• פותח הנושא helo
  • פורסם בתאריך

helo

New member
../images/Emo7.gif

במשפחה שלי לא מבינים את האהבה שלי לטלנובלות, הם טוענים שזו תת רמה וכולם ממש יורדים עלי בנושא. רציתי לדעת האם זה רק אצל ככה? זה נורא מעצבן כי אני יודעת שהשחקנים אולי לא ברמה אבל זה ממש מהנה...

1רותימ

New member
לHELO

אני גם אוהבת טלנובלות, ואני חושבת שדוקא המשחק של השחקנים הוא יוצא מן הכלל-אבל יש לי כמה שבמיוחד אני אוהבת, ועל כמה אחרות אני מדלגת. נוסף לכל יש עוד הרבה מכורים אחרים. שלך...

Cornamenta

New member
אני מחזקת את ידייך...

במאבקך למען ההכרה בזכויותיהם של צופי הטלנובלות באשר הם שם... ולא, זה לא רק אצלך ככה, אבא שלי בטוח שטלנובלות זו הרמה הכי נמוכה שהמוח האנושי מסוגל להגיע אליה... עכשיו תקשיבי לי: טלנובלות זו לא תת רמה. קחי את הסיסמא הזו ותשנני אותה ואל תקשיבי למי שיגיד לך דברים אחרים... ואת בעצמך משתפת פעולה עם "האוייב" ואומרת שהשחקנים לא ברמה? אמנם יש פה ושם שחקנים מלודרמטיים ומגזימים (בעיקר אלו שמשחקים את הרעים בטלנובלות הפחות מושקעות) אבל זו לא סיבה לקטול את כולם... גם בסרטי קולנוע אמריקאים יש שחקנים רעים לפעמים. טלנובלות זה לא יותר טיפשי מכל תוכנית אחרת, וכמו שאמרת: זה פשוט מהנה. במדינה כמו ישראל אין ברירה אלא לשכוח מהבעיות שלנו ולראות "צרות" של עשירים (ורצוי שידברו ספרדית). אז תמשיכי להנות ושיקפצו לך אחרים... המכורה לבטי

קארין13

New member
משתתפת בצערך....חלקית

אני אמא שלי ואחותי רואות טלנובלות אך את הטלנובלה שאני הכי אוהבת קטנטנות אני רואה לבד ואי אומר לי שאני כבר ילדה גדולה לתוכנית ומממממש לא נרא לי

shirel16

New member
אין גילים לצפות בקטנטנות... תפתחו

סבתא שלי שהיא בת 65 רואה דודה שלי שהיא בת 43 רואה אמא שלי שהיא בת 36 רואה אז למה שאת לא תראי - גם אני לא מפסידה פרק!!!

perachs

New member
קטנטנות

גם אני בגיל 22 רואה את הסידרה הזו. היא מיוחדת נוגעת ללב ואני מצטרפת לדעתך אין טעם לדבר הגיל. במיוחד אהבתי את סיפור האהבה בין פטו וברקודה המדהימים וגם עכשו את הסיפור בין ברבריטה וזבוב. כולי תקווה שפטריסיו יקבל את הסיפור בהבנה ויהיה לצד שניהם הוא נשמה טובה ופצצה מהלכת , לדעתי הולך להיות סיפור אהבה בין מיקה ומתיאס וזה יהיה מעניין מאוד....

shirel16

New member
אני ואת שוות

אני אוהבת את פטו וברקודה ואת זבוב וברבי הם כל כך מתאימים

שטויות........

אני נורא אוהבת טלנובלות... ולפי דעתי אין יל לקטנטנות זה סדרה לכל יל אני מכירה ם מבוגרים שרואים קטנטנות. גם אבא שלי אומר שקטנטנות זו סדרה לתינוקים וטלונובלות זה מגעיל אבל לפי דעתי זה לא ככה אני גם פעם חשבתי שטלנובלות זה משעמם והיום אני פשוט חולה על זה. אז אל תקשיבו לשטויות קטנטנות היא סידרה מהממת ששוה לראות כי אני רואה את זה מהעונה הראשונה ואני היום בת 14 ככה שאני לא חושבת שאני גדולה מדי לסדרה...

למעלה