. כאילו אני חייבת לעשות משהו רק לא מתמטיקה..חח חפרתי... אני יודעת XD

טל קארי

New member
מחר שביתה?!

מה?? מי אמררר?? חחח וכדאי לך לתרגל במתמטיקה..אני תרגלי כל כך הרבה [ובפורים!] וקיבלתי 97!!!:)

למעלה