הפועל לוזר ירושלים מה לעשות נולדנו לסבול
ש שiש New member 2/3/05 #4 גם אני ברוך הבא!! ומה זו האופטימיות הזאת? תחשוב חיובי- אם היינו מנצחים, אז על מה היינו מתבכיינים, אה??? שמחים שבאת
גם אני ברוך הבא!! ומה זו האופטימיות הזאת? תחשוב חיובי- אם היינו מנצחים, אז על מה היינו מתבכיינים, אה??? שמחים שבאת
W Wooooo its flair New member 2/3/05 #6 למה את מגיבה לי.... מה את בסדר? את אומרת לו לחשוב חיובי את מגיבה למה ששאני אמרתי? מה את בסדר? מה את עושה מעצמך צחוק את לא יודעת לשרשר!!!!!!!!!!! סתם, סתם צוחק איתך
למה את מגיבה לי.... מה את בסדר? את אומרת לו לחשוב חיובי את מגיבה למה ששאני אמרתי? מה את בסדר? מה את עושה מעצמך צחוק את לא יודעת לשרשר!!!!!!!!!!! סתם, סתם צוחק איתך
ש שiש New member 2/3/05 #9 ../images/Emo7.gif אני... אמממ... אה... אהההה.... כאילו.... כי.... זה..... נו, בגלל... אהההה... אמממממ... ש..... לא, ו..... אוי.
../images/Emo7.gif אני... אמממ... אה... אהההה.... כאילו.... כי.... זה..... נו, בגלל... אהההה... אמממממ... ש..... לא, ו..... אוי.
א אדום סל צהiב רגל New member 2/3/05 #12 אוקי אני שמח שאת מבינה שעשית טעות! אבל זה הזהרה אחרונה מובן?? חחח פעם הבאה לא יעזור אמממ וכו`
ש שiש New member 2/3/05 #15 הלו, מה זה? אמבוש על הנקבה היחידה פה? ואם אני אלך? מי ינקה לכם? מי יכין לכם אוכל? מי יעשה ביניכם שולם כשתריבו??? מעכשיו - תתחילו להתחנף. קפיש?
הלו, מה זה? אמבוש על הנקבה היחידה פה? ואם אני אלך? מי ינקה לכם? מי יכין לכם אוכל? מי יעשה ביניכם שולם כשתריבו??? מעכשיו - תתחילו להתחנף. קפיש?
W Wooooo its flair New member 2/3/05 #17 דרך אגב... בשרשור האחרון של off אמרת שתחשי על משהו.. חשבת כבר?
א אדום סל צהiב רגל New member 2/3/05 #18 אמא תפסיקי להתעצבן! ילד הרבה פעמים רב עם אמא שלו אבל בלב שלו הוא אוהב אותה לעולם. אז אמא בקשה אוקי? אמאאאא אני רעב!
אמא תפסיקי להתעצבן! ילד הרבה פעמים רב עם אמא שלו אבל בלב שלו הוא אוהב אותה לעולם. אז אמא בקשה אוקי? אמאאאא אני רעב!
H HapoelJerusalem New member 2/3/05 #24 כמה חשבון פלאפון יוצא לך בסוף... החודש עם כל ההודעות שאתה שולח?
א אדום סל צהiב רגל New member 2/3/05 #29 אמא שלי משלמת (שiש)! היא מעדיפה לתת לי פלאפון ואני לא יפריעה לה! חחח. ועכשיו ברצינות אני משלם כל חודש סכום קבוע ויש לי גלישה חופשית! מבין?
אמא שלי משלמת (שiש)! היא מעדיפה לתת לי פלאפון ואני לא יפריעה לה! חחח. ועכשיו ברצינות אני משלם כל חודש סכום קבוע ויש לי גלישה חופשית! מבין?
ש שiש New member 2/3/05 #27 נראה לי שמושיקו עוד שניה חוסם את שלושתנו מהפורום הזה ) הכנתי לכם גרבר. יאמיייי!
A AGENT SHESH New member 2/3/05 #3 ברוך הבא!../images/Emo73.gif ומה לעשות, אנחנו לא הקבוצה הווינרית בעולם... נקווה שבעתיד יהיו תקופות טובות יותר...
ברוך הבא!../images/Emo73.gif ומה לעשות, אנחנו לא הקבוצה הווינרית בעולם... נקווה שבעתיד יהיו תקופות טובות יותר...