Dolphinea

New member
קבל המון ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אתה רוצה לשתף אותנו במה שקרה לך? אולי זה יעזור לך להרגיש יותר טוב, או שלפחות תתן לנו הזדמנות לנחם אותך

יום חדש!

קמים בבוקר, עושים מקלחת טובה, יושבים עם הכוס קפה, עיתון וסיגריה (?) נושמים עמוק ו... עוד יום מתחיל שאיש אינו יודע מה הוא צופן בתוכו... יום נפלא ידידי!

נרקי

New member
יום אסל יום בסל../images/Emo64.gif

תהיה אופיטמי לכולנו רע לפעמים

c o h e n 8

New member
צריך לזכור לדעתי ש

לרובנו רע רוב הזמן אך לא לכולנו באמת טוב..... צריך להעריך כל יום שיש בו טוב ולנסות לשמר את הימים האלה ולראות איך אנחנו יוצרים עוד כאלה

תודה לכולכם../images/Emo70.gif

עברה עליי יממה לא סימפטית. גיליתי שבן אדם שסמכתי עליו כמעט בעיניים עצומות, עבד על חבר מאוד טוב שלי במשך שנתיים, וזה השפיע בצורה עקיפה גם עליי. זה בא לי בהפתעה גמורה. תודה לכולכם, אני בסדר, זה רק עניין של זמן עד שהכל הסתדר

העכביש2

New member
הרצגובינה

אני לא יכול להשאר אדיש.. אתה רואה מה זה? גם לבחור חיובי כמוך קורים דברים ששוברים ומבאסים. האמת שאני לא יודע איך לעודד אותך אבל אני יודע דבר אחד אחרי שטיפה הכרתי אותך פה בפורום: אתה דומה לי!!! החיוביות אצלך בנשמה! אתה אופטימי ואני יודע שזה יעזור לך להתגבר! אל תקח ללב יותר מידי, אנחנו לא אחראיים על מעשים של אנשים אחרים, לפעמים צריך לדעת לצפות מהצד עד כמה שאפשר למרות שזה קשה... כי בסופו של דבר, אנחנו נרגיש חרא לא? מקווה שהמצב רוח שלך ישתפר במהרה אחי

The Feeling

New member
מכיר ימים כאלה

זה באמת חרא כשאתה סומך על מישהו והוא תוקע לך סכין אבל, דברים כאלה קורים לכולנו, זה תמיד יהיה תרגיש טוב

למעלה