ronshira

New member
../images/Emo7.gif

אז מה עשיתי? בדרכים הקונבנציונליות: פיפל על פי המלצתו של ברש (מגדיל מאוד את הסיכויים) מחזור דקא ארוך (2 זריקות כל יום) שאיבה - שאבו 13, הופרו 10, נשארו 5, מתוכם אחד הוחזר) בדרכים הלא קונבנציונליות: דיקור לי ולבעל רייקי - טיפול אישי ושליחה מרחוק תפילות של אמא שלי (והיא בכלל לא דתיה) קריאה של תפילת רחל (ואני ממש לא דתיה) הדלקת נרות דימיון מודרך באופן אישי ועל ידי מדריך טיפול עם קריסטלים והיום התוצאה - בטה שלילית! לא יודעת מה לעשות. הייתי כל כך בטוחה שיצליח. אין משהו שאפשר לעשות שלא עשיתי. עד עכשיו ידענו שהבעיה היא בעית זרע, אבל לאחר שהביציות הופרו באיקסי, ועדיין לא הצליח - אולי יש גם אצלי בעיה? לא יודעת מה אעשה בהמשך, אולי אמשיך ישר, אולי אנוח מעט (בכל מקרה, במנוחה זה לא יכול לקרות, בגלל בעית הזרע). בכיתי היום כמו משוגעת, ויצאתי מהעבודה ברגע שקיבלתי את הבשורה המרה. נראה לא שאשאר כמה ימים בבית, אין לי כח להתמודדויות נוספות. שירה

טיפטיפ29

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כל כך מבינה אותך, מבינה את הצער והכאב, אני יודעת שכרגע את לא יכולה לראות את זה, אבל בסוף יש לזה סוף, בסוף כולנו נסתכל על התקופה הזו בחיוך ואולי אפילו טיפטיפה געגוע??? אין מה לעשות, מי שמתעקש בסוף מצליח, וכדי להגיע לזה, כנראה שאנחנו צריכות ליפול, להחבט, לחטוף קצת, אבל בסוף זה יגיע, תחשבי רק ואך ורק על התוצאה הסופית. שולחת לך הרבה
.

hyb

New member
שולחת ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין לי מספיק מילים כדי לעודד אותך ולכן שולחת לך אלפי
ים מקווה שתתאוששי במהרה ותמשיכי הלאה בכוחות מחודשים.

חגיתלה

New member
שולחת לך מליון ../images/Emo24.gifחיבוקחיבוק||

ומאחלת לך שלא ייגמרו לך הכוחות. קחי לך יום יומיים חופשה. זה מותר. זה הכרחי. ואז כשבטיפול הבא זה יצליח - יהיה לך כח להכל!!!!

נועה 35

New member
קבלי ../images/Emo24.gif גדול גדול!

שירה, עכשיו כואב לך וקשה לך, אבל לפעמים באמת קורים ניסים. גם אנחנו עם בעית זרע, הצלחנו, למרות הכל, לאחר כמעט שלוש שנות נסיון, בסופו של דבר בלי טיפולים! מחזיקה לך אצבעות שגם לך זה יקרה

חגית6

New member
קבלי ../images/Emo24.gif גדול

ואל תתייאשי ! כל מה שעשית יעזור לפעם הבאה (לא תמיד ההשפעה היא מיידית), אז אזרי כוחות ותמשיכי לחתור !

זקיקית

New member
../images/Emo24.gif גם ממני

נכון, עשית מה שהיה צריך, אבל זה לא קרה. אל תתייאשי, זה יקרה. ומהר. מאחלת לך הצלחה ענקית בפעם הבאה.

vif

New member
שירה חמודה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

כל הכבוד על המאמצים את עושה את ה כ ל כדי שבקרוב מאוד תהיי אמא קחי חיבוקים ואת הזמן להתאבל .. האם לדר ברש היה הסבר ןאיך להמשיך הלאה??

d2b2

New member
אוי כל כך מבינה לליבך שולחת לך מלא

ומאחלת שיצליח כבר באמת באמת אצל כולנו ... תנסי לנוח ואני בטוחה שבעוד כמה ימים את לא תביני מאיפה יש לך כוחות כאלו להתחיל הכל מחדש ולהסתכל קדימה !!! מלא מלא בהצלחה ...

נרי כ

New member
הלוואי שהכל היה עובד בתיאום מושלם

אבל זה יעבוד בפעם הבאה, או בזאת שאחריה. עשיתם הכל, וכשתאזרו עוד כוח, תעשו את הכל שוב, ובסוף, על אפה ועל חמתה של מפלצת הסטטיסטיקות האיומה, גם את תפזרי כאן אבקת הריון. תראי כמה אבקת הריון מפוזרת עלינו מלמעלה בימים אלה - זה חייב להצליח.

Blue velvet

New member
חבל../images/Emo10.gif

שכל המאמצים לא נשאו פרי. נראה שבדרך החתחתים הזאת מוטב לא לפתח ציפיות, עד כמה שהדבר אפשרי. צריך לחשוב שבסוף זה יצליח, אבל לא לצפות מכל מחזור של טיפולים שיניב את המצופה. נסי לא לשקוע בדכדוך. יש לך בן זוג ומשפחה. זה חשוב מאוד. יש אנשים השרויים בבדידות קשה. אתם עושים באמת הכל כדי להביא ילד, אז חישבו על כך, והאמינו כי בוא יבוא.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif שירה ../images/Emo14.gif

אכן עשית כל מה שאפשר היה לעשות, והמציאות עשתה את מה שהיא מסוגלת לעשות
. אז קבלי
ענק ותנוחי לך קצת בבית אם זה מה שאת זקוקה לו. גם מנוחה מטיפולים יכולה להיות דבר חכם. תתפלאי, אבל זרע מצ'וקמק למדי יכול לפעמים להפרות (תשאלי את רחל5, הבובי המדהים שלה הוא נס כזה). אני לא יודעת אם ממש משנה איך לכמת את הבעיה, שהרי אתם תוקפים אותה מכל חזית אפשרית. עוד התקפה ועוד התקפה ובסוף תנצחו
. ועד אז, אנחנו כאן אתך בסירה הגדולה חותרים אל מול הזרם. כי אי שם מעבר לאחד העיקולים מחכה לך התינוק שיעשה אותך אמא.
נועם

Big Mama 1

New member
שירה, אל ייאוש!../images/Emo42.gif

תעשי מה שטוב לך, תבכי, תצרחי, תתאבלי הכול מותר. וכשתסיימי, מתוקה שלי, תאספי כל יום עוד קצת ועוד קצת כח עד שיהיה לך מספיק להתחיל מחדש. ככה זה צריך להמשיך, כי אם לא נמשיך לא נגיע למטרה..... שולחת לך הרבה אהבה

אוףףףףף המון המון ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מתפללת ומאמינה שיהיה טוב! ומחזיקה
מכל ה-
לפעם הבאה שתהיה האחרונה

h i l a l

New member
שולחת לך../images/Emo24.gif גדול

והכי חשוב לא להתייאש בסוף זה מגיע ובגדול,בינתיים שולחת לך מיליון
ים.

צוקה1

New member
מזדהה ../images/Emo24.gif שירה../images/Emo24.gif

שירה המשיכי להאמין ולחשוב חיובי- בטוחה שזה יגיע .

פיצקית

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif ענק

מקוה שתקומי מחר בבוקר עם כוחות מחודשים להתחלה חדשה ועוד חודש תוכלי לבשר לנו על בטא גבוהה....בהצלחה!

chompi1

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif

כל כך עצוב לי לשמוע אותך. אני כל כך מבינה את האופטימיות הזו, את האמונה שהפעם זה חייב להצליח, ואז ליפול שוב. אין לי מילים, רק
חזק חזק וכתף לבכות עליה. תבכי ותתאבלי, ואחרי כמה ימים הכל יראה טוב יותר. מאחלת לך שבפעם הבאה זה יצליח (ואולי גם טבעי, מי יודע? כבר היו ניסים מעולם). תחזיקי מעמד...

tglus

New member
../images/Emo24.gif גדול. מנסיון ארוך ומתיש

חושבת כמוך שכדאי שתישארי כמה ימים בבית, תבכי ותוציאי את הקריז מהסיסטם שלך (עד כמה שאפשר). בקטעים האלה, לי לפחות, עדיף לא לפגוש אנשים ולא להתמודד איתם, אלא רק עם עצמי, עד שאוספים את השברים בחזרה. מאחלת לך התמודדות קלה עד כמה שאפשר ושמחזור הטיפולים הבא יהיה מוצלח ויניב לך תינוק מושלם ומקסים (או תינוקת). טליה

למעלה