EL CHE VIVE

New member
אתה מתכוון אנחנו הקבוצה הכי לא

ווינרית בעולם!!! חחחח אבל לא נורא זה מה שמייחד אותנו ואת האהבה שלנו לקבוצה העובדה שהיא פשוט לוזרית ואנחנו באים ממקום של אהבה וממקום של נשמה ואוהדים אותה למרות שהיא חלשה כמעט תמיד!!! זה מה שמייחד אותנו מהזונות מתל אביב ומהאוהדים של היריבה העירונית שאחרי הפסד אחד הורגים כמעט את המאמן והורסים את המבנים של המועדון... נ.ב אדום סל לאאאא לקחת ללב!!!!!!

שiש

New member
צודק, צודק

אנחנו לא כמו האוהדים של **** (למה להזכיר את שמם על הבוקר, אה? ככה לפתוח את היום היפה הזה?) המפונקים שמעודדים את השחקנים שלהם רק כשהם מביאים להם הצגות. פויה של קהל. אנחנו מיוחדים, לא סתם מחזיקים ממנו, כל הארץ יודעת את זה. ובבוא העת - זה ישתלם לנו. גם אנחנו נחווה רגעים מאושרים, כמו היול"ב שנה שעברה. אנחנו נבנים ומתפתחים (נגיד...) ואז... אחרי כל הבלגאנים האלה... השמחה תהיה רק יותר גדולה!! (איך אני?)

שiש

New member
מה זה משנה?

העיקר שאנחנו לא כמו ה-"הם", לא?
(צדקת, באמת לא מעניין אותי כדורגל. א"כ אני נוטה יותר לכיוון שלך...)

האוהדים של מכבי לא מפונקים!

הם לא אוהדים! אני ממעט לראות משחקים של מכבי אבל מול אולקר פשוט השתגעתי מכבי עשתה ריצה ברבע האחרון והצגה יפה והאוהדים חוץ מלעשות כפים ולשיר מכבי מכבי לא עשו כלום. אפילו הקהל של גליל יותר טוב מהם!

שiש

New member
צודק

המילה "אוהדים" גדולה עליהם. סתם אספסוף נגרר. [מילא שהם מוחאים כפיים כשמכבי בריצה, ראית אותם פעם מעודדים כשמכבי בפיגור?? הרי דווקא ברגעים האלה קבוצה צריכה את העידוד של הקהל שלה, אך לא ולא!! יש להם הרבה מה ללמוד...]

למעלה