greeneye

New member
../images/Emo7.gif

אווווווווווווף יום שישי השלוששרה זה היומולדת של אח שלי הגדול. הולכים למסעדה. קיבלתי אישור מההורים לא לבוא- אבל אין מי שיביא אותי ויחזיר
בכל אופן, הקשרתי כבר שלוש פעמים לטלפון לברורים הזה שנתנו לי במעריב לנוער. ה...אלונה הזאת אף פעם לא זמינה! הם לא אמרו לי באיזו שעה זה, והכי מעצבן- אני מנסה לשאול אותם אם אפשר לדחות לי את הכרטיסים לשבוע שאחרי- והם לא זמינים! אם הם לא עונים לי בקרוב, אני מתקשרת למערכת ואומרת להם שזה לא בסדר שנותנים טלפון לברורים והוא בכלל לא זמין.

ט2לולה

New member
../images/Emo122.gif

יום שישי זה יומולדת של חברה שלי ושל דנה...... וגם של ילד מהכיתה שלי! אני ודנה מסתגרות בחדר שלה ואכלות מלא מלא ממתקים! חחח דנה
לדעתי את צריכה ללכת לארוחה של אח שלך ולנסות בכל יום לתפוס את מעריב לנוער ולבקש מהם לדחות את זה. מקסימום תגידי אחרי יום שישי שיש לך את הכרטיס ואולי יסכימו להכניס אותך כי לא השתמשת בו.....

darkman 36

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo67.gif

החודש יש יום שישי השלוש עשרה? יששששש! מרתון סרטי אימה!

NimaZ

New member
המממממ...../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

בעיקרון- לפי מה שאני יודעת- הכרטיסים הם לחצות וחצי. (ככה רוני הלכה) אבל יכול להיות שזה בגלל שביטלו את ההופעה של עשר. א. תדברי עם ליהי (הלווווו) - היא הולכת השבוע מטעם מעריב לנוער. ב. אם את לא צליחה בלה בלה בלה... תתקשרי כבר מחר

הטפשה הזאת כל הזמן מזכירה עונה

"תשאירו הודעה...ביי" כל כך חובבני קיצר אני יטריד ואם יענו אני יודיע

sisty

New member
תצעקי עליהם../images/Emo70.gif--->

תתקשרי לכל טלפון אחר של מעריב לנוער ותתחילי לצעוק
... תמיד אמרתי אם לא במוח-לצרוח

למעלה