הדס100

New member
../images/Emo7.gif

אני ממש מבואסת. אין עבודה, ואני בבית כבר שבוע. אז נכון שאני מעבירה שיעורים פרטיים אבל זה לא מספיק, ואני יושבת בבית כל היום.

הדס100

New member
2. אחת כחובשת בטיולים,

והטיול היחיד שיש לי השבוע זה מחר, והשניה כמורה פרטית לילדים. (שזה לא הרבה, אולי שיעור או שניים ביום) וחוץ מזה, אני ממש לא נהנית מבטלה, לא כשזה נמשך כבר כמה ימים. זה מעיק עליי ומשעמם לי.

kung fu

New member
שיעור או שניים ביום זה אחלה. לא?

מה את עוד עושה ביום יום? יש אנשים שהיו ממש מייחלים לכמות הזמן הפנוי שלך יש
יש מלא דברים שאת יכולה לעשות: - לקרוא ספר של התפתחות אישית - ללכת לים לבד וליהנות במים, להיפתח ליקום, להיות מאושרת שם - להצטרף לחוג/סדנה/קורס (קונג-פו, רייקי, יוגה או כל דבר אחר) - לעשות משימות שקשורות להתפתחות אישית. למשל זאת
- לעשות מדיטציה של התבוננות על עצמך שאלה: הזמן הפנוי מעיק עלייך, או שמה שמעיק עליך זה שאת רוצה עוד כסף? (ואז את רוצה לעבוד)

הדס100

New member
תודה על התגובה המעודדת ../images/Emo13.gif

תראי, אני צריכה כסף ובאמת מטריד אותי שאני לא עובדת, אבל אם אני אחשוב על זה בגדול- אז זה לא שאני צריכה את הכסף לאוכל, או לשכר דירה, או לילדים. אני צריכה אותו ללימודים, זה הכל. ואני דואגת בגלל שכשיתחילו הלימודים לא יהיה לי זמן לעבוד. ויותר מציק לי שיש לי זמן פנוי. אני עושה את כל הדברים שרשמת למעלה- אני תולעת ספרים ואני יכולה לקרוא שעות, אני יושבת על המחשב, נפגשת עם חברות, אבל עדיין- אני מרגישה כאילו אני צריכה "להעביר" את הזמן, וזה מציק לי. חשבתי ללכת להתנחל קצת אצל חבר שלי אבל הוא לומד כל היום- מהבוקר עד 12 בלילה הוא היה בטכניון... דווקא היום עבדתי, הייתי בטיול מהבוקר עד אחרי הצהריים, והיה ממש ממש כיף! ומחר כבר יש לי תוכניות לכל היום, ומחרתיים יש לי שיעור אחד, ובסופשבוע חבר שלי בא אליי.

kung fu

New member
../images/Emo13.gif את יכולה להשקיע את הזמן הפנוי

בלפתח את היכולת הכספית שלך. ממליצה לך לקרוא ולעבוד עם הספר: "מפתחות לשפע" של סאנאיה רומן.

למעלה