../images/Emo7.gif

אוף.. באתי להתבכיין. בנוסף לכל מה שקרה לי השנה, נוספו בעיות בריאותיות בהתחלה זה נראה קטן ועכשיו זה הפך למטריד ודי רציני...
אני ממש צריכה את אמא לידי עכשיו. אני נכנסת לתקופת בדיקות וכו' צריכה שתחזיקו לי את אצבעותיכן..בידיים וגם ברגלים. ונקווה לטוב. הוקוס ..

libi4

New member
יקירתי../images/Emo140.gif

אם לא כאן המקום להתבכיין אז איפה? הכל יעבור בשלום ויסתדר לטובה! אוהבת

לולי80

New member
הוקוס

יהיה בסיידר חמודנת, את תראי שהכל יסתדר.... המון בריאות... אני מצטרפת לליבי ואומרת : "אם לא פה להתבכיין, אז איפה"?! המון אהבה לול

הוקוס יקרה

מותר להתבכיין, זה אפילו עוזר לשחרר קצת קיטור ולפעמים ממש צריך את זה. מה עוד שאני מבינה שאת לא מתבכיינת לשווא את פשוט מודאגת וגם זה מותר... מבינה שאת בבדיקות ולכן אל תקדימי את המאוחר, קודם עשי את מה שצריך ואחריהן כשתדעי מה מצבך, תוכלי להחליט אם לדאוג או לא...
כל דבר בעיתו... מקווה עבורך שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר, לעיתים קרובות הפחדים הרבה יותר גרועים ממה שזה... אז תני לזה את הזמן שלו, היי סבלנית - עד כמה שניתן - וחשבי על דברים טובים וחיוביים וכך תמשכי אלייך דברים דומים... ובינתיים שולחת לך
גדול

אדומה2

New member
היי הוקוס

אני מקווה שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר. אם תרצי רעיונות לבנתיים, אם תרצי לשתף, אשמח לעזור במה שאוכל.

מובן ביותר.

זה לא יהיה אותו הדבר כמו אימא, אבל אם תרצי - אנחנו נלווה אותך צעד צעד במה שזה לא יהיה. מחזיקה לך אצבעות, ומחבקת אותך.

MIF2004

New member
הי

קודם כל שולחת
גדול, והמון חיזוקים, ושנית מאחלת לך החלמה מהירה, היתרון בבדיקות הוא שהם גם הדרך לטיפול או לתרופה שמביאים לפתרון, אז שיעבור מהר מהר ותרגישי טוב!

ymz

New member
יקירתי, מה שלומך?

איך את מרגשה? את צריכה משהו?

למעלה