מיבת

New member
סליחה שגיאת..

סליחה על השגיאה המבישה בסוף..."יטעם" ולא יתעם...

שרירי גבותיי

מבלי שכיוונתי עצמי, התרוממו גבותיי אל-על. הדברים האחרונים שכתבת הם כל כך "טובים" שאיני מבין מה בעצם "הבעיה". מאחל לך המשך זוגיות פוריה.

adam33

New member
לכי לדרכך

תעשי מה שאת צריה לעשות ותחזרי לבעלך גם כשיוצאים למילואים אז יש חשש שהאישה תנצל את הזמן גם לבגוד ותמיד הגברים חושבים שהם אלו שמועדים לבגידות ולכן תסעי תחזרי אם הוא אמיתי וכן איתך אז את תרגישי את זה כשתחזרי ואם תראי שמשהו השתנה אז לפחות כעת את יודעת שלעתיד חסכת מעצמך את הפחד הזה לכן אל תאיימי עליו ולא על החברים שלו כשיש חתול בבית אז תמיד הוא ישאר חתול גם אם תלבישי אותו פרווה של דוב אם בעלך באמת אמין תמיד הוא יהיה כזה ולא משנה היכן ומה קורה שיהיה לך בהצלחה

מאי 39

New member
יקירה

אם תגידי לי שאתם דתיים/חרדים וזה הלך הרוח בבית אני אבין שבאמת מצוות שמירת עיניים היא בין החשובות אבל אתם חילונים אז ממש לא ברור לי איך את מצפה בחברה המתירנית שלנו שהוא לא יסתכל האמת שאני בכלל לא מבינה איך אפשר לא להתסכל גם אנחנו הנשים במקום לאכול את עצמך וגם אותו תנסי כשאתם ביחד להתסכל על דברים כמובן אלה שלא מגעילים אותך איתו ביחד תאמיני לי זה רק יכול לתרום לסקס/לזוגיות/לפתיחות בינכם סליחה יקירה כמו שאמרתי אם אתם לא דתיים/חרדים ככל שתדרשי כך הסקרנות שלו תגדל וזה יהיה עוד יותר מושך מבחינת הפרי האסור והאחריות היא שלו בלבד ולא של החברים גם אם החברים אלה שמושכים אותו לכך כדרבריך אבל אולי כי הוא רוצה להיות הנמשך

למעלה