light angel

New member
../images/Emo7.gif

אני מתגייסת עוד שבועיים וקצת, ב-15 לנובמבר. אני מפחדת!!!
עכשיו דיברתי עם חברה שלי שהתגייסה לא מזמן, ועברתי על כל מיני אתרים עם עצות והמלצות, וכולם שפכו עלי המון אינפורמציה של "עשה ואל תעשה", ואני לא רוצה
מפחיד לי להישאר שבוע-שבועיים עם אנשים זרים לגמרי, לישון שם בלילה, רחוקה מכל מה שאני אוהבת, מפחיד לי שזה לא סתם משחק וחוזרים הביתה בערב אלא זה באמת
אני מניחה שמוטב שאכנס לפאניקה עכשיו, שבועיים לפני, ולא באותו היום- אבל אני לא מצליחה להירגע כרגע. זה כל כך קרוב!! אני לא רוצה צבא

Dawson girl

New member
../images/Emo24.gif

אני חושבת שכל אחד עובר את זה לפני הגיוס.. בטח גם אני בסוף
אורלי, באמת שיהיה בסדר
מתרגלים לזה, כמו לכל דבר
אל תדאגי

../images/Emo24.gif

יהיה בסדר. גם אני חושבת כמו נעמי, כל אחד חושב את המחשבות האלה לפני הגיוס. אבל תנסי להתמקד בצדדים החיוביים יותר של הגיוס. תחשבי על זה שזאת הזדמנות להכיר אנשים חדשים, לפתח קצת עצמאות. אל תחשבי על כל הצדדים המפחידים. בסופו של דבר הצבא הוא חוייה של פעם בחיים, ואיך שתתייחסי לזה ככה זה יהיה. אם תבואי לצבא בגישה טובה אז תראי שיהיה לך טוב. זה הכל בראש. ואם בא לך לדבר את יודעת שאני תמיד כאן בשבילך...

yaeli87

New member
אעעעע ../images/Emo7.gif

לא רוצה שיגיע ה15 בנובמבר
מה אני אעשה בלי השובי הקטן שלי
בא לי למות ואורלי-

ShukyD

New member
מה באמת בזה?

זה עדיין משחק רק שהוא קצת יותר ארוך
חוץ מזה מרוב שבוע ושבועיים שתספרי יעברו לך שנתיים בלי להרגיש

InBaLuLu

New member
בקטנההההההההה

תאמיני לי זה לא כזה נורא בכיף שלי להתגייס אני יומיים אחרייך

yavin

New member
בובה ../images/Emo24.gif

שיהיה לך גגיוסי מתוק וקל
ולא לפחד מותק, הכל יהיה טופי

omer87

New member
יהיה בסדר.....

כשתבוא איזה מפקדת כלבה שתצעק ככה וככה... הטירונות הטריים רק מתגבשים בצורה כזאת או אחרת. אז אם את טיפה טיפה טיפה חברותית יהיה בסדר!!!

carmit4

New member
אורלי...

מבינה אותך...אני מתגייסת ממש איתך וגם אני פתאום מתחילה לקלוט שזה ממש אוטוטו...אבל אני יודעת שזאת רק ההרגשה של לפני משהו חדש והאי ודאות מה הולך להיות שם...ואני בטוחה שזה יעבור!!! וזאת ההזדמנות להגיד שחיל הים שולט

light angel

New member
../images/Emo9.gif

תודה. בינתיים נרגעתי קצת. מקסימום?... יש לי רובה, תמיד אפשר לירות לעצמי בראש אם זה קשה מדי
[חחחחחחחחח, סתם, אל תקחו את זה ברצינות. אני יודעת שיהיה טוב.
]

A N I g M A

New member
כפרע../images/Emo24.gif

אני לא יודעת לאן את מתגייסת, אבל תהיי בטוחה שעל היום הראשון כמה מהזרים האלה כבר לא יהיו זרים. זה טירונות, וזה קצת סבל לפעמים ואנשים נוטים להתחבר מהר בזמנים כאלה
חוצמזה, אחרי שהשבועיים האלה יעברו את כבר תהיי רגילה והכל יהיה בסדר:]

Liza1987

New member
מתוקונת... ../images/Emo6.gif..

אל תדאגי.. הכל יסתדר.. הכל יהיה טוב... כל התחלה היא קשה.. אך את תהני..
.. תיקחי הכל בקלות..... תיקחי הכל בפרופורציות נכונות.. ויש אנשים שדואגים 'להפחיד' לפני צבא.. כלומר, הם מכינים כביכול נפשית.. אך הם מדאיגים אותך... נכון, יש אנשים כאלו.. אבל את תסתדרי.... יהיה קשה בהתחלה.. אבל תחשבי על-כך : תכירי אנשים חדשים..... והכל יהיה נפלא.. תחייכי מתוקה.
.

למעלה