שמתי לב

שאחרי גיל שלושים = שלושים ושתיים הם הופכים להיות יותר רציניים כי הם מתבגרים לפני כן הם רוצים להתנסות בכל דבר גם אני הייתי כזו רוצה לטעום מכל העולמות אבל אף פעם לא בגדתי באף אחד. תלכי עם הלב שלך כי רק את מכירה אותו. (את בן הזוג). בהצלחה חמודה, תעדכני. אני בטוחה שתעשי את הצעד הכי נבון כי אני חושבת שאת נבונה ולא הולכת לפי הרגש אלא לפי ההגיון.

Oיון

New member
לצערי הוא התנסה הרבה לפני,

בגלל זה הרבה פעמים אני שואלת, למה הוא בחר דוקא בי, ראיתי פעם תמונה של אחת ה X ולא הבנתי, מה לי ולבלונדינית חטובה? הרגשתי לא בליגה שלו, בגלל זה חשבתי שהוא סיים עם המשחקים...

נו חמודה נרגעת מאתמול

אתמול כאילו שעברת סיוט נכון? אני מקווה שכל בסדר בגיזרה שלכם. שיהיה לך יום מקסים עם המון חיבוקים ונשיקות ממני.

לכל זוג יש את הכללים שלו

של מה מותר, מה אסור ועד היכן אפשר ללכת. אתם צריכים לגבש את הכללים שלכם. רק לדבר על זה. ואז לגבש את הכלל שמתאים לשניכם.

Oיון

New member
אז הגיע הבוקר,

תודה לכולן על התמיכה, קצת יותר "נעים לי" עשינו אתמול שיחת הבהרה, הוא הבטיח לעבוד על זה.. אני מניחה שיהיה בסדר. אני חושבת שהבהרתי את עצמי טוב מספיק בשביל שזה יחלחל פנימה, עכשיו רק הזמן יגיד.

drori3

New member
שלא תעיזי לחשוב שאת לא בליגה שלו

עובדה שהבלונדינית החטובה היא אקסית, ואת חיה ובועטת בלב שלו. אם הוא איתך, סימן שאת זו שטובה לו יותר מכולן. ואם משהו מפריע לך - זכותך לדרוש שזה ישתנה. אני לא יודעת איך הייתי לוקחת התכתבויות שכאלו באינטרנט של בעלי. אבל אני כן חושבת שכל עוד הוא מחוייב אלייך - זה סוג לא מזיק יחסית של 'וונטיל' לשחרור לחץ. מצד שני, אם זה פוגע בך, הוא צריך למצוא לעצמו וונטיל אחר!

טוב עשיתם ואל תשכחי שזה

תהליך. אתם בתהליך של גיבוש הזוגיות ובד"כ יש מהמורות בדרך. השאלה איך מתגברים עליהן. ולפי מה שכתבת אתם בדרך הנכונה

סיוון- מכירה את התחושה

גם לי יש אותה בעיה עם בן זוגי מצד אחד אני לא רוצה להגביל אותו להיות קנאית יותר מידי ומצד שני זה מרגיז אותי הענין של שיתוף משהי אחרת ואולי בנסיבות מסויימות זה כן יוביל למשהו. האמת שאין לי ממש פיתרון ואני לא יכולה להגיד שבאמת הצבנו גבולות. יכול להיות שזה כבר הפך להיותך אצלי סוג של ויתור. (אני חייבת לציין שהכרתי באופן מכרי משהי שהחוא התכתב איתה בעבודה שלי והיא סיפרה לי מאוחר יותר איך שהוא ישר מספר שיש לו משהי ) עדין זה מפריע לי ואם הייתי חושבת שהוא בוגד לא היייתי איתו היום ! נ.ב אם יש לך פתרון אשמח לשמוע

למעלה