אני חושבת

שאבא שלי נבהל מהעובדה שהתחלתי לבכות ולא רציתי לדבר, ואז אמא שלי צעקה עליו שהיא אמרה לו לא להגיד 2000$ ושזה ממש מוגזם (היא בכלל לא אוהבת את השקרים שלו), אז עכשיו יותר טוב...

adipo

New member
../images/Emo24.gif

הלוואי והיה אפשר לסיים את זה כמו בסרט אמריקני סוחט דמעות- בכך שתספרי את האמת לסבתא והיא תתמוך בך, הכל יסתדר, הטובים ינצחו וכו' וכו'. חבל שבין אנשים אמיתיים הקשרים יותר מורכבים... מאחלת לך יציאה מהירה מהבית וסיום כמה שפחות מתסכל\מביך\אחר ל"מבצע סבתא". אני ביום רביעי, כנראה, אגיע לביקור בפנימייה, אם את רוצה להתלוות (אם זה אפשרי). צרי קשר במסר אם את רוצה.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני עוברת כבר מחר בערב. ואני נורא אשמח לראות אותך ביום רביעי (אבל בערב אני בבלט, אז אני מקווה שנהיה בתזמון דומה
)!
תודה.

אני לא מבינה למה את מחפה על ההורים

שלך מול סבתא. מה זה הדבר הזה - לשקר לכל העולם, ולהכריח אותך לשקר אתם/בשבילם? (בכל פורום הורים מציעים לכל הורה לא לגרום לילדים לשקר בשביל מבוגרים אחרים.) תפסיקי לשקר לה, ותגידי לאבא שלך שאת מתכונת לסכם עם סבתא שהיא משלמת ישירות לפנימיה. מה הכי גרוע שיהיה, הוא יזרוק אותך מהבית?

../images/Emo6.gif.

מצד אחד, אני ממש מסכימה איתך. מצד שני, זה מפחיד. אני פוחדת להסתכסך ככה עם ההורים שלי, ולא בטוחה שזה אפשרי שסבתא שלי תשלם ישירות לפנימיה, כי היא גרה בארה"ב...

dana2909

New member
תהיי חזקה

אני די בדעה של תבשיל קדרה, שקרים - סופם להתגלות, וככל שמספרים אותם יותר מסתבכים יותר. לא ברור לי למה את צריכה לשקר בשביל ההורים שלך, אבל נראה לי שכמה שיותר מהר תעברי לפנימיה ככה יהיה לך טוב יותר, אז אולי זה תשלום זמני שצריך לשלם. בהצלחה !

../images/Emo9.gif תודה.

בינתיים ההורים שלי הסתבכו בתוך עצמם, וכנראה יורידו בכמות מאוד ניכרת את המחיר שהם אומרים לסבתא (אני מקווה).

אז שתעביר לחשבון שלך 50$

ועוד ישאר לך עודף לבזוקה. ממתי את בפנימיה? ממחר? את יכולה לחגוג מחר את יום ה"אני מתחילה לעשות מה שנכון לי ולא מה שנכון לקריזות של אבא שלי". אגב, איפה אמא שלך בתמונה? נשמע שגם היא חוטפת את העצבים שלו, ולא יכולה לעוף לפנימיה

הממ

אמא לא אוהבת את הקטע הזה, אבל היא רבה איתו כ"כ הרבה, שכבר אין לה מה לעשות.

אטיוד5

Active member
200 ש"ח??

אני תורם לך 50 כל חודש, אם יבואו עוד שלושה, ואז יהיו לך 200.

ixmix

New member
בע.

מבאס לאללה שאת החלק הזה בחייך, שנראה כאילו ציפית לו, את צריכה להתחיל עם הרגשה כזו. יש לי הצעה, לא לגמרי מופרכת - האם יש לך אפשרות לעבוד, אפילו מעט, ולשלם בעצמך את העלות? זה יפתור הרבה בעיות, כי תוכלי לאמר לסבתא שאת עובדת ומסתדרת עם הענין... חוצמזה, קבלי מסר.

העניין של העבודה נשמע מעניין ../images/Emo13.gif.

נראה מה אוכל לעשות עם זה
. האמת, שציפיתי שהיום הכל יהיה שקט ורגוע, וכולם יהיו נחמדים, אבל זה לא הכי קרה. לא נורא, הכל עוד יסתדר
.

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif איכשהו החתימה שלך ממש התחברה לי

להודעה שלך כנראה המשפט הראשון בחתימה דיי מתאים למצב

למעלה