אני מרגישה ../images/Emo122.gif בפנים..
הגעתי למינוס חמישים ק"ג ממשקל השיא שלי. זו ירידה יפה בעשרה חודשים. אז למה כל כך רע לי עם הגוף שלי? ולמה דווקא עכשיו? אני לא עובדת את הצעדים ואת התוכנית הרוחנית. כנראה בגלל זה למה. מאז שנכנסתי לתוכנית ועד עכשיו, כנראה הייתי ב"האי" הזה של ההתחלה, והוא כבר לא איתי. אני כבר לא מרגישה מאושרת. כבר לא מספקת אותי העובדה שאני יורדת במשקל. אני חיה עם כמיהות לאוכל, אני חיה עם תיעוב לגוף שלי, אני חיה עם פחדים וחרדות, אני חיה עם המון רגשות אשמה על המון דברים. אני מבולבלת נורא. ואני כועסת על עצמי בגלל שאני לא מבינה מה אני רוצה. אני יודעת שאני מוכרחה לעבוד את הצעדים של התוכנית כדי להתחיל להיות שפויה, אבל אני יודעת את זה כבר המון זמן ולא פועלת בנידון. לא פועלת מתוך פחד. אז אני בתוכנית אוכל, נמנעת מחומרים מסוימים, ואני יורדת במשקל. אבל כמה זמן זה עוד יחזיק מעמד...? כי נכון לעכשיו אני מלאה בכמיהות לאוכל, ומחזיקה את עצמי בכוח שאני לא יודעת מאיפה יש לי אותו. אולי מזלי שאני כזו פחדנית כי הפחד מכאב הנפש שאני אגרום לעצמי אם אני יאכל חומרים שמבחינתי אסורים לי כל כך חזק אצלי שנכון לעכשיו אני מעדיפה להתמודד עם הכמיהות. אבל כמו שאמרתי, אני הולכת על קרח דק, ואני לא יודעת מתי הכל יקרוס. ולמה הדמוי הגופני שלי כל כך ירוד? זה חסר הגיון. ירדתי במשקל, אני נראת הרבה הרבה יותר טוב ממה שנראתי לפני 10 חודשים. 50 ק"ג זה משמעותי. אבל אני מרגישה כמו מפלצת. אני מתהלכת ברחוב בהרגשה שאני מפלצת. שאני איזה עיוות. אני לא מאמינה שאני אומרת את זה כאן. זה כל כך מפחיד לדבר על זה. כאילו אני מגלה איזה סוד נורא... תודה על ההקשבה.