../images/Emo7.gif

I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While you're far away dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever Every moment spent with you is a moment I treasure Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing Lying close to you feeling your heart beating And I'm wondering what you're dreaming Wondering if it's me you're seeing Then I kiss your eyes And thank God we're together I just want to stay with you in this moment forever Forever and ever Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing I don't want to miss one smile I don't want to miss one kiss I just want to be with you Right here with you, just like this I just want to hold you close Feel your heart so close to mine And just stay here in this moment For all the rest of time Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep I don't want to miss a thing זה לא פייר!!!!!!!!! רק שיגיד למה...

shiran4u

New member
אני איתך... ../images/Emo45.gif

ומתוקה אם את צריכה אוזן קשבת להוציא הכל לשפוך ת'לב אני פה :) אני אוכל להזדהות איתך בקלות אם זה מעודד

light angel

New member
אני לא חושבת...

בנות מסובכות בהרבה מבנים. עם בן זה לפחות יהיה בד"כ חד משמעי, גם אם הוא צריך לחשוב או משהו. אבל בנות... "אני לא בטוחה", "אני אחשוב על זה", "אני מתלבטת", "אני אוהבת את שניכם...". נראה לי קטסטרופה להיות עם בת, את תהיי מבולבלת תמידית. אם עם בנים זה תמיד יותר פשוט (הומואים), להיות לסבית תמיד נראה לי הכי מסובך שיש. למרות שאת בת ואת אמורה להבין איך בנות חושבות, את בטח יודעת שהן לא תמיד יודעות מה הן רוצות וזה עוד יותר קשה. תשמחי בחלקך, ואני מבטיחה לך שיבוא האחד שלא ישבור לך את הלב. הוא תמיד מגיע בסוף.

111שיר

New member
כן אבל

בנות מבינות את הסיבוך הזה כי הן עצמן מסובכות. לדעתי יש בזה משהו, אבל גם זה לא ממש קשור כי חארות יש מכל הסוגים ומכל המינים:)

111שיר

New member
את זה אין לי ספק בכלל:)

התכוונתי לקשר עצמו, ולמידת ההבנה של אחד/ת את השני/ה

ToryMaster

New member
אה

זה לא משתנה מבחינת "גבר אישה" "אישה אישה" וכו'. זה עניין של אדם מול אדם, בלי קשר לנטיה המינית או למין שלו.

סיונתו

New member
לא רק

כי בנות הרבה יותר החלטיות מגברים גבר אף פעם לא יודע מה הוא רוצה מעצמו... אם כן.. אז יש לו חבר
אניוואיס... אני הייתי באותה בעיה ובעטתי אותו מחיי (וזה ה-5 בחודשיים האחרונים...) וואי בחיי שאני מתיאשת... אני לא ימצא מישהו נורמאלי פשוט... כי אין כזה דבר..

111שיר

New member
../images/Emo12.gif

טוב, הייתי חייבת להגיב אחרי זה, למרות חילוקי הדעות כאן, אבל זה בהחלט לא נכון. בנות יותר החלטיות מבנים???? בנות ידועות כלא החלטיות! אני שונאת את כל הסטריאוטיפים האלה, כי סך הכל אנחנו מכלילים כל מיני תכונות לקבוצות אנשים שזה לאו דווקא כך. כוכב(לא יודעת מה שמך, אז סילחי לי:)), אולי תנסי עם בת ואז תספרי לנו באמת אם זה שונה?

סיונתו

New member
זה שונה...

לא שניסיתי
וגם אם כן לא הייתי מספרת לכם... אבל בכל מה שקשור לקשר- בנות יותר החלטיות מבנים...

סיונתו

New member
in our world...

u know.. where men`s are sooooooooooooooooooooooooooo... not to smart and mature.... או שזה רק באיזור שלנו

ToryMaster

New member
למה את חושבת?

אם תתאהבי באישה והיא תזרוק אותך, יכאב פחות? היי, בובה, זה זמני, נשבעת לך.

למעלה