t0mi

New member
אגב

בכוונה עשיתי "טובעת" ולא תובעת" בגלל בתוך

../images/Emo7.gif

שמעתי עכשיו את אית עוד סיכוי.... אפילו שזה הראל, ממש, ממש לא נהנתי. הוא שר כמו איזה שמר מזרחי, עוד אחד שמדבר על אהבה ולא מתכוון לזה באמת, מסלסל ולא שר באמת. אני שמחה שהוא הלך לכוכב נולד. בכוכב נולד אף אחד (חוץ מיהודה סעדו, שכל שיר אצלו הופך לאחד כזה, בגרסה גרועה במיוחד) לא היה מעיז לשיר שיר מזרחי, גחרת אין לו סיכוי. עכשיו הוא יודע מה אוהבים שהוא שר, וחסר לו שהוא מוציא בדיסק שלו שירים כאלה אחרת אני מוכרת את הדיסק במכירה פומבית ולא קונה יותר דיסקים שלו. טוב, אני לא אמכור את הדיסק
אבל אני לא אקנה יותר דיסקים שלו וחבל
למה? למה? למההההההההה????????????? ואני חשבתי שהוא אחר.... אסור לו לשיר שירים שהם לא קאבר, אסור לו
או שחיים חפר ויעל טבת יכתבו לו. זהו. אחרת אני לא מרשה. בעצם גם לעברי לידר מותר. ולעידן רייכל. וזהו.

i love skat

New member
צודקת

השיר הזה באמת לא משהו..אולי מילים יפות אבל זה ביצוע...אמ..לא יפה במיוחד.. אוהבתותכם אביבוש

Danielushhhh

New member
לא נורא

הרי זה לא ככה כל השירים שלו ולפי מה שראינו בכוכב נולד הוא לא בחר בסגנון כזה של מוזיקה

t0mi

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך כל כך

מאד לא נהניתי מהשיר... בכלל, אני שונאת מזרחי. אך יעלוש..... איך אנחנו כאלה דומות??? אפילו אותו טעם יש לנו! אבל אל תדאגי, מושלמוני הבין מה הוא צריך לשיר

אני חייבת לראות אותך בעיניים,

יש לי הרגשה שאת אחותי התאומה שהופרדה ממני בלידה. אנחנו אפילו נרשמות לתיכון באותו יום! ואנחנו באותה תנועה!

t0mi

New member
חכי רגע, אני בטלפון

אני טובעת את בית החולים שנולדתי שהפרידו ביננו

שונאת מזרחי!!!!!!!

בטיול השנתי הנהג המעפן שם לנו כל הדרך באוטובוס תחנה של שירים מזרחיים... אסון!!!
ובכלל, להראל הרבה יותר מתאים שירים שקטים - בלדות, ולא שירים מזרחיים!!!

למעלה