טאקיסיס

New member
אולי...

עם תחשוב שהוא הלך ךעולם טוב יותר זה יקל עליך??? זה מה שאני אמרתי לעצמי כשהחתולה שלי נידרסה בכביש לפני 3 שנים. טוב לא שזה עזר לי ממש אבל ... מי יודע אולי זה יעזור לך?

Miss Pigmelion

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif|מיע|

כל בעל חיים ואנוש בא יומו. עכשיו הכלב שלך בעולם טוב יותר.

Full Of Holes

New member
אויי../images/Emo7.gif

קראתי את זה והעיניים שלי התמלאו בדמעות
אני לא כזאת רגישה..פשוט שלשום הכלבה שלי לא יכלה לעמוד וכל כף פחדתי שהיא תמות כי בזמן האחרון הזנחתי אותה.. וגילינו שיש לה מחלת פרקים
שזה דיי נפוץ אצל רועה גרמני..וזה יתדרדר(איך שלא רושמים) עם הגיל..והיא רק בת 5
טוב ניסחפתי..אני מקווה שיהיה טוב..אפשר לשאול איך הוא מת?..

Uzumaki Naruto

New member
אני מצטער ומשתתף בצערך ../images/Emo7.gif

גם לי יש כלב, ואין לי שום מושג מה אני הולך לעשות אם הוא ימות. אני כלכך מצטער...

קרמון

New member
תודה לכולכם...

וכן, באמת טוב לחשוב שהוא הגיע לעולם טוב יותר... הוא מת מזיקנה, אחרי שהיה שייך לאבא שלי... הוא סבל מאוד בשנה האחרונה, ואני מקווה שבעולם שהוא הגיע אליו הוא שוב כלבלב צעיר שובב...

מסכן.. ../images/Emo118.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

גם לי יש כלבה.. אני נורא מצטערת בשבילך.. אבל יש לך גם חתול, לא? לפחות תוכל להתנחם בזה..

גלי קלו

New member
אני מצטערת ומבינה לליבך...../images/Emo7.gif

זה כל כך עצוב... גם לי יש כלב כבר עשר שנים מאז היותו גור ואני פשוט לא יודעת מה אעשה כשתגיע שעתו... המחשבה לבד מפחידה אותי... ובכל זאת אומרים שהזמן הוא תרופה לכל... הכאב יפחת עם הזמן עוד תראה...

Marina 666

New member
אוי!!!!!!!!!!!../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אולי הוא באמת הלך למקום טוב יותר... אולי יש גן עדן לכלבים... אני לא מכירה אותך...לא הייתי פה חודשיים בערך...מישו זוכר אותי? אני עכשיו בעבודה של אמא שלי,וגיליתי שהדג שלנו מת...הוא היה בן שנה וחצי (בערך)

צר לי לאכזב את כולכם... ../images/Emo110.gif

אבל אין לו כלב... יש לו חתול שקוראים לו הנרי.. הוא מעמיד פנים שיש לו כלב ושהוא מת, כי הוא חושב שככה הוא יצליח לעבוד על שקד ועלי, כי הוא משום מה רוצה שנחשוב שזה לא הוא!

קרמון

New member
שוב את!

גם במסרים את מציקה לי! הכלב שלי מת, וכל מה שיש לך לומר זה שאני איזה ילד שקרן שאת מכירה? את פשוט חולנית! עוד דבר, בלי קשר למטומטמת עם לב האבן... אני חושב שאני הולך לעשות הפסקה קצרה מהפורום... אולי אני אחזור, אבל... אל תבנו על זה... אני אגעגע לכולכם... (חוץ מלקיטיארה נסיכת קלינסטי). עם הכלב שלי, והחזרה ללימודים והכל... אני מצטער, אבל זה פשוט קשה מדי...

למעלה