../images/Emo7.gif
זה סתם עוד יום שטוף שמש ,ולא הלכנו לים אפילו שתמיד אמרנו שנלך. תמיד עצרת אותנו, ואז נשארנו בבית או סתם התווכחנו לנו. הסתם הזה הוא לא היה בשבילי סתם משהו, גם לשבת ולהתווכח איתך היה עוד משהו בקשר שלנו היה חלק ממנו. אם לא היינו מתווכחות אם לא היינו רבות אני יודעת שאף פעם לא היינו מגיעות לשום מקום. כ"כ הרבה זמן היינו יחד , ועכשיו כ"כ הרבה זמן אנחנו לא . אני יושבת פה מול המחשב ומרגישה כאילו בוכה מול קבר. הנורא מכל קרה.. פתאום בלי שום הודעה מוקדמת, כשכבר עמדנו להתקדם עוד שלב ביחסים שלנו , פסק " השופט" זהו מכאן אין דרך הלאה.. או שיותר נכון יש אבל בואי נמצא אותה כל אחת בדרכה עד שנמצא את עצמנו.. ואז .. ואז נחזור. זה לא משנה מי אשם ומה היה זה משנה שלא חיפשת אפילו דרך.. ברחת לזרועות אחרות כנראה של מישהי שאני גם כן מכירה. כשאני ישבתי פה ובכיתי, את כבר לא חיפשת איך לתקן אותנו, איך להתקדם בשלב.. חיפשת את הריגוש האחר... אולי טעינו לא פעם ואפילו לא פעמיים, אבל משהו שחשוב תמיד ניתן לתקן. כעת מראש סדר העדיפויות שלך, הפכתי למשהו משני ביותר. כך שזה לא תמיד משנה מה קורה איתי משנה לחוות כמה שיותר. לא ביקשתי שתבואי ותגידי לי בואי ונחזור להיות יחד עכשיו, אם את לא שלמה עם זה . רק ביקשתי שתראי את הכוונות שלך ולא שנחווה יום ככה ויום ככה. מרגישה לא פעם שהפכתי למשהו מהצד כזה שכבר לא משנה אם להגיד לו מה קורה איתך, או מה לא ...רק אם אין אף אחד מסביבך. כאילו שאת מדברת איתי לבד את אחרת, וכשאת עם אנשים סביבך הכל מתהפך. אני לא יודעת איזה מכתב זה ולא יודעת עד כמה תביני מה זה , ובכלל אם תראי את זה . אבל חשוב היה לי לפרוק את זה במקום שהוא, שאפילו את בטח אולי לא יודעת עליו... ואם כן אני מקווה שתביני שזו את. מקווה שתביני שהחלום שלי הוא כן לנסוע איתך לכל מקום אפשרי.. להקים משפחה משלנו, עם ילדים ובית. לקום כל בוקר אחת לצד השנייה. לא מזמן, קצת לפני כל הסיפור הכואב הזה, מצאתי לנו מודעה בעיתון על צימר בצפון. רציתי שנלך רק שתינו שנהייה שם לבד, בלי כל המסביב..גזרתי אותה ושמרתי עלייה מכל משמר עד שיהיה לי טיפה כסף. עכשיו הגזר עיתון הזה הפך לסתם מודעה זרוקה בבית. שמקווה שתחזרי ואז אמצא שימוש בה. בינתיים היא מקופלת לה סתם כך ליד המחשב כמו עוד סתם חשבונות שלא מעניינים אף אחד. אני באמת אוהבת אותך, אני אקח את המילים האלה איתי עד לקבר. אזכור אותם עד יומי האחרון כי נשבעתי רק לך .. מקווה שיום אחד תמצאי את עצמך ותביני.... אני שלך לעולמי עולמים.... האישה שלך