../images/Emo7.gif

גילעד, לירן, מותר לי... אני צריכה אותכם בבקשה אל תגידו לי "אמרנו לך" הייתי ממש טיפשה חייתי בבועה שעכשיו התנפצה.

היי ברווזונית

הרבה זמן לא שמענו ממך, איפה היית? שום דבר מיוחד לא קרה, קרה מה שהיה צריך לקראת ממזמן, פתאום היום הנחמדות היא כבר לא אופציה אצלו <אקס> אחרי 4 חודש שיינו בנתק הוא חזר להיות איתי בקשר וכבר חודש הוא נחמד והכל הולך חלק... הלך יותר נכון. והינה הגיע היום שבו הוא שוב מתהפך, שוב מראה שלא אכפת לו <למרות שדי ברור שאכפת לו הוא רק משחק אותה כי אנחנו לא נוכל להיות ביחד לעולם> אני נסחפתי עם ההרגשה הנעימה יותר מידי שכבר שכחתי וחשבתי שאולי עוד יבוא יום ונחיה ביחד כמו שתמיד רצינו ועכשיו הכל מתפוצץ בפרצוף, אומר לי דברים בכוונה כדי שאתרגז ואפגע כי הוא לא יודע להתרחק בשקט. שוב עצרתי את החיים שלי בגללו, די, הגיע הזמן שאתקדם. אווף זיבלתי לכם במוח... סליחה הייתי חייבת לשפוך.

Barvazoom

New member
התגעגעתי אז באתי... ../images/Emo13.gif

את לא מזבלת לנו מותק! אנחנו פה בשבילך בדיוק כמו שאת פה עבור כולנו. את אחלה בחורה אני אוהבת אותך. יותר מדי על הקשר שלך עם האקס אני לא יודעת אבל יודעת דבר אחד לעיתים הנתק הוא הכרחי כדי להמשיך הלאה בחיים שלנו. אם סגרתם שאתם לא תהיו יחד אז אין טעם להנציח את הכאב שברור יש לשניכם... אבל זו רק עצתי לא יודעת איך את בנויה.

../images/Emo23.gif

תודה חמודה בהחלט ידעת מה להגיד לגרום לי לחיוך גמני אוהבת אותך אני והוא לא יכולים להיות ביחד מכל מיני סיבות <לא חשוב כרגע> ואמרתי לעצמי שאני לא יפול שוב בפח והינה נפלתי למרות שיחותיי עם ספידי, ואין כמוך צודקת שאם אין עתיד אין טעם לשמור על קשר אבל.. האהבה... מה שהיא עושה. לריב עם הלב זה קשה מאד. טוב בכל אופן אהיה שבורה קצת אבל אתחזק וגם אם הוא יצור איתי קשר <מה שבטוח> לא אתן לעצמי שוב ליפול בבור הזה <מעודדת את עצמי>

Barvazoom

New member
fake it till you make it

אני יודעת שאת הקשר האחרון שלי ניתקתי בקושי רב והיתי צריכה להכריח את עצמי להביא אותו אליי לומר לו שלעולם לא יצור איתי קשר (טוב, אבל זה כי זה יותר מסובך ממה שאני מספרת כאן..) וטוב שכך עשיתי. הוא רק היה מכאיב לי אם היינו נשארים בקשר. את חזקה אני יודעת את זה. ואין ברירה לעיתים חייבים להיות "חזקים" כדי להיות חזקים... ב'נת בובי? :]

מקסימה שכמוך

תודה לך יקירתי בהחלט אשתדל להיות חזקה בהחלט צריך המון כוחות ואנרגיות להתמודד עם הלב הזה.... <עכשיו אני רושמת לו הודעה ומוחקת רושמת ומוחקת> <ממש רבה עם עצמי>

Barvazoom

New member
את יכולה לשלוח לי הודעות...

או לטלפן או לדבר איתי במסנג'ר מה שבא לך ומה שאת צריכה כדי לא לשלוח לו הודעה. אני פה בשבילך בכיף... :]

gilad269

New member
הגעתי

את זוכרת לפני שהגיע פסח,אמרת לי שאת מנתקת איתו קשר. אמרתי לך מה אני חושב.לטעמי הוא חושב שחזרת אליו. הבחור לא רוצה שתהיי ידידה שלו. מישהו פגע בך-שילך לעזעזעל תסלחי לי,אבל הוא צריך להיות מפגר כדי להרגיז אותך שאחרי זה תרוצי אליו. הוא לא בשבילך הטמבל הזה. אני לא רוצה שיהיה כזה בן זוג לחברה כמוך. לא זיבלת לנו בשום דבר אוי ואבוי אם לא תשתפי אותי אני בטיסה יגיע אליך ויתן לך בראש

הגעתי גם אני

ומרגישה הרבה יותר טוב אולי אתה לא ממש יודע אבל המילים שלך שוות הרבה יש בהם המון מן האמת תודה לך גילעדוש

מותר לי

New member
אמרנו לך!../images/Emo88.gif

להכנס לצ'אט, ולא נכנסת!
עזבי אותו, תזרקי אותו מהלב שלך, הוא פשוט לא בשבילך, אז די! ובפעם הבאה אל תתפתי להמשיך איתו קשר מוזר כל כך של "כן אבל לא" אוהבים אותך, קושקושית

והפעם ../images/Emo6.gif

יש רגעים בהם בוכה ירח, ודמעותיו נוטפות על העולם, והחיוך הופך אורח, בתוך שניות הולך ונעלם. ברגע של חולשה אסור לשכוח, אל המרומים נישא תפילה, תודה נזעק בכל הכוח, ולא נדע עוד אפילה. אני מביט אל המרומים, ובליבי יודע, שברגעים הכי קשים, יש קרן של תקווה, אני מביט אל המרומים, ולא שוקע, כי מלמעלה אלוקים שולח אהבה. יש רגעים בהם גדל הצער, והמכאוב מעיג לי הלוואי, ענן מסתיר את אור הסהר, ומנסה לרמוס כוכב. ברגע של חולשה אסור לשכוח, שיש תקווה תקווה קטנה בלב, אותה נישא בכל הכוח, כדי לסגור על הכאב.
וגם... וחיכיתי כבר שבוע וחודשיים ושנה וזה נראה לי נצח וזה מרגיש תמיד אהובי הבורח גם אתה הרי יודע אני אוהבת אותך אבל גם את עצמי ועוד משהו: לכל סוף
יש התחלה
אוהבת אותכם מוצ'ו

לדבר...../images/Emo67.gif

אני בהחלט ידבר איתך כי אני בטוחה שזה לא יגמר בזה פשוט אין לי אומץ להתקדם בלעדיו
מישהו יודע איפה גר הקוסם הזה מארץ עוץ?
אני ממש צריכה אותו עכשיו.

למעלה