ויו2

New member
../images/Emo7.gif

בנות אתמול עברתי שאיבה של 17 ביציות רק 2 עברו הפריה ורק אחת שרדה. זה IVF ראשון ואני ממש ממש בהיסטריה כי ציפיתי שיהיה בסדר מה גם שהאחות אמרה לבדוק מחר אם ההפריה הזו שרדה,בא לי לצרוח
למה זה קורה לנו? מישהיא יודעת מה זה אומר ביציות צעירות וכהות? יש לזה השפעה על כל השאיבות שיהיו לי?
תענו לי אני משתגעת

Galit29

New member
ויו לא לשכוח שמה שצריך

זה רק אחד יחיד ומיוחד. נכון שזה מעצבן 17 ביציות - לא הולך ברגל. אבל גם אחד מספיק בשביל לעשות אותך אמא. בינתיים תכווני את כל האנרגיות שלך אליו שישרוד ויתפתח וידע לוח הכפל. לגבי בייציות צעירות וכהות

סנונית 1

New member
מחזיקה לך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כי...

כמו שכתבו לך צריך רק ביצית אחת וזרע אחד אז מחזיקה לך אצבעות לבטא יפה. בהצלחה.

limordc

New member
קודם כל לא להילחץ

האם עשו את כל ההפריות ב- IVF רגיל (לא באיקסי)? ייתכן וזו הבעיה ולכם מתאים להפרות באיקסי. זה קורה הרבה. מחזיקה ידים בכל זאת לעובר מקסים מחר!

חגיתלה

New member
../images/Emo57.gif מחזיקה לך אצבעות

לא יודעת לענות לך אבל מסכימה עם כולן. ביצית אחת וזרע אחד הם כל מה שנדרש במתכון הזה... בהצלחה

blessed

New member
ויו2 היקרה

קודם כל אני מתחילה מעכשיו להחזיק אצבעות לעוברון שלך שישרוד ויתחלק וישתרש ויוולד צורח בעוד 9 חודשים. נראה לי שמאוד מאוד חשוב, אחרי שתתאוששי מההלם של מה שקרה, לשבת עם הרופא ולנסות להבין מה קרה ולמה ואיך מונעים את זה בעתיד. בכל מקרה, כמו שאמרו לך- מספיקה ביצית אחת וזרע אחד בשביל תינוק מתוק, אז בהצלחה!

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif ויו

זה בהחלט מאכזב לקבל עובר אחד מ17 ביציות. אבל תחשבי כמה משמח יהיה לקבל הריון אחד מעובר אחד
. קורה לפעמים שהפרוטוקול הראשון לא מתאים, לכן הביציות שנשאבות לא מספיק טובות להפריה. חשוב שתשאלי את הרופא בצורה ברורה מה היתה הבעיה. למה הביציות היו צעירות ומה צריך לעשות כדי למנוע את זה להבא. בנתים נחזיק אצבעות לעובר האחד שהוכיח עקשנות ואחריות
. נועם

למעלה