../images/Emo7.gif

למה אני ככה אתן שואלות? בואו תקבלו תשובה! היה היה פעם יומולדת לחברה שלי (ב18.3) והיא ביקשה ממני פוסטר של ג'וני ליומולדת אני חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי עד שבסוף הגעתי למסקנה החכמה ביותר! אני אחפש באינטרנט! ונחשו מה? מצאתי! ולא מזמן קניתי לה... היו קצת אתם יודעים בעיות בדרך... אבל בסופו של דבר הפוסטר הגיע בדיוק היום! וחברה שלי אצלי... והיא ראתה את זה כבר... והיא אוהבת אותי מאוד עכשיו לדעתי... ו... ו... למה אני ככה
? כי-אני-רוצה-את-הפוסטר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!
(רכושנית שכמוני... טוב נסו להיות רגע במקומי! אבל זה לא משנה... הפוסטר שלה
) וזהו! זה הסיפור

ורד דפ

New member
חמודה שליי!!

איזו מקסימונת את. אני מכירה את התחושה, אבל לא נורא את תתגברי על זה. אוהבתותך.

גם אניייייייייי../images/Emo24.gif

מאוד מאוד! ואני גם ממש שמחה בשביל החברה שלי
היא הייתה בשוק היא לא האמינה שאני באמת ישיג לה פוסטר והיא כזה אמרה יל (אגב את מכירה אותה זאת יעל) "לא באמת האמנתי שתשיגי לי פוסטר אבל עכשיו אני מבינה ששקד רוצה משהו היא משיגה אותו"
וזה ננכון... לא וירתי והשגתי לה וגם ג'וני נראה מדהים בפוסטר
(טוב קצת התלהבתי כדאי להוריד הילוך
)

חחח למה לא קנית גם לך משו?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

ולונורא, תמיד את יכולה לבוא אליה ולראות אותו

חשבתי על זה../images/Emo3.gif

אבל זה לא יפה... זה בשבילה ובביל היומולדת שלה לא בשביל אנוכי... למרות שהיא אמרה לי שלא הייתה לה בעיה אם הייתי קונה גם לעצמי אבל בכל זאת

aniviel

New member
נ"שנ"ש בננות תעזרו לי בבקשה

אוקי הגעתי למסקנה בכאב רב שאני בחיים לא אפגוש את גארי אז זהו, החלטתי שאני רוצה לאהוב שחקן אחר חיח... עדיף שיהיה שחקן פחות מוכר (אז אל תציעו "ג'וני") וחייב להיות בן 30+ חח אה ושיהיה שחקן טוב... לא משנה לי איך הוא נראה... יאללה תציעו!! חח

האממממ....../images/Emo54.gif

זה שמשחק את גלן מאלי מקביל? *מושפעת רגעית מאלי מקביל* לא יודעת, אולי אני אבוא עם רעיון יותר מוצלח.. אה האולי הית' לגד'ר!!

החלטה שגוייה,אבל יו גו גירל .

אם כך,אציע - אדוארד נורטון מארק וולברג ג'ון קיוזאק ראסל קרואו אל פאצ'ינו (בן שישים ומשהו הבחור) ו..לא עולה לי כרגע. מארק וולברג חמווווווד

aniviel

New member
edward norton ../images/Emo9.gif

he's already on my list, right Dana?? Mark Whalberg is YUM, especially in I <3 Huckabees

אמממממממממ

לא ג'וני... 30+ שחקן טוב... לא משנה איך הוא נראה... לא מוכר... הייתי מציעה לך את ג'ים קארי אבל הוא מוכר מדי! ובראד פיט יותר מדי כוסית כזאתי... והוא גם מניאק וגם יותר מדי מוכר יש את ריצ'רד גיר אבל הוא מוכר ואני שונאת אותו (למרות שאני יודעת שאני לא חשובה פה
) אז אולי תלכי על... ברוס וויליס? הוא לא כזה מוכר נכון?

aniviel

New member
um...

Richard Gere YUCK *throws up* Bruce Willis? Not that famous? Are you mad? lmao! He's mega famous

aniviel

New member
he's cute!

Shawshank Redemption rules But then I get peed off cos I could have met him if I could stay here for 3 more days

למעלה