Shai Felton

New member
../images/Emo7.gif

היום הלכתי לקניון ובדרך החוצה הלכתי לחנות חיות כדי לקנות לטאקו שלי עצם... בדרך הסתכלתי על החנות הצפופה והסתכלתי שם... המצב בחנויות האלו פשוט מזעזע... היו שם כ-6 חתולים פרסיים בכלוב... הם היו מטופחים מאד וישנו... אבל הם לא נראו מאושרים! כל האנשים שם צרחו מסביבם והכלוב היה כל כך צפוף! אפילו אצבע לא נכנסה כדי ללטף אותם... הייתי צריכה ממש להתאמץ... חוץ מהם הייתה שם גם גורת בוקסר... עם עצמות בולטות (למרות שהיה לה אוכל היא פשוט לא אכלה) ועיניים גדולות נורא... היא הייתה בהלם שבכלל ניגשתי אליה וליטפתי אותה.. והיא ליקקה את היד ממש מבקשת עוד...
ליטפתי אותה כמה שיכולתי... ואז שאלתי את המוכר כמה היא עולה... והוא אמר משהו בסביבות ה-1000 שקל אבל לא ממש הקשבתי... אמרתי לו שזה משמ התעללות מה שהוא עושה... הכלבה בכלוב על הרצפה מעליה עוד איזה 20 כלובים וגם מהצדדים! אוויר בקושי יש לה לנשום! בכלוב צפוף וחשוך! רזה כמו שלד!!!! לא נראה לי שזה בכלל היה לו אכפת! חוצמזה היו שם עוד 3 גורי כלבים צמודים אחד לשני בקושי יכולים לישון בגלל הרעש! כולם בכלובים צפופים! ממש התעללות!!! גם החתולי םגם הכלבים גם הארנבים! ממש התעללות! יש משהו שאפשר לעשות... אולי לפנות לאנשהו? כן... אני מודעת לזה שכל החנויות בערך ככה! אבל זה ממש עצוב!

© Tweety ©

New member
לא לקנות מחנויות כאלו!

להחרים! לא כל החנויות ככה יש המון חנויות שמוכרות מזון וציוד לבעלי חיים בלי להתעלל בהמון חיות בדרך. לחפש חנות אחרת באזור ולהתחיל לקנות שם בנוסף לעמוד ליד החנות ולשכנע אנשים לא להכנס לשם! אין זכות קיום לחנות כזו. בעלי החיים מוחזקים שם בתת תנאים ולא זוכים לטיפת אנושיות. זה מה שאפשר לעשות חרם חרם וחרם לא לוותר. לשכנע את אוהבי הכלבים ובעלי החיים בכלל לא להתקרב לשם. אפשר לפנות לאתי אלטמן בנוסף לזה ולראות מה היא אומרת. ההצעה שלי מניסיון להחרים. הייתה אצלנו חנות בעיר שמכרה גורי כלבים וחתולים אני ועוד כמה חבר'ה הבאנו את העיניין לתודעה ציבורית אנשים התחילו להחרים את החנות ולאט לאט הבעלים התחלפו שם והיום יש רק ארנבות קטנות למכירה ותוכים שמקבלים המון פינוק ואהבה. אם את רוצה עזרה תפני אליי בבקשה במסרים.

Shai Felton

New member
אבל...

אני אל גרה שם.. זה לא האיזור שבו אני גרה.... זה קניון רחוק מהבית.. .איך אני אוכל להשפיע על אנשים?

© Tweety ©

New member
בלי בעייה..

להחרים קודם כל את החנות-לא ללכת לשם בשום אופן. אפשר לעמוד ליד החנות ולהגיד לאנשים שנכנסים לשם "אתם בטוחים שאתם רוצים לתת כסף וגיבוי לחנות הזו שמתעללת בבעלי חיים?". לשכנע אנשים שאת מכירה שהולכים לשם לא לקנות שם יותר.

Shai Felton

New member
זה באמת היה חד פעמי

שנסעתי לשם... אני אל חושבת שאנ יאגיע לשם בקרוב.... ואנשים לא ממש קנו שם... דיי שומם שם חוץ מהאנשים שמציקים לחיות האומללות! אוף... אני לא יכולה לחשוב על זה יותר....

LeAnNe

New member
צער בעלי חיים..

למרות שאני לא מאמינה שבאת יעשו משהו, שם לפחות יש להם סיכוי גדול יותר שיאמצו אותם, בצער בעלי חיים אחרי זמן מסויים פשוט מרדימים אותם לנצח. בעיקרון יש חנויות בעלי חיים נורמלים (בייבר הקסמים) למשל כמו 3 המשאלות (לפחות פעם אחרונה שהייתי שם, וזה היה מזמן), אבל זה ממש התעללות לגרום לכלבים וחתולים לחיות בכלוב, כשסוגרים את החנות החיות הם נשארים בכלובים? אני בחיים לא אעבוד במקום כזה..

Shai Felton

New member
לא נראה לי שהכלבה הזאת

בכלל יודעת מה זה לצאת משם... וברור שהם נשארים בכלובים

למעלה